تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836725637
با دخالت های خانواده همسرم چه کار کنم؟!
واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
تصور دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک، موضوعی کلافه کننده است تصور دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک، موضوعی کلافه کننده است؛ به ویژه اگر احساس کنید همسرتان در این شرایط بحرانی از شما حمایت نکرده و دیدگاهی متفاوت با شما دارد اما چطور می توانیم در چنین شرایطی با همسرمان در یک جبهه باقی مانده و مانع تبدیل این موضوع به موضوعی تفرقه برانگیز و البته بحرانی غیرقابل حل در رابطه دو نفره خود شویم.
یکی از نکات مهم در زمان مواجه شدن با دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک، مدیریت احساسات و هیجانات ناخوشایند است چرا که اگر نتوانید مدیریت خوبی بر احساسات خود داشته باشید، احتمال برخوردهای نپخته نیز زیاد می شود. پس پیش از انجام هر اقدام دیگری سعی کنید روشی مناسب برای مدیریت احساسات خود بیابید تا به این ترتیب مانع فوران احساسات ناخوشایند و برخوردهای نادرست شوید.
یادتان باشد هر چقدر بتوانید احساسات خود را بهتر مدیریت کنید، بهتر می توانید از پس مدیریت کلی ماجرا برآمده و رابطه خود و همسرتان را نیز از تاثیرات سوء این ماجرا دور کنید.
اما برای مدیریت بهتر احساسات در چنین شرایطی به چه نکاتی باید توجه داشته باشیم؟
1- احساسات خود را به درستی بشناسید
شناسایی احساسات ناخوشایند در این شرایط، قدم اول برای مدیریت آنهاست. گاهی افراد نمی توانند عصبانیت خود را به خوبی شناسایی کرده و در نتیجه واکنش درستی نیز نسبت به آن ندارند.
به عنوان مثال خانمی می گفت بعد از هر بار تماس تلفنی مادر شوهر یا آمدن مادر شوهر به خانه آنها، او با فرزندش دچار مشکل شده و حتی دست به تنبیه بدنی بر سر چیزهای کوچک می زد.
بعد از کنکاش متوجه شد که رفتارهای ناخوشایند مادر شوهر، همیشه باعث عصبانیت او شده است اما او که چندان توجهی به احساسات خود نداشت، این عصبانیت را سر فرزند خردسال خود تخلیه می کرد.
2- روش آرام سازی متناسب با خودتان را بیابید
شناخت احساسات ناخوشایندی چون عصبانیت یا اضطراب، قدم اول برای مدیریت احساسات است. نکته دوم شناسایی روش های کارآمد در آرام سازی است. نکته مهم این است که هر چند روش های آرام سازی وجود دارد که برای غالب افراد مفید و کارآمد است اما قانون ثابتی در این زمینه وجود نداشته و لازم است روش هایی متناسب با وضعیت خود را شناسایی کنید.
3- منابع حمایتی جایگزین برای خود بیابید
در ابتدای مواجهه با دخالت های خانواده همسر و زمانی که هنوز از نظر هیجانی آرام نشده اید، اگر همسرتان دید مشابهی در این موضوع با شما ندارد بهتر است با او وارد گفتگو نشده و سعی در متقاعد کردن او نداشته باشید اما بسیاری از افراد زمانی که می خواهند چنین توصیه ای را عملی سازند، دچار مشکلی دیگر می شود. آنها متوجه می شوند که به شدت احساس تنهایی و بی پناهی می کنند.
برای مقابله با چنین احساسی بهتر است در این روزهای حساس به دنبال یافتن حمایت عاطفی از فردی امین و منصف باشید. توجه داشته باشید که اگر قرار باشد شما با فردی درد دل کنید که او با بازخوردهای خود، شما را عصبی تر می کند، مطمئن باشید که گزینه مناسبی را انتخاب نکرده اید.
نکته دوم این که با کسی در مورد مشکل خود صحبت کنید که مطمئن هستید صحبت های شما را با دیگران در میان نگذاشته و رازدار خوبی است و نکته سوم این که به درد دل کردن به عنوان گزینه ای همیشگی و دائمی و در رابطه با هر موضوعی نگاه نکنید، چرا که قرار نیست فردی دیگر را جایگزین همسرتان که نزدیکترین فرد به شماست، بکنید بلکه تنها برای گذر از این بحران و به صورت موقت قرار است از چنین روشی بهره ببرید.
4- خاطرات ناخوشایند خود را مرور نکنید
حداقل کاری که می توانید انجام دهید تا احساسات منفی در شما تشدید نشود این است که حوادث ناخوشایند را دائم با خود تکرار نکنید. اگر قرار باشد هر روز یاد فلان برخورد مادر شوهر خود بیفتید یا حرف های آنها را در ذهن خود مرور کرده و به دنبال یافتن قصد و منظور رفتارهای آنها باشید، می توانید مطمئن باشید که نه تنها در گذشت زمان آرام تر نخواهید شد که به احتمال زیاد هر روز ناراحت تر از روز قبل بوده و البته پیشداوری های شما در مورد رفتارهای خانواده همسرتان هم افزایش خواهند یافت.
پس تا می توانید برای خود مشغولیت های متنوع ایجاد کنید تا کمتر فرصت فکر کردن به اتفاقات گذشته را داشته باشید و البته از حضور در جمع هایی که چنین تفکراتی را تقویت می کنند، دوری کنید.
در پایان یادتان باشد منظور از چنین جمع هایی، گروه های فضای مجازی نیز هستند، گروه هایی که گاهی اوقات افراد حاضر در آن با بیان خاطرات خود در رابطه با موضوع دخالت خانواده همسر به تشدید احساسات ناخوشایند خود دامن می زنند.
از خانواده همسر خود هیولا نسازید 5- از خانواده همسر خود هیولا نسازید!
علاوه بر مدیریت هیجانات و به ویژه زمانی که می خواهید در این مورد با همسرتان صحبت کنید لازم است به چند نکته توجه داشته باشید. نکاتی که البته به شما کمک خواهند کرد تا دیدی منصفانه تر نسبت به خانواده همسر خود داشته باشید.
گاهی اوقات دلخوری ما از برخی رفتارهای ناخوشایند خانواده همسر، آنچنان ما را تحت تاثیر خود قرار می دهد که به کل یادمان می رود که آنها ویژگی های مثبتی نیز دارند.
شاید بهتر باشد که لیستی از ویژگی های مثبت خانواده همسر تهیه کنید تا حتی در بدترین شرایط نیز یادتان باشد که آنها نیز مانند شما در کنار نقاط ضعف خود، ویژگی های مثبتی دارند. داشتن قضاوت منصفانه در این مورد هم در کوتاه مدت به شما کمک می کند تا هیجانات خود را بهتر مدیریت کنید و هم در طولانی مدت از نظر شناختی بهتر با موضوع کنار آمده و قضاوت درست تری داشته باشید. در عین حال که در زمان صحبت با همسرتان نیز احتمال بروز بگومگو به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.
6- فرصت دفاع به همسر خود بدهید
اگر گله و شکایتی از خانواده شما حتی به درستی مطرح شود، شما چه واکنشی نشان خواهید داد؟ به احتمال زیاد از این موضوع ناراحت شده و شروع به دفاع یا توجیه رفتارهای آنها خواهید داشت. شاید هم اصلا با توجه به شناخت دقیق تری که شما از آنها دارید، بهتر بتوانید چرایی رفتار آنها را درک کرده و به عنوان مثال بگویید که در پس فلان گفتار آنها نه بدجنسی که سادگی بیش از حد قرار دارد.
حالا هم اگر می خواهید ناراحتی و دلخوری خود از رفتار خانواده همسرتان را با او در میان بگذارید، لازم است به او فرصت واکنشی از سر محبت و البته تعصب بدهید. شاید بگویید که داشتن تعصب خوب نیست اما یدتان باشد، نبود هیچ گونه تعصبی روی افرادی که دوست شان داریم نیز تقریبا محال است.
پس همانطور که از همسرتان انتظار دارید اگر کسی گله شما را به او کرد، او از شما دفاع کند، برای همسرتان باید این حق را قائل شوید که از خانواده خود نیز دفاع کند. در نظر داشتن چنین حقی باعث می شود تا کمتر وارد بگومگو با همسر برای اثبات درستی دیدگاه خود شوید.
7- هر کس را مسئول رفتار خودش بدانید
اگر قرار باشد شما به خاطر رفتار خانواده همسرتان از دست همسر خود عصبانی شوید، قطعا مشکلات شما و همسرتان هر روز تشدید خواهد شد چرا که شما در رابطه با موضوعی از دست همسرتان عصبانی هستید که او کنترلی روی آن ندارد.
شاید با خود بگویید اما همسرتان در مقابل تقاضای شما برای صحبت با خانواده اش مقاومت کرده و حاضر نمی شود به آنها تذکری دهد؛ کاری که می تواند رفتارهای ناخوشایند آنها را متوقف سازد. اگر شما چنین تصوری دارید، بد نیست به چند نکته توجه داشته باشید.
اول آنکه هر چند گاهی اوقات صحبت همسران با خانواده هایشان مفید است اما به هر صورت این کار معجزه نخواهد کرد، پس وزن زیادی برای این موضوع قائل نشوید.
نکته دوم اینکه اگر می خواهید اختلاف بین شما و همسرتان تشدید نشود، همیشه ماجرا را از دریچه نگاه او نیز در نظر داشته باشید. برای همین منظور یادتان باشد که صحبت کردن با خانواده خود و تذکر به آنها کاری بسیار دشوار برای هر فردی است و تعلل فرضی همسر شما شاید بیش از هر چیز به خاطر اخلاق مداری و داشتن علاقه به خانواده اش باشد و سوم آنکه درست است که همسرتان در رابطه با انتخاب خود، مبنی بر صحبت نکردن با خانواده اش مسئول است اما در هر حال این به معنای پذیرفتن مسئولیت تمامی رفتارهای ناخوشایند خانواده اش نخواهد بود!
8- رفتارهای ناخوشایند را به نیت های بد نسبت ندهید
وقتی ما رفتاری را از سر بدجنسی بدانیم، ناخودآگاه برای اثبات درستی ادعای خود به دنبال یافتن رفتارهای تایید کننده دیگر خواهیم رفت و آن وقت بعد از مدتی متوجه می شویم که بسیاری از رفتارهای مثبت یا بدون مشکل نیز به خاطر نسبت دادن آنها به نیتی بد، برای ما به رفتارهایی آزاردهنده و البته غیرقابل تحمل تبدیل شده است.
پس برای کاهش احساسات ناخوشایند خود و البته داشتن دیدی منصفانه، از نسبت دادن رفتارهای ناخوشایند خانواده همسر به نیت بد دوری کرده و در عوض سعی کنید موضوع اختلاف فرهنگی و تفاوت دیدگاه بین خود و آنها را همیشه در نظر داشته باشید چرا که بسیاری از رفتارهای خانواده ها که باعث دلخوری عروس ها یا دامادها می شود، به تفاوت فرهنگی بین خانواده ها برمی گردد و قصد آزار یا دخالتی در پس آنها وجود ندارد.
9- زمان درستی برای حرف زدن پیدا کنید
اگر تصمیم دارید که در ارتباط با رفتار خانواده همسر خود با او صحبت کنید، یادتان باشد زمان مناسبی که شما و همسرتان خسته نیستید را انتخاب کنید. بیان درست احساسات و استفاده از جملاتی که با «من» آغاز می شوند می تواند از سوءتفاهم های احتمالی جلوگیری کرده و جبهه گیری احتمالی همسرتان را کاهش دهد. منبع:ماهنامه سپیده دانایی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
همسرم آبرویم را در محل کارم برده است
همسرم آبرویم را در محل کارم برده استتاریخ انتشار دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۵۱ مرد جوان وقتی که همسرش به محل کار او رفت و داد و فریاد به راه انداخت تصمیم به جدایی گرفت به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان چندی پیش زوج جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق توافقی دادند مردهمسرم آبرويم را در محل کارم برده است |اخبار ایران و جهان
همسرم آبرويم را در محل کارم برده است کد خبر ۵۴۲۵۸۴ تاریخ انتشار ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۷ - 27 October 2015 مرد جوان وقتي که همسرش به محل کار او رفت و داد و فرياد به راه انداخت تصميم به جدايي گرفت به گزارش مردم سالاری چندي پيش زوج جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق توماجرای زیرزمین تفتیش عقاید/ واژگونی پراید با ۱۰ سرنشین/ هزینه های سنگین شهرک پردیسان/ نظر یک مرجع تقلید درباره
سایت تحلیلی خبری تابناک قم سعی دارد تیتر و خلاصه ای از مهم ترین اخبار سیاسی اجتماعی فرهنگی ورزشی و اقتصادی استان که اطلاع از آن ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد را به نقل از منابع مختلف در یک بسته خبری برای مخاطبان آماده و منتشر نماید نباید نیروهای فرهنگی دلسوزدیدار جانشین سازمان بسیج کارمندان کشور با خانواده شهید مهرداد جهان پناه
جانشین سازمان بسیج کارمندان کشور با حضور در منزل خانواده شهید مهرداد جهان پناه شهید شاخص بسیج کارمندان لرستان با آنها دیدار و گفتگو کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان امیرخانی در جمع خانواده معظم شهید جهان پناه در خرم آباد گفت جامعه ای که امر به معروف و نهی از منکر دردستورکار هفته آینده صحن خانه ملت وزرای کشور و اقتصاد به مجلس میآیند/طرح خانواده برای چندمین بار در دستورکار ق
دستورکار هفته آینده صحن خانه ملتوزرای کشور و اقتصاد به مجلس میآیند طرح خانواده برای چندمین بار در دستورکار قرار گرفتطرح جامع جمعیت و تعالی خانواده برای چندمین هفته متوالی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس دستورکار هفته آینده صحن علنیکارت زرد و قرمز دربی تقدیم به خانواده نوروزی
کارت زرد و قرمز دربی تقدیم به خانواده نوروزی دربی 81 در دقایق خاصی مثل ابتدای بازی و دقیقه 24 تحت تاثیر فوت نابهنگام هادی نوروزی بود و دو تیم و تماشاگرانش تحت تاثیر این اتفاق تلخ به واقع قرار گرفتند و یک بازی اخلاقمند انجام دادند به گزارش "ورزش سه" در پایان این دیدارآموزش مهارتهای مددکاری به خانوادهها در «الف تا یا»
در گفتگو با مهر مطرح شد آموزش مهارتهای مددکاری به خانوادهها در الف تا یا شناسهٔ خبر 2949555 - دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۸ هنر > رادیو و تلویزیون تهیه کننده الف تا یا با اشاره به اینکه این برنامه به تواتمندسازی خانواده ها در روبرو شدن با معضل اعتیاد اختصاص دارد عنوان کرثبت نام 500 نفر برای شرکت در آزمون قرآن خانواده ها و کارکنان انتظامی خراسان جنوبی
ثبت نام 500 نفر برای شرکت در آزمون قرآن خانواده ها و کارکنان انتظامی خراسان جنوبی بیرجند - ایرنا - مسئول دارالقرآن کریم فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت تاکنون 500 نفر برای شرکت در آزمون جامع حافظان قرآن ویژه خانواده ها و کارکنان این استان که ماه جاری برگزار می شود ثبت نام کردبا دخالت های خانواده همسرچه کنیم؟
تصور دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک موضوعی کلافه کننده است به ویژه اگر احساس کنید همسرتان در این شرایط بحرانی از شما حمایت نکرده و دیدگاهی متفاوت با شما دارد ماهنامه سپیده دانایی - نرگس عزیزی کارشناس ارشد مشاوره تصور دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک موضوعی کلافه کننده اسوزیرخارجه عربستان مدعی شد:ایران محور شرارت و حامی تروریسم است!/ اگر ایران همچنان بر مواضع خود اصرار کند ما راه
وزیرخارجه عربستان مدعی شد ایران محور شرارت و حامی تروریسم است اگر ایران همچنان بر مواضع خود اصرار کند ما راهکارهای دیگری داریم ایران در امور منطقه دخالت می کند وزرای خارجه عربستان و انگلیس در نشست خبری در ریاض درباره مسایل مختلف منطقه از جمله بحران سوریه یمن و تحولات عراق بحث-
سبک زندگی
پربازدیدترینها