تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851411586




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟




اگر یک کلمه به تنهایی بتواند انقلاب دیجیتالی و تبعات آن را در دهه‌ی اخیر به خوبی توصیف کند، آن «اختلال» است.





وب سایت مجله دیجی کالا - زهرا غلامی: اگر یک کلمه به تنهایی بتواند انقلاب دیجیتالی و تبعات آن را در دهه‌ی اخیر به خوبی توصیف کند، آن «اختلال» است.

گسترش اینترنت و تکنولوژی‌های پیشرفته باعث شده که شرکت‌ها و افراد در شیوه‌ی زندگی‌ کاملا بازنگری کنند و فعالیت‌ها و عادت‌هایی را که دیگر منطقی به نظر نمی‌رسند کنار بگذارند یا این که به روش دیگری آنها را انجام دهند.

 علت این که از طریق گوشی‌هایمان تاکسی سفارش می‌دهیم، به جای اینکه به فروشگاه برویم، آنلاین خرید می‌کنیم و اینکه شرکت‌های میلیاردی را می‌توان در گاراژ خانه‌ی یک نفر تاسیس کرد، همین اختلال است.


آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟



با وجود تمام این اختلال‌هایی که در زندگی روزمره‌ی ما به وجود آمده، کاربران جسور تکنولوژی به طور پیوسته به دنبال نوآوری‌های بعدی هستند که بتواند یک زحمت اضافی را از بین ببرد و زندگی ما را راحت‌تر کند. جدیدترین این نوآوری‌ها به محل کار مربوط می‌شود.

اصلا چرا اداره‌ها وجود دارند؟

پاسخ این سوال تا چند سال پیش این بود که شرکت‌ها به فضای مشخصی نیاز داشتند که کارمندان بتوانند تمرکز داشته باشند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و برای حل مشکلات با هم همکاری کنند. البته نباید بایگانی عظیمی از پرونده‌ها را که اطلاعات مهمی را ذخیره‌ کرده‌اند، فراموش کنیم.

در دنیای اینترنتی امروز نیاز به وجود اداره همچنان احساس می‌شود، اما این فضای فیزیکی در راستای بهینه‌سازی و تسهیل محیط کار، با انعطاف بیشتری طراحی می‌شود.

 برای اولین بار در تاریخ شرکت‌ها، کارمندان دورکار می‌توانند از زیربنای Cloud و اینترنت پر سرعت استفاده کنند، به شکلی که حضورشان در محل کار، درست مثل کسانی که حضور فیزیکی دارند، احساس می‌شود. به این ترتیب، زمان و هزینه‌ی رفت و آمد میان محل کار و خانه تقریبا حذف می‌شود.

براساس آماری از نیروی کار در سال ۲۰۱۴ انجام شد، در سراسر جهان ۲۰ درصد از کارمندان دورکاری می‌کنند؛ و ۶۴ درصد کارکنان حاضرند حقوق کمتری داشته باشند، اما بتوانند از خانه کار کنند.

اما یک کاناپه نزدیک شما نمی‌تواند آینده‌ی اداره‌ها باشد. اداره‌های سنتی علیرغم مشکلات‌شان مزیت‌هایی هم دارند: از مزایای شغلی گرفته مثل امکان شرکت موثر در کار گروهی تا مزایای فردی مثل عدم احساس تنهایی و بیگانگی.

علاوه براین، شایعات و اخبار درون شرکت که خارج از محیط‌های رسمی کاری، موضوع گفت و گوی کارمندان می‌شود هم یک نکته‌ی مثبت محسوب می‌شود. درواقع بسیاری از کارمندان دورکار اعتراف می‌کنند برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند به روابط انسانی رو در رو احتیاج دارند.

اداره‌های مدرن باید تعادلی میان محل کار سنتی و دورکاری ایجاد کنند. اداره‌های آینده باید محیطی را پرورش دهند که افراد بخواهند در آنجا حضور داشته باشند. با طراحی خلاقانه فضاهایی را ایجاد کنند که کارمندان بتوانند با هم کار کنند و راضی، پربازده و سودمند باشند.

"من مطمئن نیستم که اداره‌ی آینده یک اداره باشد.”

محل کار به شکلی که با آن آشنا هستیم در یک دوراهی قرار دارد. شرکت باید راهی پیدا کنند تا میان علاقه‌ی کارمندان به دورکاری و نیاز آنها به یک محیط تعاملی که در اداره‌های سنتی فراهم می‌شود، تعادلی برقرار کنند.

یک روش جالب برای حل این مشکل، توسعه‌ی شبکه‌ای از فضاهای همکاری به نام «ایمپکت هاب» (Impact Hub) است. ایمپکت هاب با ۷۳ شعبه در ۴۹ کشور جهان، فضاهای باز و اشتراکی هستند که به صاحبان شرکت‌ها و کارآفرینی‌های کوچک اجازه می‌دهند که تیم‌های کوچک را برای حل مشکلات و همکاری تشکیل دهند.


آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟



آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟



ایمپکت هاب ترکیبی هنرمندانه از دورکاری و محیط‌های کاری منظم است. هدف شبکه‌ی ایمپکت هاب این است که فضای اداره‌ی شرکت‌ها را در راستای بازده بیشتر و عملکرد موثرتر کارمندان، اجتماعی کند. نمونه‌ی بارز چنین مفهومی را می‌توان در بافت شرکت‌های بزرگ هم دید، مثل وجود یک کافی‌شاپ متعلق به شرکت.

«ریچارد اونز» (Richard Evans)، سرپرست ایمپکت هاب می‌گوید: "من مطمئن نیستم که اداره‌ی آینده یک اداره باشد.” اونز به جای آن به فضاهای مدرن و چندکاربردی‌اش اشاره می‌کنند که در آن اتاق جلسه، فضای اجتماعی و فضاهای کاری با هم تلفیق و ترکیب شده‌اند، به‌طوری که امکان جایگزینی آنها هم وجود داشته باشد.


آیا پایان راه ادارات سنتی فرا رسیده است؟



به لطف تکنولوژی است که محیط‌های کاری تکامل یافته‌ای مثل ایمپکت هابز ممکن هستند. اداره‌های آینده فقط یکی از تاثیرات این عصر دیجیتالی هستند و مفهوم ایمپکت هاب تنها آغاز راه است.






تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن