تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805468251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شش ماده طبیعی برای کاهش کلسترول خون


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: کلسترول نوعی چربی است که در تمام سلول های بدن وجود دارد. کلسترول از دو طریق به وجود می آید اولین راه که عمده ترین منبع تولید کلسترول است کبد انسان و راه دوم از طریق مصرف منابع غذایی که حاوی کلسترول است.
مصرف سیر برای کاهش کلسترول خون مفید استبالا بودن کلسترول خون هیچ گونه علامت خاصی ندارد به افراد بالای 20 سال توصیه می شود که هر پنج سال یک بار کلسترول خون خود را از طریق آزمایش های لازم بررسی کنند.چاقی و اضافه وزن، فعالیت بدنی پایین و نداشتن فعالیت ورزشی منظم سبب افزایش کلسترول می شود. وراثت، سن و جنس نیز از علل افزایش کلسترول خون محسوب می شود؛ به طوری که زنان تا قبل از یائسگی کلسترول کمتری از مردان همسن دارند در حالی که بعد از یائسگی میزان کلسترول آن ها نسبت به مردان همسن آن ها بیشتر می شود.
پایین آورنده های کلسترول
توصیه می شود مصرف فیبر غذایی محلول در آب همراه با مقدار کافی مایعات در رژیم غذایی افزایش یابد که منابع عمده فیبرهای محلول در آب، سبزیجات، میوه ها، حبوبات و سبوس جو است.
سیر
مصرف سیر برای کاهش کلسترول خون مفید است؛ در بین گیاهان، سیر بیشترین قدرت را در کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون دارد و بیش از صد صنعت داروسازی در دنیا از سیر، فرآورده های دارویی تهیه کرده اند. سیر علاوه بر کاهش کلسترول و تری گلیسرید، خاصیت ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد و فشارخون و قند خون را کاهش می دهد و خون را رقیق می کند. البته سیر تازه از سیر پخته بهتر اثر می کند. اثر سیر ترشی نیز مانند سیر تازه است.فلاوونوئید موجود در پیاز با کاهش سطح کلسترول بد در افراد چاق و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی همراه است.
در یک مطالعه که به صورت کار آزمایی بالینی و به طور تصادفی با یکی از روش های درمانی طرح (مصرف قرص سیر یا رژیم درمانی) انجام شد. طی 2 ماه بیماران گروه سیر، روزانه 3 قرص سیر مصرف نموده و بیماران گروه رژیم درمانی، طبق دستور روش رژیم غذایی کم چرب که شامل منع مصرف روغن جامد، کره، و سایر لبنیات چرب و نیز مصرف گوشت قرمز به میزان حداکثر دو جلسه در هفته و مصرف تخم مرغ به میزان حداکثر یک عدد در هفته بود را رعایت کردند. پس از اتمام دوره، آزمایش دیگری از بیماران به عمل آمده و مقادیر جدید کلسترول توتال، کلسترول LDL، کلسترول HDL و تری گلیسرید سرم مورد اندازه گیری قرار گرفتند.
در نتیجه ی این مطالعه مشخص شد که در گروه مصرف کننده ی قرص سیر کلسترول کل 15 درصد و کلسترول بد 12 درصد نسبت به گروه رژیم درمانی صرف، کاهش داشت.
پیاز
پیاز به غیر از آنکه یکی از مواد اصلی در پخت بسیاری از غذاها به حساب می آید می تواند فواید بی شماری هم برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. بررسی های جدید نشان می دهد پیاز می تواند به بهبود سطح کلسترول در بدن کمک کند.پیاز منبع غنی از ترکیب های «پلی فنولیک» به نام «فلاوونوئید» هاست که با ویژگی های ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی شناخته شده است.
همچنین در یک مطالعه مشخص شد فلاوونوئید موجود در پیاز با کاهش سطح کلسترول بد در افراد چاق و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی همراه است. به گفته متخصصان، این خاصیت پیاز به دلیل وجود نوعی آنتی اکسیدان در آن است.
همچنین در یک بررسی دیگر تأثیر عصاره پیاز بر میزان کلسترول در بدن موش ها نشان داده و تأکید شد که با مصرف این عصاره سطح کلسترول کاهش قابل توجهی پیدا می کند در حالی که سطح تری گلیسیرید بدون تغییر باقی ماند. همچنین مشخص شد ترکیب عصاره پیاز با سولفات روی تأثیر بهتری روی سطح کلسترول خون موش ها می گذارد.در بسیاری از آزمایش ها تأثیر مصرف پیاز خام یا عصاره آن روی سطح کلسترول بررسی شده و کاملاً مشخص نیست مواد مغذی موجود در پیاز از حرارت دیدن چه تأثیری می گیرند.

عصاره برنج قرمز
مطالعات انجام شده در دانشگاه پنسیلوانیا سال 2010 نشان می دهند که این عصاره طبیعی می تواند از افزایش کلسترول جلوگیری نماید. در این تحقیقات 60 نفر شرکت کننده وجود داشت که دارای کلسترول بالایی بودند. برای 30 نفر از شرکت کننده ها، یک رژیم غذایی خاص به همراه عصاره برنج قرمز در نظر گرفته شد. شرکت کننده های باقیمانده از یک "شبه دارو" و رژیم غذایی مشابه استفاده نمودند.
بعد از 24 هفته مشخص گردید که افراد مصرف کننده عصاره برنج قرمز، 25 تا 35 درصد کاهش در کلسترول LDL داشتند. چون این مکمل غذایی طبیعی یک روش جدید محسوب می شود، شما باید قبل از خوردن آن با پزشک خود مشورت نمایید.
بادام
عصاره دانه انگور، یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث کاهش کلسترول خون می شود. خود انگور، از هزاران سال پیش به عنوان یک ماده غذایی مؤثر و مقوی شناخته شده است.بادام نقش چشمگیری را در کاهش کلسترول ایفا می نماید. یونانی های قدیم راز آن را می دانستند. در آن زمان، بادام یک آجیل معروف یونانی محسوب می شد. امروزه محققان متوجه شده اند که بادام نقش مؤثری را در سالم بودن قلب ایفا می نماید و به همین علت، باید آن را به عنوان یک ماده غذایی اصلی در رژیم غذایی خود گنجاند. بادام حاوی چربی اشباع نشده بالایی است و می تواند باعث کاهش LDL یا کلسترول بد، بدون آنکه اختلالی در سطوح HDL یا کلسترول خوب ایجاد نماید، شود.
عصاره هسته انگور
عصاره دانه انگور، یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث کاهش کلسترول می شود. خود انگور، از هزاران سال پیش به عنوان یک ماده غذایی مؤثر و مقوی شناخته شده است. انگور حاوی مواد شیمیایی است که پروانتوسیانیدین اولیگومری نامیده می شود. این مواد شیمیایی در حقیقت به عنوان آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شوند. علاوه بر خاصیت کاهش دهندگی کلسترول، باعث سالم نگه داشتن قلب نیز می گردند.
کلم بروکلی
طبق نتایج به دست آمده از معاینات انسانی انجام شده توسط موسسه تحقیقات مواد خوراکی، گونه جدیدی از کلم بروکلی موسوم به «بنفورت»، دو تا سه برابر بیشتر از کلم بروکلی معمولی حاوی ترکیب گلوکورافنین است.در تحقیق مشترک این موسسه با دانشگاه ریدینگ انگلستان، محققان در قالب دو تحقیق مستقل، در رژیم غذایی هفتگی ۱۳۰ نفر از داوطلبان ۴۰۰ گرم کلم بروکلی حاوی مقدار بالای گلوکورافنین گنجاندند.
بعد از ۱۲ هفته، آن ها شاهد کاهش میزان کلسترول LDL در خون این افراد تا حدود ۶ درصد بودند. افزایش سطح کلسترول LDL خون خطر بروز بیماری قلبی را در بردارد. اگرچه کاهش این میزان در معاینات افراد اندک بود، اما هر ۱ درصد کاهش در میزان این کلسترول، با کاهش ۲-۱ درصدی ریسک بیماری عروق کرونری همراه است.
گلوکورافنین ترکیبی است که به بدن کمک می کند تا به متابولیسم سلولی بازگردد. در میتوکندری سلول، قند و چربی به انرژی تبدیل می شود. اما اگر این عملکرد به شکل کارآمد اتفاق نیفتد، کلسترول تشکیل می شود.
ایسنا - شبکه خبر - سلامت نیوزاخبار مرتبط :کاهش کلسترول بد با مصرف توت فرنگی تنظیم‌کننده‌‌های لذیذ کلسترول خونبا این میوه کلسترول خون را کاهش دهیدسه نوع موادغذایی برای کاهش کلسترول


جمعه 8 آبان 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن