واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۴۰ب.ظ)
مدير عامل شرکت فرودگاه هاي کشور خبر داد: غيرمتمرکز شدن دريافت مطالبات فرودگاهها موج - مديرعامل شرکت فرودگاههاي اعلام کرد: ميزان استهلاک يک رادار حداکثر ۱۰ سال است و ۱۰۰ ميليون دلار هزينه خريد يک رادار جديد است.
به گزارش موج رحمتالله مهآبادي در نشست خبري در حاشيه پنجمين نمايشگاه بزرگ راه و شهرسازي و صنايع وابسته برگزار شد، از تبديل فرودگاههاي کشور به شرکتهاي مجازي خبر داد و گفت: بر اساس سياستهاي وزير راه و شهرسازي با تبديل فرودگاههاي کشور به شرکتهاي مجازي هر فرودگاه وظيفه وصول مطالبات خود از ايرلاينها را خواهد داشت که در اين زمينه روز گذشته طي مکاتباتي به شرکتهاي هواپيمايي به آنها اعلام کرديم که نظام وصول مطالبات غير متمرکز ميشود.
وي با تاکيد بر آزادسازي نرخ بليت هواپيما گفت: اجراي اين طرح ميتواند توان اقتصادي ايرلاينها را افزايش دهد تا ايرلاينها بدهيهاي خود را سريعتر بپردازند. اگر شرکتهاي هواپيمايي در وصول بدهيهاي خود به شرکت فرودگاهها اقدام نکنند از ابزارهاي قانوني استفاده ميکنيم که در اين راستا پيشنهادات خود را به سازمان هواپيمايي کشوري ارائه داديم که با تشکيل کميتهاي در اين سازمان در صورت عدم وصول مطالبات ايرلاينها تصميم منصفانه گرفته شود.
مديرعامل شرکت فرودگاههاي کشور با بيان اينکه توسعه زيرساختها در صنعت فرودگاهي نيازمند سرمايهگذاري بسيار زيادي است افزود: علاوه بر اين استهلاک تجهيزات فرودگاهي نيز بسيار بالاست؛ به طوري که ميزان استهلاک يک رادار حداکثر ۱۰ سال است و ۱۰۰ ميليون دلار هزينه آن است.
مهآبادي ادامه داد: در حال حاضر ميانگين درآمد شرکت فرودگاهها در حدود ۴۰۰ ميليارد تومان است و ما تنها رقم هزينههاي جاريمان به بيشتر از ۸۵۰ ميليارد تومان ميرسد اگر در کنار اين رقم پروژههاي گسترده فرودگاهي و همچنين نياز به سرمايهگذاري ۲۵۰ ميليارد دلاري در اين عرصه را جمع کنيم، متوجه وضعيت دشوار شرکت فرودگاهها خواهيم شد.
معاون وزير راه و شهرسازي در خصوص بالا بودن ميزان خدمات تکليفي شرکت فرودگاهها در طول سالهاي گذشته نيز گفت: ما مجبور شدهايم در بعضي از مسيرها به ايرلاينهاي داخلي تخفيفي ۸۰ درصدي بدهيم. در کنار آن با دستور دولت ۳۵ درصد از تعرفه خدمات شرکت فرودگاهها نيز کاهش يافته است. براي مديريت اين شرايط قطعا نياز به تخفيف منابع اعتباري جديد خواهيم داشت.
وي با اشاره به تلاش اين شرکت براي کنترل ميزان بدهي ايرلاينها در طول ماههاي گذشته، تاکيد کرد: ايرلاينهاي بدهکار را به ۳ دسته طبقهبندي کردهايم. يک دسته که ايراناير نيز جزء آنهاست با توجه به سطح بالاي خدمات تکليفي و همچنين فشار تحريمها، خود تحت فشار زيادي هستند. يک دسته نيز ايرلاينهايي هستند که در وضعيت اقتصادي نسبتا مطلوبي قرار داشته و اميدواريم از شرايط آنها نهايت استفاده را ببريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]