واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۴۳ب.ظ)
برگزاري کنفرانس نوآوريهاي بانکي در نخستين روز ITE 2015 با حضور مديران ارشد نظام بانکي موج - کنفرانس نوآوريهاي بانکي با موضوع چالشهاي نوآوري در نظام بانکي عصر نخستين روز نمايشگاه و همايش تراکنش (دوشنبه چهارم آبان ماه) با حضور دکتر رسولاف مديرعامل بانک آينده، دکتر ابراهيمي مديرعامل بانک انصار، دکتر پورزندي مديرعامل بانک شهر و دکتر للـهگاني مديرعامل بانک صادرات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، ابراهيمي مديرعامل بانک انصار در اين نشست چالشهاي نظام بانکي کشور را به اين شرح برشمرد: فاقد درآمد عملياتي بودن بانکها، هزينه بالاي توسعه فناوري اطلاعات، عملکرد جزيرهاي بانکها، رقابت و شکست در حوزه کور بيزينس به دليل کشمکشها به جاي همکاري ميان بانکها، مديريت اخلاق در نظام بانکي، ويژگيهاي خاص مشتريان عصر ديجيتال و فقدان زيرساختها، امنيت و رايانش ابري.
وي در ادامه اقدامات نوآورانه را ضرورت عبور از بحرانها و چالشها دانست.
دکتر للـهگاني مديرعامل بانک صادرات هم بسياري از چالشهاي اين حوزه را معطوف به خود بانک و به نظام کلي بانکداري دانست. وي يکي از اساسيترين چالشها را چابکي در نظامهاي سازماني بانکهاي بزرگ دانست.
للـهگاني در ادامه مفهوم چالش را به معناي ايجاد ترديد در واقعيتها، پديده جديد و دشوار، جنگ و جدال، محدوديتها و تنگناها، علائم و هشدارها و مشکلات احتمالي در وضعيت فعلي دانست.
وي با بهرهگيري از مفهوم چالش به مبحث نوآوري اشاره کرد و اين مهم را عامل حياتي براي سازمانها به منظور ايجاد ارزش و مزيت رقابتي پايدار در محيط پيچيده و متغير امروزي دانست.
مديرعامل بانک صادرات مباني نوآوري را توجه به ظرفيت شرکت و سازمان، تمايز بين فعاليتهاي نوآوري و R&D، مقرون به صرفه، اقتصادي و کم هزينه، تطابق با نيازها و مشکلات و تغييرات سازماني، تحقق بهموقع و بههنگام، تخصيص منابع کافي و اجرا به شکل يک تغيير طرحريزي شده بيان کرد.
للـهگاني يکي از اساسيترين چالشها را در سه حوزه مديريتي، بنيادين و تدريجي، فرآيندي و محصولي دانست.
مديرعامل بانک صادرات در پايان نبود سيستم يكپارچه براي مديريت نوآوريها در نظام بانكي كشور را علتي برشمرد که باعث شده تا نوآوريها براي سيستم بانكي، مديران اجرايي آن و مشتريان، خود را به شكل چالش نمايان سازد.
دکتر پورزرندي مديرعامل بانک شهر، به عنوان سخنران ديگر اين ميزگرد ضمن اشاره به پاسخگو نبودن بانکدار سنتي به نيازهاي جوانان و نسل امروز، اين نسل را نسلي دانست که به دنبال صورت دادن کارهايش در هر شرايطي است.
وي با اشاره به چالشهاي پيش روي حوزه نوآوري و بانکداري، چابکي فعلي را متفاوت با بانکداري سنتي دانست.
البته از نظر پورزرندي بانک مرکزي در اين باره اقدامات زيادي را صورت داده است، اما عدم اظهار نظر در زمينه ussd و اظهار نظر پس از آن موجب شد تا بسياري از سرمايهگذاران متضرر شوند.
فضاي صحبتهاي دکتر رسولاف مديرعامل بانک آينده بيش از ساير مديران معطوف به بانکداري مجازي و ابزارهاي اين نوع از بانکداري بود.
وي بحث خود را با دسترسي به اينترنت به عنوان يک حق آغاز کرد و با ارائه آماري درباره کاربران نرمافزارها، شبکههاي اجتماعي مختلف، اَپهاي اينترنتي نسل (wi) و چالشهاي پيش رو در برخورد با اين نسل با توجه به ويژگيهاي نسلي و فردي اين دوره اشاره کرد.
مديرعامل بانک آينده يکي از اولين چالشها در اين دوره را مرتبط به منابع انساني و ساختار سازماني نسل واي (wi) و اين نکته را معطوف به سبک زندگي و کار اين نسل دانست که اين امر موجب ميشود تا نوع بانکداري و چالشهاي آن متفاوت شود.
وي ديگر چالشها را شامل چالشهاي قانوني مقامات نظارتي بورس، بانک مرکزي و ...، فرصت بهرهبرداري از provider، تغيير سبک مدل کسب و کار (استارتاپها)، آزادسازيهاي نوآوريهاي باز و فضاسازي براي اين عرصه و آزادسازي اين فضا دانست.
در ادامه اين کنفرانس پنل سخنرانهاي خارجي با حضور آشيل مانولوپولوس مدير بانکداري ديجيتال بانک CBD به صورت ويدئو کنفرانس برگزار شد.
بخش پاياني اين کنفرانس، برگزاري ميزگرد متخصصان با موضوع روندها و راهکارهاي نوآورانه در نظام بانکي بود.
در اين ميزگرد مهندس نجفي مديرعامل شرکت خدمات انفورماتيک، دکتر فاطمي عضو هيأت مديره بانک ملي، مهندس لگزايي معاون فناوري اطلاعات بانک تجارت، دکتر جوانمردي مديرعامل شرکت فناپ، دکتر ثنايي مديرعامل شرکت آرياهمراه و مهندس شريف حسيني معاون فناوري بانک آينده حضور داشتند.
نخستين همايش و نمايشگاه بينالمللي تراکنش که از روز چهارم آبان ماه آغاز شده، تا ششم آبان ماه در مجتمع نمايشگاهي شهر واقع در بوستان گفتوگو داير است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]