تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 9 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824845084




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خانواده‌ها‌ و ‌استرس ‌شب‌هاى‌امتحانغول ‌امتحان ‌از‌چراغ‌خرداد‌ بيرون ‌آمد


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: خانواده‌ها‌ و ‌استرس ‌شب‌هاى‌امتحانغول ‌امتحان ‌از‌چراغ‌خرداد‌ بيرون ‌آمد
آذر تالا‌ني،گروه اجتماعى -ديروز وقتى دخترم بدون ترس و اضطراب اولين امتحانش را داد و شاد و خندان برگشت خيلى خوشحال شدم. احساس كردم من و پدرش در خانواده موفق شده‌ايم با رفتارمان ترس و اضطراب امتحان را در او از بين ببريم.

اما همان لحظه ياد خودم افتادم; زمانى كه از شنيدن اسم امتحان (حتى زمانى كه دانشجو بودم) از ترس قالب تهى مى‌كردم!اضطراب امتحان يكى از مشكلا‌تى است كه بسيارى از دانش‌آموزان و حتى والدين آنها به آن دچار هستند، دكتر افشين يداللهى روانپزشك در اين باره مى‌گويد: ‌اضطراب يكى از حالت‌هاى روحى ‌ روانى است كه همه ما آن را بارها تجربه كرده‌ايم.تجربه اضطراب براى هر كسى خاص و متفاوت است با وجود اينكه علا‌ئم آن تقريبا در همه افراد مشابه است. اضطراب زياد باعث اختلا‌ف در حافظه، ناتوانى در استفاده از آموخته‌ها و از بين رفتن تمركز شود.رفتار پدر و مادرها يكى از اصلى‌ترين دلا‌يل ايجاد و انتقال اضطراب به بچه‌ها است.پدر و مادرهاى حمايت‌گر يكى از گروه‌هايى هستند كه با رفتارشان بيشترين اضطراب را به فرزندانشان منتقل مى‌كنند. حمايت‌هاى دائمى آنها همراه با تذكرهاى پى در پى باعث اضطراب، كلا‌فگى و سردرگمى بچه مى‌شود.بعضى از والدين هم كه ذاتا افراد مضطربى هستند نگرانى‌شان را با پرسش‌هايى مكرر درباره نمره، درس، امتحان يا حتى پرسيدن درباره كوك كردن ساعت براى بيدار شدن بموقع فرزندانشان نشان مى‌دهند.بعضى از پدر و مادرها آنقدر روى نمره و درس و شاگرد اول شدن تاكيد مى‌كنند كه فرزندشان را به «احساس گناه» دچار مى‌كنند و او فكر مى‌كند هر كارى كه مى‌كند يا هر نمره‌اى كه مى‌گيرد انتظار والدينش را برآورده نكرده است. اين احساس‌هاى نامطلوب، همگى عاملى براى ايجاد و تشديد اضطراب در بچه‌ها بويژه در زمان امتحانات است.وى معتقد است بايد استعدادهاى فرزندمان را به درستى شناسايى كرده و روى همان‌ها تمركز و سرمايه‌‌گذارى كنيم. از طرفى آرامش فرزندمان را به هر شكل ممكن فراهم كنيم.در يك جمع‌بندى اول از همه پدر و مادر بايد اضطرابشان را كنترل كنند و امتحان را اين قدر بزرگ و مهم جلوه ندهند كه همه خانواده درگير آن بشوند هر چقدر والدين و در نتيجه محيط خانه آرام‌تر باشند، بچه راحت‌تر درس مى‌خواند. نصيحت‌هاى بى‌اندازه و خسته‌كننده و پرسش‌هاى مكرر درباره امتحان را كنار بگذاريد. بگذاريم فرزندمان خودش باشد.وقتى دانش‌آموزى اضطراب آن هم اضطراب غيرطبيعى و ناشى از عوامل بيرونى متل اضطراب ناشى از رفتار نامناسب والدين يا اولياى مدرسه را تجربه مى‌كند نمى‌تواند از معلومات و توانايى‌هايش آن طور كه بايد استفاده كند. از طرفى اضطراب، اشتياق و علا‌قه او را به مدرسه يا هر فعاليت ديگرى از بين مى‌برد. پس با ايجاد اضطراب در فرزندمان مانع از موفقيت او نشويم.

تغذيه دانش‌آموزان در موقع امتحان

دكتر ناصر كلا‌نترى متخصص تغذيه در باره تغذيه دانش‌آموزان در موقع امتحانات مى‌گويد: والدين و كسانى كه با دانش‌آموزان سروكار دارند بايد از آنها در محدوده توانايى‌هايشان انتظار داشته باشند در غير اين صورت با ايجاد اضطراب و استرس عامل مخربى براى هر نوع پيشرفت آنها مى‌شوند.در بحث تغذيه بچه‌ها بايد به سه قانون تنوع غذايى كافى بودن و تعادل داشتن غذاهاى مقوى توجه كرد. بايد بچه‌ها از همه گروه‌هاى غذايى يعنى غلا‌ت و نان، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات و ميوه و سبزيجات به مقدار كافى استفاده كنند.بچه‌هاى دبستانى روزانه بايد پنج، شش سهم از نان و غلا‌ت، دو، سه سهم از گوشت و حبوبات، چهارپنج سهم از شير و لبنيات و سه تا پنج سهم از ميوه و سبزيجات استفاده كنند. به اين ميزان‌ها براى بچه‌هاى مقطع راهنمايى مقدار كمى اضافه شود.ضمن آنكه اين ميزان‌ها براى دانش‌آموزان دبيرستانى تفاوت چندانى نمى‌كند.همچنين چنانچه ويتامين «ث» در كنار غذاهاى حاوى آهن به مصرف برسد سبب افزايش جذب آهن و مانع از بروز كم خونى مى‌شود.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن