واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۱۵ق.ظ)
اجراي آزمايشي طرح توسعه سواد ديجيتال در 5 استان موج - رئيس سازمان نهضت سوادآموزي، از اجراي آزمايشي طرح توسعه سواد ديجيتال در 5 استان کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي باقرزاده، در جلسه امضاي تفاهم نامه با سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي، درباره روند آموزشهاي سواد ديجيتال به سوادآموزان نهضت اظهار کرد: متولي بنياد ICDL در کشور سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي است و در راستاي توسعه سواد ديجيتال اخيراً تفاهم نامهاي با سازمان پژوهش به امضا رسيده است.
رئيس سازمان نهضت سوادآموزي افزود: بر اين اساس 200 مرکزي که بنياد ICDL در کشور دارد ظرفيتهاي خود را در اختيار ما قرار ميدهد و در تأمين نيروي انساني و توليد محتوا همکاريها و تعاملاتي با ما خواهد داشت.
وي با بيان اينکه ما نيز بايد تغييراتي در دوره انتقال ايجاد کنيم عنوان کرد: بر اين اساس بايد ساعاتي از برنامه درسي به آموزشهاي ديجيتال و مهارتهاي کار با رايانه اختصاص يابد.
باقرزاده ادامه داد: بايد مربيان نهضت را با استانداردهاي بنياد ICDL تطبيق دهيم. همچنين در صورت استفاده از مربيان بنياد، لازم است روشهاي تدريس کتابهاي دوره انتقال را به آنها آموزش دهيم.
رئيس سازمان نهضت سوادآموزي از اختصاص ساعاتي از برنامه درسي نهضت به آموزشهاي ديجيتال خبر داد، افزود: يک دوره آزمايشي با حضور 21 نفر در شهر تهران برگزار شد که اين دوره آموزشي مربوط به کسب مهارتهاي ICDL و نرخ پايداري خواندن و نوشتن بود که پيامدهاي مطلوبي داشت و تصميم داريم تا مرحله بعدي آزمايشي را با حضور 500 نفر برگزار کنيم.
وي خاطرنشان کرد: اين دوره آموزشي در شهر تهران، اصفهان، خراسان رضوي، کردستان و کرمان برگزار خواهد شد و ما ناگزيريم در آينده در بحث اوليه فناوري اطلاعات وارد شويم و از ظرفيت اين بخش بيشتر سود ببريم.
باقرزاده با اشاره به اينکه استفاده از موبايل و تبلت براي سوادآموزي از سال گذشته در اين سازمان اجرائي شده است، گفت: براي اينکه کارهاي سازمان در بخش فناوريهاي نوين بهتر پيش برود دو کار را با وزارت بهداشت و سازمان پژوهش انجام دادهايم.
وي افزود: بحث ورود به فناوريهاي نوين و توسعه سواد ديجيتال مربوط ميشود به اينکه بخشي از افراد مورد نظر ما در شهرهاي بزرگ ساکن هستند و ذائقه کمتري به کتاب خواندن و در دست گرفتن آن دارند اما ميتوان از طريق موبايل و تبلت همين آموزشها را به آنها ارائه کرد.
رئيس سازمان نهضت سوادآموزي با تاکيد بر اينکه توجه به فناوريهاي نوين يکي از برنامههاي اصلي اين سازمان است گفت: ما براي دوره انتقال که به اصطلاح براي دوره ابتدايي اطلاق ميشود حدود 600 ساعت آموزش برنامه ريزي کردهايم که از اين ميزان ساعت 100 ساعت آن به فناوريهاي نوين و کتابهاي اين بخش و ICDL باز ميشود.
باقرزاده با اشاره به برنامه ششم و هدف گذاري هاي انجام شده توسط سازمان نهضت سوادآموزي گفت: ورود به بخش آموزش بزرگسالان را در اين برنامه طراحي کردهايم و آن را پيشنهاد دادهايم که اگر اين اتفاق اجرائي شود کار بزرگي خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]