واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چالشهای ورزش در شهرهای زنجان همچنان ادامه دارد استانها > زنجان - به گزارش روزنامه همشهری زنجان نشست اعضای شورای اسلامی استان با مدیر کل ورزش و جوانان استان با هدف پیشبرد برنامههای توسعه ورزش در شهرهای مختلف استان با طعم انتقاد از بیتفاوتیها به ورزش همراه بود.
پایین بودن انگیزه ورزش کردن مردم در برخی شهرهای استان، فعال نبودن برخی سالنهای ورزشی، رها شدن پروژههای نیمه تمام و نیز تعطیلی برخی هیأتهای ورزشی در شهرستانها مواردی بود که اعضای شورای اسلامی استان مطرح کردند.
رئیس شورای اسلامی استان در این دیدار با بیان اینکه شوراها ارگان تصمیمگیری در کشور هستند، گفت: با این وجود این تشکیلات در کشور ضمانت اجرایی ندارد؛ اما در رابطه با نظارت بر امور عمرانی در شهرها و نیز عملکرد دستگاهها ورود پیدا می کنیم.
سعید خدادادی با ابراز تأسف از اینکه این تشکیلات از پشتوانه مالی برخوردار نیست، افزود: نظارت بر مصوبات شوراهای شهرها و نیز شهرداریها جزوء وظایف ذاتی شورای اسلامی استان است.
وی ارتباط نزدیک شورای اسلامی استان با حوزه ورزش و جوانان را در راستای پیشبرد برنامههای مرتبط با توسعه ورزشهای همگانی و قهرمانی مهم دانست و ادامه داد: بی¬شک به دلیل اشرافیت شورای شهرها به مسائل مرتبط با حوزه شهری میتوانند ، اداره کل ورزش و جوانان استان را در جریان کم و کیف موضوع قرار دهند.
پایین بودن انگیزه
محمد محمدی نماینده شهرستان طارم در شورای اسلامی استان با ابراز تأسف از پایین بودن انگیزه مردم این شهرستان برای فعالیت ورزشی گفت: به دلیل ارتباطی که شورای شهر با عموم مردم دارد، از نزدیک در جریان بیاعتنایی و انگیزه پایین مردم به موضوع ورزش است که در این رابطه اداره کل ورزش و جوانان استان مطلوب عمل نکرده است.
وی با تأکید بر نقش آموزش و پروش در ارتقاء موضوع مربوط به ورزش و سلامت دانشآموزان عنوان کرد : متأسفانه آموزش و پرورش استان با زنگهای ورزش بیگانه است و اجرای برنامههای ورزشی در این ساعات با فضاهای آموزش و پرورش همخوان نیست.
محمدی نبود فضاهای ورزشی برای تمرین دانشآموزان و حمایتهای لازم درباره رفت و آمد دانشآموزان عنوان کرد: در این بین ورزش بانوان در شهرستان طارم به ورطه فراموشی رفته است و امید داریم با حضور اعضای شورای اسلامی استان در شورای سیاستگذاری استان مسیر توسعه ورزش در شهرستانها پررنگ شود.
نبود سالن ورزشی بانوان
مریم گنجی، نماینده شهرستان ابهر در شورای اسلامی استان با ابراز تأسف از نبود انگیزه برای ورزش کردن و محدودیت منابع مالی و امکانات در شهرهای کوچک اظهار کرد: نبود سالن¬های ورزشی ویژه بانوان در شهرستان موجب شده تا این قشر از جامعه به موضوع سلامتی و ورزش بیتفاوت باشند.
وی با اشاره به سیاست های نادرست درباره ساخت و ساز اماکن ورزشی در شهرستانها اظهار کرد: متأسفانه در گذشته ساخت و ساز اماکن به گونه ای بود که اکنون پیشرفت کندی داشته اند و گرایش به سمت ساخت اماکن جدید همچنان ادامه دارد.
گنجی با اشاره به پروژه نیمه کاره استخر و نیز سالن3000 نفری شهر ابهر ادامه داد: در این شرایط اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر ساخت با زیربنای 900 متر را دنبال میکند.
به گفته این عضو شورای شهر ابهر هم اکنون 42 هیأت ورزشی در این شهرستان فعال است که با مشکلات مالی در اعزام ورزشکاران به مسابقات و هزینه های تأمین سالن دست به گریبان هستند.
نماینده شهرستان خرمدره در شورای اسلامی استان نیز در صحبت هایی با تأکید بر کمبود امکانات در شهرهای مختلف استان گفت: برای نمونه در شهرستان خدابنده هیأتهای ورزشی با محدودیت شدید منابع مالی مواجه هستند و همین امر موجب شده تا در مسیر فعالیت متوقف شوند.
مقدمینژاد توزیع نامناسب امکانات در شهرستان خرمدره را یادآور شد و ادامه داد: چینش امکانات در این شهرستان به گونه ای است که در 4 جهت شهر امکانات به شکل مساوی تقسیم نشده است و این امر خانواده های این شهر را در تردد فرزندانشان برای ورزش کردن با مشکل مواجه کرده است.
تجلیل از قهرمانان
وی با ابراز تأسف از تجلیل نکردن از قهرمانان این شهرستان که در میادین مختلف رقابت ها برای استان و کشور مدال به ارمغان آوردهاند، ادامه داد: سالنهای ورزشی کشتی و رزمی نیاز به تعمیرات دارد و هنوز حصارکشی سالن 3000 نفری این شهر اجرا نشده است.
بیگدلو نماینده شهرستان خدابنده در شورای اسلامی استان با تأکید بر امضای تفاهمنامه بین شورای اسلامی استان و اداره کل ورزش و جوانان استان درباره جزئیأت آن گفت: توسعه ورزشهای همگانی، برنامه ریزی برای اجرای بازی های بومی و محلی جزوء مواردی است که در کنار همدیگر میتوانیم در امر ورزش قدم برداریم.
به گفته وی شهر بزینهرود در این شهرستان از سال 78 تاکنون تنها یک سالن ورزشی دارد و این برای جمعیت 43 هزار نفری قابل قبول نیست.
فرامرزلو نماینده شهرستان ماهنشان در شورای اسلامی استان نیز با تأکید بر اینکه سالن ورزشی شهر دندی این شهرستان فاقد استانداردهای لازم است، گفت: ماهنشان با وجود جمعیت 45 هزار نفری و140 روستا تنها 4 سالن ورزشی و3 چمن مصنوعی دارد.
وی با ابراز تأسف از اینکه هیأتهای ورزشی در این شهرستان فعالیتی ندارند، ادامه داد: با این اوضاع بهتر است اداره کل ورزش و جوانان استان تمرکز خود را بر روی چند رشته ورزشی خاص متمرکز کند.
در ادامه این جلسه مدیر کل ورزش و جوانان استان با تأکید بر همکاری فرمانداران شهرستان ها برای پیشبرد برنامه های حوزه ورزش استان عنوان کرد: با این وجود متأسفانه فرماندار شهرستان زنجان همکاری نزدیک با این اداره کل نداشته است.
سید ارسلان حسینی سخت بودن شرایط در سال جاری به دلیل محدودیت مالی و ورود به ساخت پروژه عمرانی را یادآور شد و افزود: متأسفانه در گذشته برخی پروژههای عمرانی به گونهای ساخته شد که هم اکنون در آن نقطه استان خبری از ورزشکار نیست.
وی ادامه داد: این امر موجب شد تا اماکن ورزشی در برخی شهرستانها در 2 بخش خواهران و برادران استفاده شود. از سوی دیگر در شهری مثل سلطانیه ساخت پروژه استخر ضروری است در حالی که با وجود ساخت اماکن ورزشی خبری از ورزشکار در ایجرود نیست.
حسینی با اعلام اینکه هم اکنون در سطح استان376 هیات ورزشی وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد 49 هیأت ورزشی در سطح مرزی استان فعال هستند و بقیه در شهرستانها فعالیت میکنند که با درنظر گرفتن سرانه ورزشی سهم هر هیأت750 هزار تومان است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان ورود بخش خصوی برای حمایت از ورزش استان را مهم دانست و ادامه داد: بیشک در این راه نقش خیران ورزشی برای شتاب دادن به ورزش استان تاثیرگذار است.
به گفته وی امضاء تفاهمنامه با شورای اسلامی استان در صورتی که بند بند جزئیات آن رنگ واقعیت بگیرد، ضروری است.
کلید واژه ها: استان زنجان -
چهارشنبه 29 مهر 1394 - 14:44:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]