تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869810306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چاوشی، صادقی، شکوهی، فرزین و یگانه ممنوع الفعالیت شدند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: جام جم نوا »  خبر »  چاوشی، صادقی، شکوهی، فرزین و یگانه ممنوع الفعالیت شدند

تصویر چاوشی، صادقی، شکوهی، فرزین و یگانه ممنوع الفعالیت شدند
چاوشی، صادقی، شکوهی، فرزین و یگانه ممنوع الفعالیت شدند دوشنبه 27 مهر 1394 10:30 | کد خبر: 2136594039779425211 | بازدید: 7
طی یک ماه گذشته، تعدادی از خوانندگان نامه‌ای از ساختمان فجر (حراست بخش فرهنگی وزارت اطلاعات) دریافت کرده‌اند که در آن عنوان شده به دلیل همکاری با سایت «رادیو جوان»، پخش کلیپ در شبکه‌های ماهواره‌ای، برخی تخلفات در کنسرت‌های خارج از کشور و... دیگر امکان فعالیت رسمی در ایران را ندارند.
به گزارش جام جم نوا به نقل از خبر آنلاین، با وجود آنکه این نامه به صورت مکتوب به خوانندگان اعلام شده است؛ اما گفته می‌شود به آنها گوشزد شده که حق اظهارنظری در این خصوص را ندارند. در این میان پای تعدادی از این چهره‌های موسیقی به دستگاه قضایی نیز کشیده است. در این میان نام‌هایی چون فرزاد فرزین، سیروان، زانیار خسروی، رضا صادقی، سعید مدرس، شهرام شکوهی و محسن چاوشی به خاطر انتشار آثارشان در سایت «رادیو جوان» و پخش ویدیو‌کلیپ‌های‌شان در شبکه‌های ماهواره‌ای ممنوع‌الکار شده‌اند و «محسن یگانه» به دلیل برخی تخلفات در کنسرت کانادا از ادامه فعالیت‌هایش محروم مانده است. در این میان نام تعدادی از اهالی موسیقی سنتی چون همایون شجریان و نیز حافظ ناظری هم دیده می‌شود. در این میان سایت‌ها، احتمال داده‌اند که لغو کنسرت‌های چند ماه اخیر این خوانندگان نیز به همین خاطر بوده است. در همین زمینه، موج شدیدی در روزهای گذشته در صفحات شخصی خواننده‌ها علیه سایت «رادیو جوان» راه افتاده که ماجرای ممنوع‌الکاری از دلایل اصلی آن است. پیش از این «بنیامین بهادری» در کنسرت امریکای چند هفته پیش خود به صورت علنی و از روی سن نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد و از مسوولان این سایت در ابتدا خواست که دیگر به هیچ‌وجه آثارش روی این رسانه غیرمجاز قرار نگیرد و در صورت ادامه روند قبلی، به صورت رسمی و قانونی این موضوع را پیگیری خواهد کرد. این موضوع که به مرور در حال تبدیل شدن به بحرانی برای خواننده‌های داخلی و مجاز کشور است، در روزهای گذشته موضوع اصلی جلسات محرمانه مسوولان موسیقی کشور با برخی چهره‌های داخلی بوده است. شنبه‌شب گذشته در ادامه اعتراض‌ها به این سایت «فرزاد فرزین» که در آستانه انتشار آلبوم رسمی و آلبوم تصویری خود به مشکلات و اختلالاتی در اخذ مجوزهای آثارش به‌واسطه رفتارهای غیرحرفه‌ای این سایت غیرمجاز خارج از کشور و همچنین پخش بدون اجازه برخی ویدئوکلیپ‌های مجوز‌دار این خواننده از چند شبکه ماهواره‌ای، برخورده، در صفحات شخصی‌اش با انتشار متنی، ضمن انتقاد از این رفتارها از مسوولان این سایت بار دیگر نسبت به جلوگیری از انتشار و بازنشر آثارش هشدار داد. «سینا شعبانخانی» دیگر خواننده‌ای بود که شنبه‌شب گذشته درباره این موضوع واکنش نشان داد و در صفحات شخصی خود از مسوولان این سایت خواست که انتشار آثارش را متوقف کنند و آثار بعدی این خواننده نیز در این رسانه منتشر نشوند. دراین بین خبر غیررسمی دستگیری چند تن از نمایندگان این سایت در داخل کشور، باعث شده هنرمندان بیشتری به تکاپو بیفتند ونسبت به این اتفاق و اعتراض به مسوولان این رسانه، سخن بگویند.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن