تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862556261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازتاب خبر مرگ سفیر سابق کانادا در تهران در رسانه های غربی


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: بازتاب خبر مرگ سفیر سابق کانادا در تهران در رسانه های غربی
انتشار خبر مرگ "کین دی. تیلور" واکنش گسترده ای در رسانه های غربی به خصوص رسانه های انگلیسی زبان داشت. تیلور که سفیر کانادا در تهران در زمان تصرف سفارت امریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام (ره) بود به شش نقر از کارکنان سفارت کمک کرد تا از تهران فرار کنند. رسانه های مختلف به حزئیات زندگی او و انتشار عکس های از وی در آن دوران پرداخته اند.
میزان:  انتشار خبر مرگ "کین دی. تیلور" واکنش گسترده ای در رسانه های غربی به خصوص رسانه های انگلیسی زبان داشت. تیلور که سفیر کانادا در تهران در زمان تصرف سفارت امریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام (ره) بود به شش نفر از کارکنان سفارت کمک کرد تا از تهران فرار کنند. رسانه های مختلف به حزئیات زندگی او و انتشار عکس های از وی در آن دوران پرداخته اند.
به گزارش خرداد، روزنامه "نیویورک تایمز" با اشاره به خبر مرگ "تیلور" می نویسد:"او در سن 81 سالگی در منهتن درگذشت. همسر "پت تیلور" نیز در آن سال ها به آقای تیلور کمک کرد تا در خانه شان در تهران به تعدادی از کارکنان سفارت پناه دهند. او درباره علت مرگ همسرش گفته که وی به سرطان روده مبتلا شده بود".
 
این روزنامه امریکایی در ادامه اشاره می کرد که آقای تیلور همواره تاکید می کرد که هیچ کار فوق العاده ای انجام نداده و تنها بخشی از موفقیت دیپلماسی کانادا بوده است. "نیویورک تایمز" در ادامه می نویسد:"با این حال، از او به عنوان یک قهرمان در کانادا و امریکا یاد شد و مدال طلای کنگره در سال 1981 میلادی برای تحسین به او اعطا شد".
 
این روزنامه به نقل از "ملکوم مک کین" یکی از دیپلمات های پیشین کانادایی اشاره می کند که که کار تیلور ریسک بزرگی بود چرا که بیش از دو ماه شش دیپلمات امریکایی در خانه های دیپلمات ها به سر می بردند که در نهایت چهار دیپلمات در جایی دیگر و دو دیپلمات در خانه آقای تیلور بودند و او طراحی لازم برای صدور گذرنامه کانادایی را انجام داد تا آنان را فراری دهد".
 
واشنگتن پست: یک گروگان امریکایی سفارت امریکا. جمعیت هزاران نفری معترضان ایرانی به دخالت های امریکا در امور داخلی ایران فریاد می زدند:"مرگ بر کارتر، یانکی به خانه ات برگرد".
 
نیویورک تایمز در پیان اشاره می کند که سالها پس از سفر تیلور به امریکا نیز همه او را به دلیل کاری که انجام داده بود می شناختند و در این باره می نویسد:"او زمانی که سوار تاکسی در نیویورک می شد راننده ها به دلیلی خبرهای زیاد منتشر شده درباره اش او را می شناختند و برای تشکر از او کرایه دریافت نمی کردند. "رالف ای. لین" یک حقوقدان تورنتویی و از دوستان نزدیک تیلور نیز می گوید که سفر تیلور به امریکا و انجام بازی گلف برای او و دیدار با امریکایی ها و تشکر کردن آنان از او به دلیل ایفای نقش اش در بحران گروگان گیری به امری عادی تبدیل شده بود".
 
کین تیلور در مقابل سفارت کانادا در پاریس پس از خروج از ایران به پرسش های خبرنگاران پاسخ می دهد.
 
روزنامه "واشنگتن پست" نیز با انتشار گزارشی درباره تیلور می نویسد:"کنت داگلاس تیلور در 10 مه سال 1934 میلادی در کلگری البرتا متولد شد. او مدرک کارشناسی خود را در کالج ویکتوریا در دانشگاه تورنتو و مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه کالیفرنیا برکلی کسب کرد. او تا سال 1984 میلادی سرکنسول کانادا در نیویورک بود. پس از آن وی به عنوان مشاور بحران های سیاسی با شرکت "نابیسکو" همکاری کرد. او یک پسر به نام داگلاس و دو نوه داشت".
 
روزنامه "واشنگتن پست" از "تیلور" به عنوان "مرد قهرمان" و "ناجی گروگان های امریکایی در تهران" یاد کرده است. این روزنامه امریکایی تاکید کرده زمانی که فیلم "آرگو" در سال 2012 میلادی توانست جایزه اسکار بهترین فیلم را از آن خود کند درباره نقش تیلور" و تحریف صورت گرفته در آن انتقاداتی مطرح شد. این روزنامه در ادامه می نویسد:"انتقاد اصلی از "بن افلک" سازنده فیلم "آرگو" آن بود که از نقش "تیلور" در عملیات نجات گروگان های امریکایی کاسته بود و آن را تاحدود زیادی نادیده گرفته بود. این در حالیست که اسناد منتشر شده سیا نشان می دهند که "جیمی کارتر" رییس جمهوری وقت امریکا در آن زمان تمام اعتبار عملیات را به "تیلور" داده بود. هم چنین نشریه "تورنتو استار" هم نوشت که فیلم افلک توهینی اشکار به شخص تیلور و کانادا بود".




شنبه, 25 مهر 1394 ساعت 10:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن