محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832219042
گزارش فارس از هفتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی از نگاه یک مجسمهساز به مفهوم شهاب سنگ تا سفیدپوش شدن درختان برج میلاد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از هفتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی
از نگاه یک مجسمهساز به مفهوم شهاب سنگ تا سفیدپوش شدن درختان برج میلاد
صدای تراش سنگها، جوشکاری آهن، چکش و دیگر ابزارآلات حکایت از تکاپوی سرسختانه مجسمهسازان در آخرین روزهای برگزاری سمپوزیوم دارد و شاخههای درختانی که پودر سنگ آنها را سفیدپوش کرده است.
خبرگزاری فارس ـ فاطمه ملکی: برج میلاد از ابتدای مهر ماه میزبان هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی تهران است. مهمترین رخداد حوزه تجسمی و حجم در ایران مجسمهسازان ایرانی و خارجی است که در این کارگاههای آهن و سنگ اقدام به ساخت مجسمههایی با موضوعات و سوژههای مختلف کردهاند. برای دیدار و گفتوگو با مجسمهسازان و مدیران به فضای خاکی در کنار برج میلاد میرویم؛ به علت گرد و غبار زیاد در این محل، در ابتدای ورود به بازدیدکنندگان ماسک میدهند؛ صدای تراش سنگها، جوشکاری آهن و صدای چکش و دیگر ابزارآلات حکایت از تکاپوی سرسختانه مجسمهسازان در آخرین روزهای برگزاری سمپوزیوم دارد و شاخههای درختانی که پودر سنگ آنها را سفیدپوش کرده است. در ابتدا برای گرفتن اخبار از وضعیت این رویداد هنری به دیدار «احمد سلیمانیدارانی» مدیر اجرایی هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی میرویم؛ این گفتوگو در کانکسی که خبری از گردو غبار و سرو صدا نیست، صورت میگیرد؛ وی در این جلسه کوتاه، اظهار داشت: در کارگاه سنگ 14 هنرمند شرکت کردند و توانمندی اجرای کار ابعاد بزرگ را دارند که از بین این هنرمندان 5 هنرمند مجسمهساز ایرانی و 9 هنرمند خارجی حضور دارند.
احمد سلیمانی. مدیر هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی تهران وی ادامه داد: در کارگاه آهن نیز 9 هنرمند مدعو داریم که از این جمع 4 هنرمند ایرانی و 5 هنرمند خارجی از کشورهای روسیه، رومانی، صربستان، پرتغال و پرو حضور دارند و این کارگاهها بیشتر رویکرد آموزشی دارند. چون 10 نفر از دانشجویان کشورمان را انتخاب کردیم تا در کنار هنرمندان اصلی کسب تجربه کنند. سلیمانی گفت: به اعتراف اکثر هنرمندان مدعو خارجی، سمپوزیوم تهران به جهات تجهیزات و اینکه در کنار هر هنرمندی یک دانشجو برای کسب تجربه و انتقال آن حضور دارند، از بهترین سمپوزیومهای جهان است. وی با اشاره به برنامههای امسال، گفت: بازدیدکنندگان امسال جوان بودند و همچنین در بخشهای دانشجویی، دانشآموزی و مقطع هنرستان بازدید خوبی انجام گرفت، ضمن اینکه با توجه به قرار گرفتن محل برگزاری سمپوزیوم کسانی که به برج میلاد مراجعه میکردند، از این سمپوزیوم هم بازدید داشتند. سلیمانی افزود: پنجشنبه این هفته تمام کارگاهها تعطیل میشود و مجسمههای هر هنرمند جلوی غرفه نصب میشود به صورتی که برای داوری آماده خواهد شد، ضمن اینکه در بخش آهن باید آثار مقاومسازی شده و رنگ زده شود. وی با اشاره به یکی از فسختیهای کار سمپوزیوم گفت: این آثار در ابعاد بزرگ ساخته شده است؛ این سطح کار برای مجسمههای آهن برای اولین بار انجام گرته طوری که مجسمههایی به ابعاد 9 متر ساخته شده است. انتقال این مجسمههای آهنی هم یکی از سختترین کارهای اجرایی بعد از پایان سمپوزیوم است. مدیر اجرایی سمپوزیوم مجسمهسازی تهران افزود: در این فضا رابطه صمیمی بین مجسمهسازان ایجاد شده و به صورت رقابتی کار نمیکنند؛ حتی برخی از مجسمهسازان که کارشان تمام شده، روزهای باقی مانده تا پایان سمپوزیوم را به بقیه مجسمهسازان کمک میکنند تا کارشان روی زمین نماند. از کانکس خارج شده و وارد فضای پر جنب و جوش هنرمندان میشویم که انگار لحظههای استراحتشان هم روی چهارپایه میگذرد. سر و صورت و تمام رخت و لباسشان با خاک سنگ یکسان شده؛ اول از همه سراغ خانم «ماسا پانوویچ» از صربستان میرویم؛ از پودر تراش سنگها پلکهایش هم سفید شده است. او داشت برای لحظهای روی صندلی استراحت میکرد. درباره اثرش پرسیدیم و پاسخ داد: این طرحی انتزاعی است با عنوان فرو افتادن. برای خودم یک خط حرکتی و فاصله بین زمین و آسمان است.
وی درخصوص حضورش در ایران گفت: تاکنون در 20 سمپوزیوم در کشورهای مختلف شرکت کردم. وقتی نام ایران را در لیست دیدم مشتاقانه اسم نوشتم تا به ایران بیایم. این بانوی مجسمهساز که در خانوادهای هنرمند متولد شده است، درباره سختی کار مجسمهسازی، گفت: پدرم نقاش است و مادرم هم کار هنری میکند؛ من هم خواستم با مجسمه درون خودم را نشان بدهم و همین سبب شد تا وارد این کار بشوم. وی در خصوص جانمایی اثرش پیشنهاد داد: مجسمه مرا در پارک و فضای طبیعی بگذارند تا جلوی دید باشد. این هنرمند صربستانی که در این دوره از موزههای تهران هم بازدید کرده، گفت: در جاهایی که آثار مجسمههای دورههای تاریخی بوده، خیلی لذت بردم. چون قبلا در کتابها دیده بودم و امیدوارم موقعیت دیگری برای دیدن این آثار پیش بیاید. «مالین مالینف» مجسمهساز بلغارستانی است که در هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی تهران با عنوان «کنتور» شرکت کرده است. وی درباره اثرش میگوید: 40 سال است که مجسمهسازی میکنم و برای اولین بار به ایران آمدهام.
«مالین مالینف» وی در اثرش به ماجرای آدم و حوا و به پیوند دو انسان پرداخته است؛ رنگ قرمز هم به درون انسان به لحاظ فیزیکی پرداخته است. این مجسمهساز بلغارستانی که خستگی یک ماهه بر شانههایش نشسته اما همچنان با اشتیاق کار میکند، موقع رفتنمان پرسید که از مجسمه من خوشتان میآید، وقتی شنید که از اثر خوشمان آمده، بسیار خوشحال شد و تشکر کرد.
اثر محمد بیکزاده «محمد بیکزاده» کارشناس مجسمهسازی از دانشگاه تهران، جزو انجمن مجسمهسازان است که در 5 سمپوزیوم و چندین جشنواره داخلی شرکت کرده است، گفت: من این اثر را به صورت هندسی طراحی کردم و خواستم مخاطب را با تلفیق چند فرم به هیجان در بیاورم. هر کسی که فضای معماری و سنتی ایران آشنا باشد میتواند درک کند که این نقوش از کجا گرفته شده است و چه تغییراتی در آن رخ داده است. «سعید احمدی» هم جزو هنرمندانی است که در این سمپوزیوم شرکت کرده است؛ وی عضو انجمن هنرمندان اوکراین و مجسمهسازی کشورمان است. وی در این دوره «بالهای پرواز» را در اثر سنگی خود به نمایش میگذارد.
اثر «اودیسئس تسونیدیس» «اودیسئس تسونیدیس» مجسمهساز یونانی بوده که در اثر خود چند دایره را کشیده است؛ وی در این دایرهها خواسته راه و جاده زندگی را نشان دهد؛ مسیر میگذرد و میتواند دچار خیلی از اتفاقها بشویم؛ در واقع او مسیر زندگی انسان بین تولد و مرگ را نشان داده است که قبل از تولد و بعد از مرگ به محل تاریکی میرود. «بوگدان آدریانلفتر» هنرمندی از رومانی است که وی در کارگاه آهن، اثری به عنوان شهابسنگ را طراحی کرده است.
اثر «بوگدان آدریانلفتر» وی در توضیح این اثر میگوید: شهاب سنگ ممکن است از نظر هر کسی گزینه خاصی باشد؛ مثلا یک فرد با دیدن شهاب سنگ میگوید که آرزویم برآورده میشود و یا در زمان مرگ یک نفر دیگر شهاب سنگ عبور میکند. از نظر من درخشش شهابسنگ در آسمان، درخشش انسان در زندگی است؛ میخواهم راه و تبلور انسان را نشان دهم. «رولاند هوفت» از کشور آلمان است که در این اثرش به تاریخ زندگی پرداخته است؛ وی میخواهد نشان دهد که آدمها از خیلی چیزهای کوچک میتوانند دستاوردهای بزرگی به دست بیاورند. شیارهای بالای این اثر میتواند درباره فرهنگ و دیدگاههای انسان باشد که به مرور زمان گسترش پیدا میکند.
اثر «بوترینت مورینا» «بوترینت مورینا» مجسمهساز از کشور آلبانی است که وی نیز سنگی را تراشیده و آن را به شکل یک کودکی که با دست و پا راه میرود در آورده، این هنرمند اثرش را از فرزند کوچکش الهام گرفته است. «تیری فریرا» از هنرمندان بخش آهن است که مسیر زندگی انسان را از یک پلکان کوچک توصیف کرده؛ مسیر زندگی انسان تا مرگ را نشان داده است.
اثر «تیری فریرا» «استفانو گرتارولا» از هنرمندان ایتالیایی است که در این سمپوزیوم شرکت کرده؛ وی درباره اثرش این گونه شرح داده است که خیلی از انسانهایی که میبینیم گویی ماسک روی صورتشان زدهاند؛ و نمیدانیم درون انسانها چه میگذرد. شیارهای دور تا دور این اثر به نوعی ماسک محسوب میشود که انسان ممکن است با آنها دیگران را بشناسد و نشان روی دیگر انسان است.
اثر «ویکتار کوپاچ» «ویکتار کوپاچ» از مجسمهسازان بلاروسی است که طرحش مدل گهوارهای است با عنوان «لالایی در زمین». کمکم از فضای مجسمهسازی فاصله میگیریم؛ در گوشهای از این محل، یکی از پرسنل اورژانس حضور دارد که وی و همکارانش از نخستین روزهای برگزاری سمپوزیوم در این محل حضور دارند. «تورج سبحانی» اظهار داشت: من سال گذشته هم در این رویداد حضور داشتم.
تورج سبحانی وی افزود: در این دوره شرایط حادی برای کسی پیش نیامد. برخی از مجسمهسازان چشمشان به دلیل جوشکاری دچار مشکل میشد، برخی سر درد داشتند، برخی دچار جراحت سطحی میشدند که سرپایی کارشان را انجام میدادیم. اختتامیه هفتمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران، جمعه 24 مهر ماه 94 از ساعت 18 در تالار اندیشه حوزه هنری واقع در خیابان حافظ برگزار میشود. انتهای پیام/
94/07/23 - 10:39
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]
صفحات پیشنهادی
داوران سمپوزیوم مجسمهسازی تهران معرفی شدند
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۷ اکسم عبدالحمید از سوریه همراه کوروش گلناری و محمدرضا یزدی آثار هفتمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران را داوری میکنند به گزارش ایسنا سیدمجتبی موسوی - دبیر هفتمین سمپوزیوم مجسمهسازی تهران - از برگزاری اختتامیه سمپوزیوم هفتم خبر داد و گفت اختسمپوزیوم مجسمهسازی فرصتی برای بروز استعداد هنرمندان جوان است
محمد حقانی عضو شورای اسلامی شهر تهران سمپوزیوم مجسمهسازی فرصتی برای بروز استعداد هنرمندان جوان است محمد حقانی عضو شورای اسلامی شهر تهران معتقد است برگزاری سمپوزیوم مجسمهسازی اتفاق زیبایی است که فرصت مناسبی برای بروز استعداد هنرمندان جوان فراهم کرده است ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۱ مهر سآثار سمپوزیوم مجسمهسازی نمادهای فرهنگی تهران میشوند
عضو شورای اسلامی شهر تهران آثار سمپوزیوم مجسمهسازی نمادهای فرهنگی تهران میشوند شناسهٔ خبر 2938564 - دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۰ هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی عبدالحسین مختاباد عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد که آثار هنری مانند مجسمههایی که در سمپوزیوم خلق میشوند میتفارس گزارش میدهد گذری بر زندگی اکبرالقرای ایران در دوران خفقان ستمشاهی
فارس گزارش میدهدگذری بر زندگی اکبرالقرای ایران در دوران خفقان ستمشاهیابراهیم پورفرزیب مولایی از کودکی با وجود خفقان دوران ستمشاهی به فعالیتهای قرآنی علاقه بسیاری داشته و همواره سعی در قرارگرفتن در مسیر امور قرآنی داشت به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس ابراهیمفارس گزارش میدهد گذری کوتاه بر مراسم هفتمین روز درگذشت «هادی نوروزی»
فارس گزارش میدهدگذری کوتاه بر مراسم هفتمین روز درگذشت هادی نوروزیزمانی که پای صحبت مادر هادی نشستیم میگفت نمیدانستم پسرم اینقدر آدم بزرگی بوده و یک ملت عاشق هادی او هستند امروز فهمیدم پسرم متعلق به من نیست و به همه مردم تعلق دارد به گزارش خبرگزاری فارس از بابل مراسم هفتتئاتر سنگلج و نیاز به نگاه مثبت مسئولان
تئاتر سنگلج و نیاز به نگاه مثبت مسئولان در خصوص بازنگری و توجه رسیدگی به میراث بزرگ تئاتر ایران باید اقدامات مثبت صورت بگیرد هوشنگ گلمکانی منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص راهاندازی و سر و سامان دادن به مکان تئگزارش فارس از آیین بزرگداشت نوزانده فقید کمانچه شکارچی: «هابیل» عاشق موسیقی ایران بود/ شیر علیاف: &
گزارش فارس از آیین بزرگداشت نوزانده فقید کمانچهشکارچی هابیل عاشق موسیقی ایران بود شیر علیاف هابیل علیاف هنرمند ماندگار تاریخ آذربایجان استعلی اکبر شکارچی گفت هابیل علی اف گرچه بیکلام مینواخت اما هزاران حرف و سخن در آهنگهایش نهفته بود و این را بدانید که موسیقی آذربایجان شفارس گزارش میدهد نگاهی به آیینهای عزاداری محرم در مازندران
فارس گزارش میدهدنگاهی به آیینهای عزاداری محرم در مازندرانبا فرا رسیدن ماه محرم مردم مازندران نیز همانند سایر ملت ایران برای عزاداری اباعبدالله الحسین ع به سوگ مینشیند به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری با فرا رسیدن ماه محرم مردم مازندران نیز همانند سایر ملت ایران برایمشروح گزارش فارس از نشست راهکارهای حقوقی پیگیری فاجعه منا: مخفی کردن مستندات فاجعه منا قابل پیگیری است/نقض حقو
مشروح گزارش فارس از نشست راهکارهای حقوقی پیگیری فاجعه منا مخفی کردن مستندات فاجعه منا قابل پیگیری است نقض حقوق بشر توسط آل سعود در فاجعه منا فاجعه منا از نگاه فقه قابل پیگیری استدر نشست راهکارهای حقوقی پیگیری فاجعه منا ابعاد مختلف حقوقی فاجعه منا توسط اساتید حقوق از مناظر مختلف حپورمحمدی در گفت و گو با فارس: بیشترین انتقادها از رسانه ملی به تلویزیون برمی گردد/ سخنان رهبری بار مسئولیتمان
پورمحمدی در گفت و گو با فارس بیشترین انتقادها از رسانه ملی به تلویزیون برمی گردد سخنان رهبری بار مسئولیتمان را سنگین تر کردمعاون سیما گفت مسئولیت سیما از همه واحدهای سازمان بیشتر است چراکه بیشترین محتواهای مورد توجه مخاطبان محتوای برنامههای تلویزیونی است و از این منظر بیش-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها