واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
اگر زخم معده دارید بهتر است ابتدا با پرهیز های غذایی از حادشدن آن جلوگیری کنید و اجازه ندهید بیماری تان شدت بیشتری یابد سپس با مصرف مواد طبیعی و خوراکی به درمان خانگی خود بپردازید ما در این مطلب به یک نوع میوه مفید در این زمینه اشاره می کنیم.
زخمهای گوارشی یکی از مشکلاتی است که بسیار شایع بوده و حدود 50 درصد آمریکاییها به آن گرفتار می باشند.
رفلکس معده به مری و یا بیماری رفلکس اسید از دیگر شرایط این زخمها به شمار میروند که با علائمی مرسوم نظیر سوزش سردل و یا سوزش پشت جناغ همراه هستند گاهی درد ناشی از این سوزشها و زخمها به قدری شدت مییابند که با یک حمله قلبی اشتباه گرفته می شوند.
بی اشتهایی ، کاهش وزن، درد شکم و حالت تهوع نیز از دیگر علائم این زخمها به شمار میروند.
یک بخش کوچکی از زخم میتواند نشانی از سرطان باشد.
باید گفت: که رفلاکس اسید و زخمها همگی به دلیل ازدیاد میزان اسید موجود در معده رخ میدهند، که دراین وضعیت داروهای بلوکه کننده اسید توصیه و تجویز میگردد. با این حال این یک تصور غلط پزشکی است که اثر نامطلوبی بر روی هزاران هزار انسان میگذرد.
زخمهای گوارشی میتوانند علل مختلفی داشته باشد که بسته به نوع آن، درمان آن نیز متفاوت است. زخمهای معده غالبا با آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونتها و کاهش میزان اسید معده بهبود مییابند.
یکی از درمانهای بسیار متداول بیماریهای رفلاکس و سوزش سردل تجویز داروهای مهار کننده پروتون اسید که در مسدود کردن اسید بسیار موثر است، اما در برخی موارد میتوانند به شدت آسیب رسان باشند و میزان تولید اسید را تشدید کنند.
از این دست داروها میتوان به فکیوم، Prilosec و Precacid اشاره کرد که با عوارضی چون تشدید خونریزی و بالا رفتن میزان اسید معده همواره خواهند بود.
در اینجا به برخی راههای درمانی طبیعی اشاره میگردد که میتوان بدون مصرف دارو زخمهای گوارشی را مهار کرد:
مصرف روزانه پروبیوتیک ها
لازم است پیش از هر چیزی مطمئن گردید که روزانه میزان معینی از باکتری های مفید را از رژیم غذایی خود دریافت میکنید از جمله غذاهای تخمیری سالم عبارت است از دوغ، ترشی سبزیجات، میسو فرآوردههای لبنی چون کفیر، خامه ترش و ماست یونانی.
سیر
تحقیقات نشان میدهد که سیر قادر است میزان هلیکوباکتر پیلوری را ثابت نگه دارد. به طوری که سیر یک فعالیت ضد میکروبی در برابر این باکتری ها دارد.
گفتنی است، که این باکتری میزان زخمهای معده را تشدید میکند.
نارگیل
این میوه برای افرادی که از زخم معده رنج میبرند، بسیار مفید است چرا که نارگیل خاصیت ضد باکتری داشته و زخم را از بین میبرد. به خصوص توصیه میشود که افراد شیر نارگیل و آب آن را به طور روزانه به میزان یک لیوان مصرف کنند.
جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری از این ماده را به 8 اونس آب اضافه کنید و مورد استفاده قرار دهید.
این مخلوط اثر اسید معده را به طور معجزه آسایی از بین میبرد این مخلوط در زمانهایی که درد شدت مییابد بسیار موثر خواهد بود.
آب آلوئه ورا
این نوشیدنی گیاهی به طور طبیعی میزان عفونت را کاهش میدهد عفونت یکی از علائم رفلاکس معده است برای این کار کافی است یک دوم فنجان از آب آلوئه ورا را پیش از وعدههای غذایی خود بنوشید.
22 مهر 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]