تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835677995
پای وزیر دولت احمدی نژاد در زمین خواری در دماوند/ رئیس سازمان امور اراضی: شکایت کردیم
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: پای وزیر دولت احمدی نژاد در زمین خواری در دماوند/ رئیس سازمان امور اراضی: شکایت کردیم جامعه > شهری - روزنامه شرق با قباد افشار، رئیس سازمان امور اراضی کشور درباره زمین خواری حرف زده است. او در این گفتگو به حضور کامران دانشجو، استاندار اسبق تهران، در زمینخواری لواسانات برای گسترش دانشگاه علم و صنعت و رد پای وزارت کشور در زمینخواری گسترده در دماوند اشاره کرده است.
زمینخواری روستای زیارت بسیار خبرساز شده است. تحلیل شما از این مسئله چیست؟ روستای زیارت یک منطقه بکر محصور در جنگلهای ناهارخوران و واقع در حاشیه شهر گرگان است؛ روستای کوچکی که سالها جمعیت روستایی مشخصی داشته و میتوانست حداکثر تا ٥٠ هکتار مساحت داشته باشد، یکباره در یک دهه گذشته با وجود داشتن طرح هادی تا سطح ٧٠٠، ٨٠٠ هکتار گسترش داده شده و تمام زمینهای کشاورزی و حتی اراضی ملی اطراف آن به ساختمان تبدیل شده و پنج، ششهزار ساختوساز صورت گرفته که عمده آنها خارج از محدوده روستا و طرح هادی هستند. اتفاقی که افتاد، این است در گذشته با وجود فاصله زیاد روستای زیارت از شهر گرگان با اهداف خاصی آنجا را در حریم این شهر گذاشتند، در صورتی که اراضی ملی و زمینهای کشاورزی حاشیه این روستا و بهویژه جنگل حدوسط این روستا تا شهر گرگان باید محافظت شود، اما به این مهم توجه نشد. این اقدام و نوع نگاه مسئولان استانی وقت و بیتوجهی آنها به خطرات تخریب اراضی کشاورزی و منابع ملی، وضعیت کنونی زیارت را رقم زده است. در اسفندماه سال گذشته مقام معظم رهبری در سخنان بسیار مهمی درباره مسئله حفاظت از زمین و منابع ملی کشور تأکید کردند حتی برای احداث حوزههای علمیه هم نباید جنگل را تخریب کرد، اما متأسفانه با تخریب جنگل و اراضی کشاورزی در اطراف روستای زیارت هزاران واحد ساخته شده و علاوه بر صدور مجوز، آب و برق هم دارند. با دستگاهها و افراد متخلف در مسئله زیارت و موارد مشابه دیگر هم برخورد میشود؟
بله. این کار تخلف بوده است و این واحدها نباید مجوز ساخت یا خدماتی مانند آب، برق و گاز دریافت میکردند. روستای دیگری در کنار گرگان به نام توشان بود که به صورت گسترده تمام ساختوسازهای غیرمجاز آن را تخریب کردیم. مناطقی مانند کلاردشت، جلگه نوشهر و نور، محمودآباد و... نیز با این معضل روبهرو بود. همینطور خیلی از سواحل ویلاسازی شده است. به صورتی که برای توسعه آبزیپروری در کنار دریا نیاز به زمین داریم، اما زمینی نیست و همه به ویلا تبدیل شده.
برخی پروندههای موسوم به زمینخواری در اطراف قم، لواسان و دماوند در ماههای گذشته خبرساز شد. این پروندهها به چه صورت بوده؟
در قم فردی که خود را سرمایهگذار معرفی کرده بود، بدون مجوز، اقداماتی را به نام شهرک فرودگاهی شروع کرده بود که جلو آن گرفته شد. حجم کار چقدر بوده؟
حدود سههزار هکتار بود که الان متوقف شده است. فرد دیگری در اطراف تهران حدود فیروزکوه هم طرح گردشگری تلهکابین را قرار بود اجرا کند که بیش از زمینی که برای طرح در نظر گرفته شده بود، پیش رفته و زمینهای جنگلی را هم تصرف کرده بود که البته اراضی تصرفی مسترد و ساختوساز انجامشده تخریب شد. یا تغییر کاربری که در اطراف دریاچه سد لتیان داده شده بود، با پیگیری وزارت جهاد کشاورزی، محیطزیست و حمایت قوهقضائیه و دفتر مقام معظم رهبری کار متوقف شد.
آیا مسئولان دیگری نیز درگیر زمینخواری شده بودند؟
در اطراف یکی از رودخانههای منتهی به لتیان در دولت قبل بهصورت غیرمجاز، مجوزی برای بخشی متعلق به دانشگاه علموصنعت صادر شده بود. استانداری وقت هم از آن حمایت زیادی کرده بود، اما اکنون این مجوز باطل شده و جلوی ساخت وساز در این منطقه گرفته شده است. در کلاک لواسان و در نزدیکی دریاچه سد لتیان نیز از اواسط دهه ٨٠ شهرداری لواسان و گروهی از افراد مترصد این بودند که بیش از صد هکتار از اراضی کشاورزی این منطقه را به محدوده شهر اضافه کنند و مجوز ساخت ویلا به متقاضیان بدهند که باوجود ردشدن این موضوع از سوی شورایعالی شهرسازی و معماری، آقای دانشجو، استاندار وقت تهران به صورت غیرقانونی مجوز تفکیک و ساخت و ساز را در این زمین ها صادر کرده بود که در کنار پیگیری قضائی برای توقف ساخت و ساز در این اراضی، از ایشان نیز به دلیل اقدام خلاف قانون به دستگاه قضائی شکایت شده است. در دماوند هم یکی از تعاونیهای وابسته به یکی از بنیادها، باغی را با وسعت ١٣٠ هکتار تفکیک کرد که در همان گام اول جلوی این کار را گرفتیم و آنها را ملزم به احیای دوباره باغ کردیم. یا مسئولان تعاونی مسکن وابسته به وزارت کشور نیز در شش، هفت سال گذشته با خریداری اراضی مزرعه ای موسوم به محمودیه در اطراف دماوند، با اعمال نفوذ این مزرعه را در نامگذاری تقسیمات کشوری بهعنوان روستا معرفی کردهاند. من نمیدانم چه قانونی است که میشود در مزرعه ساختوساز کرد و آن را به روستا تبدیل کرد و حتی برای روستایی که وجود خارجی ندارد، شورای روستا تشکیل داد! یکباره یک روستای چندصدنفری سبز شده که همه ویلاسازی بوده و همه هم متعلق به افراد غیرساکن است. یا شهرک نگین در دماوند که یکی از موسسات، آن را ساخته است. پرونده باغشهرهای شیراز به کجا رسید؟ در شیراز (بین شیراز و سپیدان) افرادی تحت عنوان مؤسسه ارمغان قلات که مؤسسهای خیریه است، حدود هزار هکتار زمین با عنوان فعالیت کشاورزی و مرتع از منابع طبیعی گرفته بودند. شخص دیگری در شیراز زمینی بیش از ٥٠٠ هکتار را تحت عنوان احداث شهرک امیرالمؤمنین گرفته بود و قصد ویلاسازی داشت. به اعتقاد بنده، اگر ما بخواهیم به نام ایشان شهرک رفاهی و ویلا و باغشهر در زمین کشاورزی و منابع طبیعی بنا کنیم، این بیانصافی به مقام مولا امیرالمؤمنین(ع) بهعنوان مظهر سادهزیستی است. اخیرا در جایی شنیدم که در مقایسه با اصطلاح پولشویی، از اینگونه اقدامات بهعنوان زمینشویی نام برده شده است که به نظرم میتواند اصطلاح دقیقی باشد و از نظر ما اینگونه اقدامات «زمینشویی» است. چقدر بحث رشوه و تهدید و ارعاب مطرح بود؟
این نکته را در ارتباط با سؤال شما عرض میکنم که بعضی اخیرا در مصاحبههایی گفته اند در جهاد کشاورزی مدیرانی که با زمینخواری مبارزه کنند، عزل میشوند. اصلا چنین چیزی نیست. بنده خودم بیشترین ایستادگی و مقابله را در دو سال اخیر با متخلفان داشتهام. اگر قرار بر تغییر و عزل بود که باید با من برخورد میشد. این در حالی است که همه مجموعه دولت و بهویژه وزارت جهاد کشاورزی از اقدامات انجامشده حمایت کردهاند. این ادعا که کسی که با زمینخواری در دولت تدبیر و امید مقابله کند، تحت فشار قرار میگیرد، واقعا اشتباه و بیانصافی است.
در دولت قبل چطور؟
ما در دولت قبل که نبودیم، اما شواهد نشان میدهد سیاست کلی حفظ اراضی و مبارزه با این موارد نبوده. در دولت قبل، سازمان امور اراضی که متولی همین پیگیریهاست در حال احتضار و انحلال بود. درواقع آنقدر که عزم برای تخریب و تغییر کاربری بود، برای مبارزه با تغییر کاربریها و تصرفات و ساختوسازهای غیرمجاز عزمی وجود نداشت. به همین دلیل بیشترین حجم ساختوسازهای غیرمجاز در سالهای ٨٥ تا ٩٢ صورت گرفته است. الان نه تنها کسی مانع ما نیست بلکه میخواهند بیشتر برخورد کنیم. از زمینخواری حمایت شده است؟
تا امروز ندیدم کسی در مبارزه با ما مقابله کند. حالا شاید بعضی از مسئولان محلی به تشخیص خود فکر کنند که برخی ساختوسازها بهعنوان یک کار عمرانی و توسعهای کار درستی است و باید پیگیری و از آن حمایت کنند. مثلا وقتی مالک یا سرمایهگذاری طرح خود را برای فلان مسئول محلی ارائه میکند، آن مسئول محلی فکر میکند که این کار برای منطقهشان خوب است، اما این موضوع عمومیت ندارد و در سطح مسئولان عالی و سیاستگذاری کلان کشور و حتی استانداران و مسئولان استانی همیشه در برخورد و پیشگیری از تغییر کاربریها و برخورد با زمینخواری با ما همراهی شده است. در پدیده شاندیز چطور؟
در پدیده شاندیز در دو سال گذشته همه حاکمیت برای برخورد با تخلف انجامشده همراه شدند. درصورتی که در دولت قبل شاید از فردی که تخلف میکرده بهعنوان مشاور دولت هم استفاده میکردند. خیلی از مسئولان در دولت قبل از پدیده شاندیز حمایت کردند. اما در این دولت، وزیر کشور و دیگر وزرا و مسئولان برای برخورد با این مسئله دهها جلسه برگزار کردهاند. دهها جلسه در قوهقضائیه برگزار شد. حتی پروندهای که برای تغییر کاربری انجامشده از سوی این شرکت به دادگاه ارسال کردیم، ارائه مستندات غیرواقعی از سوی برخی مسئولان محلی، منجر به محکومیت ما شد، ولی وقتی در دولت جدید این پرونده را پیگیری کردیم منجر به حمایت قوهقضائیه و لغو آن احکام شد. در دولت قبل اینطور نبوده و اصلا این فضا وجود نداشته است. الان همه بخشها با ما همراه هستند و دستگاه قضائی و مجلس هم وقتی ببینند دولت میخواهد این کار انجام شود، کمک میکنند. آنچه در پدیده رخ داده، دقیقا چه بود؟
در پدیده شاندیز بیش از ٤٠ هکتار زمین کشاورزی در حریم شهر شاندیز که تغییر کاربریاش هم ممنوع بوده بهوسیله این شرکت بدون مجوز و با حمایت شهردار وقت شاندیز و مدیرکل راهوشهرسازی وقت خراسانرضوی تغییر کاربری داده شد که علیه هر دو اینها اعلام شکایت کردیم و شهردار محکوم به جریمه و انفصال شده است. پرونده مدیرکل راهوشهرسازی هم در حال رسیدگی است. آنچه در رابطه با این پرونده مطرح میشود، حفظ این مجموعه است، زیرا در این پرونده مردم نیز دخیل شدهاند و با تخریب آن مردم بهعنوان سهامداران آن متضرر خواهند شد. راهکاری که برای آن در نظر گرفته شده چیست؟
در یکی از پیشنهادها بحث دریافت عوارض و ادامه حیات این مجموعه به میان آمده است. عوارضی که این مجموعه باید برای تغییر کاربری به سازمان امور اراضی میپرداخت، حدود هزارمیلیارد تومان است که پرداخت نشده است. این پرونده هنوز در مراجع قضائی است و بهتر بود در ابتدا جلوی این تخلفات گرفته میشد، زیرا وقتی کار به این مرحله برسد شاید تخریب غیرممکن باشد. درهرحال مسئولانی که از این کار حمایت کردهاند باید پاسخگو باشند. قانون باید بر کشور حکومت کند و از این تخلفات جلوگیری شود. صداوسیما هم نباید موضوعی را که تخلف محسوب میشود و قانونی نیست تبلیغ میکرد. این تخلف چند بانک را هم درگیر کرده است. ۴۷۴۷
کلید واژه ها: زمینخواری -
چهارشنبه 22 مهر 1394 - 09:24:35
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
نظر من وزیر امور خارجه نبود/پرونده احمدی نژاد در حال رسیدگی است
محسنی اژه ای عنوان کرد نظر من وزیر امور خارجه نبود پرونده احمدی نژاد در حال رسیدگی است شناسهٔ خبر 2938029 - یکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۲ جامعه > قضایی سخنگوی دستگاه قضا در مورد اظهاراتش مبنی بر جاسوس خواندن افرادی که با دشمن دست داده و دوستی می کنند گفت نظر من وزیر امور خارججزئیاتی از پروندههای درشت زمینخواری در دولت احمدینژاد
جزئیاتی از پروندههای درشت زمینخواری در دولت احمدینژاد و باز هم زمینخواری پدیدهای گسترده که بسیاری از ارگانهای کشور را ربطوبیربط درگیر خود کرده است اما چرا این پدیده در ایران تا این حد زیاد شده است شاید علت آن به گستردگی زمین در کشور و وجود متولیان بسیار برای رسیدگی بهشکایت احمدینژاد از جهانگیری در دادسراست/ پرونده زمینخواری قشم
محسنی اژهای در نشست خبری مطرح کرد شکایت احمدینژاد از جهانگیری در دادسراست پرونده زمینخواری قشم سخنگوی قوه قضاییه گفت پرونده زمینخواری قشم کیفرخواست خورده و به دادگاه رفته و باید منتظر رسیدگی باشیم به گزارش خبرنگار ایلنا حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای درجهانگیری از شکایت احمدی نژاد منع تعقیب شد
دفتر سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد جهانگیری از شکایت احمدی نژاد منع تعقیب شد تهران- ایرنا- دفترسخنگوی قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد در مورد شکایت محمود احمدی نژاد رییس جمهورسابق علیه اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار منع تعقیب صادر شده است به گزارش ایرنا از دفترسخنصدور قرار منع تعقیب در مورد شکایت احمدینژاد از جهانگیری
صدور قرار منع تعقیب در مورد شکایت احمدینژاد از جهانگیری شناسهٔ خبر 2938404 - دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۲ جامعه > قضایی دفتر سخنگوی قوه قضائیه با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که در خصوص شکایت احمدینژاد علیه معاون اول رییس جمهور قرار منع تعقیب صادر شده است به گزارش خبرنگار مهرشکایت از «دانشجو» برای زمینخواری
شکایت از دانشجو برای زمینخواریتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۷ ۴۵ باز هم زمینخواری پدیدهای گسترده که بسیاری از ارگانهای کشور را ربطوبیربط درگیر خود کرده است اما چرا این پدیده در ایران تا این حد زیاد شده است شاید علت آن به گستردگی زمین درمعاون امور حج سازمان حج و زیارت در گفتوگو با فارس: پیکر ۸۰ زائر جانباخته منا امروز به کشور برمیگردد/ پایان ک
معاون امور حج سازمان حج و زیارت در گفتوگو با فارس پیکر ۸۰ زائر جانباخته منا امروز به کشور برمیگردد پایان کار ستاد مکهمعاون امور حج سازمان حج و زیارت از انتقال حدود ۸۰ پیکر جانباخته ایرانی خبر داد و گفت ستاد مکه امروز با خالی شدن مکه از زائران ایرانی به فعالیت خود پایان داد حهشتاد و ششمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/۹ در پرونده شکایت احمدی نژاد از جهانگیری طرفین به دادسرا احضار میشو
هشتاد و ششمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه ۹در پرونده شکایت احمدی نژاد از جهانگیری طرفین به دادسرا احضار میشوندسخنگوی قوه قضاییه درخصوص شکایت احمدینژاد از جهانگیری گفت این شکایت در دادسرا مطرح است و به طور طبیعی طرفین پرونده احضار میشوند به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارسملکشاهی:بیش ترین نقش در زمینخواری، چه در سهل انگاری و چه تخلف عوامل دولتی است
ملکشاهی بیش ترین نقش در زمینخواری چه در سهل انگاری و چه تخلف عوامل دولتی است رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت در اغماض و چشمپوشی زمین خواری چه از لحاظ سهلانگاری و انجامندادن وظیفه و چه متاسفانه همراهی و همکاری با متخلفین بیشترین نقش را عوامل دولتی دارند الهیار ملکشاهی دآغاز عملیات احیای دریاچه ارومیه با اجرای طرح دولت نخست احمدی نژاد! |اخبار ایران و جهان
آغاز عملیات احیای دریاچه ارومیه با اجرای طرح دولت نخست احمدی نژاد بالاخره بعد از مدت ها بحث و بررسی درباره چگونگی احیای دریاچه ارومیه عملیات احیای دریاچه با اجرای طرحی کلید خورد که اجرای آن در دولت نهم به تصویب رسیده بود طرحی که اگر بر اساس برنامه زمان بندی پیش میرفت و محدود-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها