تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830903324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمردرد و پیشگیری از شدت یافتن آن


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg53




اگر می خواهید باعث تشدید درد در کمرتان  نشوید بهتر است از انجام دادن برخی کارها پرهیز کنید و اجازه ندهید موجب عود دوباره کمردرد خود شوید سعی کنید از انجام دادن برخی کارهای سنگین و مضر برای ستون فقراتتان پرهیز کنید!

در اکثر موارد علت بروز این مشکل، عادت های نادرست روزانه ی ما است. خیلی از ما در طول روز وسایل سنگینی جابجا می کنیم، در وضعیت نامناسبی می نشینیم، بدتر اینکه زیاد یکجا نشین شده ایم و غیره. تمام این عادت ها سلامت کمر را به خطر انداخته و دردسرساز می شوند. در این مطلب پنج کاری را که کمردردی ها نباید انجام دهند، عنوان می کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

خم شدن به جلو برای برداشتن چیزی از روی زمین
همیشه به همین شکل است. ما برای برداشتن چیزی که روی زمین افتاده است، ناخودآگاه و با عجله از ناحیه کمر خم می شویم تا آن را برداریم. این کار اشتباه و آسیب رسان است. این امکان وجود دارد که مهره ای از ستون فقرات قفل و یا کمردرد تشدید شود.

چه باید کرد؟
هیچ وقت به سمت زمین خم نشوید. یادتان باشد برای بلند کردن چیزی از روی زمین، زانوها را خم کرده و به صورت نیمه نشسته آن شی را بردارید، به طوری که فشار به پاها وارد شود نه به کمر.

این کار را زمانی که می خواهید کفش تان را بپوشید نیز مد نظر داشته باشید. هیچ وقت به سمت جلو خم نشوید، بلکه روی زانوها بنشینید و کفش ها را به پا کنید. اگر صندلی یا پله در اختیار دارید، پایتان را روی آن قرار داده و کفش بپوشید. اگر چنین امکانی برایتان مهیا نیست یکی از زانوها را روی زمین بگذارید و کفش را بپوشید. در این صورت فشار کمتری به ستون فقرات و کمرتان وارد می شود.
زمانی که نشسته اید، نباید لم بدهید. درست است که در این صورت احساس راحتی می کنید. اما واقعیت این است قرار گرفتن در این وضعیت، یک شکنجه ی واقعی برای کمرتان محسوب می شود.

 بلند کردن اشیا سنگین
اگر کمرتان درد می کند دست به بار سنگین نزنید، چون این کار باعث تشدید کمردرد خواهد شد. برای جابه جا کردن وسایل سنگین حتما از اطرافیان تان کمک بگیرید. اگر مجبور هستید که به تنهایی این کار را انجام دهید نکاتی را در نظر داشته باشید.

چه باید کرد؟
برای بلند کردن هر شی سنگینی قبل از هر چیزی یادتان باشد که نباید به سمت آن خم شوید. مقابل آن شی روی زانوها بنشینید، با دو دست شی را گرفته و با کمک ران ها بلند شوید. نباید فشاری به کمرتان وارد شود. شما باید از پاها و ران ها برای بلند کردن اشیا سنگین استفاده کنید.

روی مبل یا صندلی ولو شدن
فرقی نمی کند در محل کار، منزل یا سینما باشید. زمانی که نشسته اید، نباید لم بدهید. درست است که در این صورت احساس راحتی می کنید. اما واقعیت این است قرار گرفتن در این وضعیت (در عین راحتی شما) یک شکنجه ی واقعی برای کمرتان محسوب می شود.

چه باید کرد؟
باید به گونه ای بنشینید که نشیمنگاه به انتهای صندلی بچسبد. بالاتنه به طور جزئی به سمت جلو باشد، چون حفظ زاویه ی 90 درجه بین ران ها و کمر برای مدت طولانی کمی دشوار است.
حواستان باشد که کف پاهایتان به طور کامل روی زمین قرار بگیرند. ساعد دست ها باید روی میز کار قرار گرفته و چشم ها هم راستا با بلندی صفحه ی رایانه باشد.
زمانی که در حالت ایستاده قرار دارید، پاها را به طور جزئی با فاصله قرار دهید تا کمرتان در حالت راحتی قرار بگیرد. هیچ گاه دمر (روی شکم) نخوابید.

ورزش نکردن به بهانه ی کمر درد
برخی افراد به خاطر اینکه از کمردرد رنج می برند ترجیح می دهند ورزش را تعطیل کنند. اما این کار اشتباه است.
تقویت عضلات کمر برای حفظ سلامت ستون فقرات لازم است. البته حواستان باشد که هر نوع ورزشی مناسب شما نیست، اما برخی حرکات و ورزش ها به ویژه برای شما لازم است.

چه باید کرد؟
شنا برای کمردردی ها فوق العاده است. در حین شنا کردن، وزن بدن را احساس نمی کنید.
یوگا نیز برای شما مفید است، چون باعث کشش مناسب در ستون فقرات شده و تحرک آن را حفظ می کند.
در نهایت اینکه پیاده روی همیشه ساده ترین و راحت ترین ورزش برای سلامت شماست، البته به شرطی که کفش مناسبی به پا داشته باشید.

کفش پاشنه بلند پوشیدن
یکی از اشتباهاتی که خانم ها مرتکب می شوند، پوشیدن مداوم کفش های پاشنه بلند است، یعنی اینکه به هر قیمتی باید بلند قد به نظر برسند.
اما کفش های پاشنه بلند پاها و ران ها را به سمت بالا هدایت می کنند و حالت بدن را تغییر می دهند. در این صورت نیز وزن بدن به سمت جلو می افتد و انحنای کمر را بیشتر کرده و کمردرد ایجاد می کند.
البته یادتان باشد که کفش های کاملا تخت نیز مناسب نیستند، چون در این صورت نیز مرکز ثقل بدن به سمت عقب حرکت می کند. در این صورت نیز عضلات کمر فشار زیادی تحمل می کنند.

چه باید کرد؟
بهترین کار این است که پاشنه ی کفش تان بین حداکثر 4 تا 5 سانتی متر باشد. کفش های پاشنه بلند را برای میهمانی ها و مواقع خاص نگه دارید. هیچ گاه یک روز کامل را با کفش پاشنه بلند راه نروید.

22 مهر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن