تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829667136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهرت ورزشي يا شهرت هنري


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شهرت ورزشي يا شهرت هنري
سال ۱۳۱۲ بود كه مظفرالدين‌شاه نخستين دوربين فيلمبرداري را وارد ايران كرد. از آن زمان تاكنون فيلم‌هاي زيادي از قاب تلويزيون پخش شده و بازيگران زيادي آمده و رفته‌اند و شهره خاص و عام شده‌اند. نام‌‌هاي زيادي در تاريخ سينما ماندگار شد.
نویسنده : وحيد صابري 
سال ۱۳۱۲ بود كه مظفرالدين‌شاه نخستين دوربين فيلمبرداري را وارد ايران كرد. از آن زمان تاكنون فيلم‌هاي زيادي از قاب تلويزيون پخش شده و بازيگران زيادي آمده و رفته‌اند و شهره خاص و عام شده‌اند. نام‌‌هاي  زيادي در تاريخ سينما ماندگار شد. اما چند سالي است وقتي صفحه‌هاي تاريخ سينما را ورق مي‌زنيم در كنار بازيگران معروف نام چهره‌‌هاي  ديده مي‌شود كه ابتدا به خاطر ورزشكار بودنشان مشهور بوده‌اند.  بحث حضور ورزشكاران مشهور در پروژه‌هاي سينمايي، سابقه زيادي در سينماي ايران داشته و دارد. ورزشكاراني كه تا ديروز به نحوي مورد توجه مردم بوده و پس از خداحافظي از دنياي حرفه‌اي ورزش همچنان دوست دارند مورد توجه و احترام باشند، آنها سعي مي‌كنند ستاره اقبالشان را با ورود به دنياي بازيگري همچنان روشن نگه دارند؛ دنيايي كه طبيعتاً به خاطر تخصصگرايي‌اش در بيشتر موارد با ناكامي روبه‌رو مي‌شوند.
دنياي پرزرق و برق سينما باعث شده تا پيوند عميقي بين ورزشكاران بعضاً مشهور با سينما به‌وجود‌ آيد. پيوندي كه روز به روز در حال محكم‌تر شدن است البته بايد بدانيم كه اين موج چه مصائبي را هم به ‌دنبال دارد.  اينكه فوتباليست‌ها و بازيگران جزو گروه‌هاي محبوب مردم هستند شكي در آن نيست اما آيا اين درست است كه يك ورزشكار بدون مدرك و تخصص و گذراندن تحصيلات آكاداميك در حيطه كاري هنرمندان ورود كند.  اينكه همه دوست دارند مورد توجه باشند طبيعي است اصلا جزئي از ذات انسان است كه دوست دارد ديگران او را ببينند و بشناسند. اين تب داغ شهرت در همه جوامع وجود دارد و فقط مختص كشورمان نبوده، شهرت في‌نفسه چيز بدي نيست. اما آنچه مهم است اينكه آيا راه شهرت‌طلبي درست است؟
يك آسيب‌شناس مسائل اجتماعي درباره علت روي آوردن ورزشكاران به حرفه بازيگري مي‌گويد: در جوامعي كه شهرت ارزش و بها پيدا مي‌كند و افراد مشهور امتيازاتي خاص پيدا مي‌كنند، شهرت براي ديگر افراد جامعه هم اهميت پيدا مي‌كند. اين سونامي خود به خود شكل مي‌گيرد. مشخصاً در اين جوامع به شهرت بهايي داده مي‌شود كه برحق نيست. ارزشي كه شهرت دارد و استفاده‌هاي مناسب و نامناسبي كه برخي از افراد مشهور از شهرتشان مي‌كنند باعث مي‌شود بعضاً افراد جامعه از راه‌هاي مختلف براي رسيدن به اين شهرت استفاده كنند. بعضاً اين راه‌ها ممكن است همراه با فريبكاري باشد. اين ماجرا در جوامع مختلف متفاوت است و بستگي به نوع جامعه دارد. در جوامع توسعه‌يافته شهرت كاذب براي فرد اعتبار نمي‌شود. اما در كل بهتر است با توجه به شايستگي و لياقت افراد كاري شود كه شهرت به سراغ فرد آيد.  البته شهرت ورزشكاران بازنشسته به همين جا ختم نمي‌شود چراكه بيشتر همين ورزشكاران شهرت‌طلب وقتي وارد سينما و تلويزيون مي‌شوند نمي‌توانند دوران پرافتخار ورزشي‌شان را تكرار كنند و با ناكامي و متعاقباً با افسردگي خاصي روبه‌رو مي‌شوند؛ افسردگي كه برگشتي در آن نيست.
آن زمان است كه سعي مي‌كنند با استفاده از فضاي مجازي و شبكه‌هاي اجتماعي عقده‌گشايي و آخرين راه ارتباطي‌شان را با مردم حفظ كنند البته اين راه هم راه درستي نيست چراكه بسياري در اين راه مسير را اشتباه مي‌روند و به جاي اينكه افسردگي‌شان تسكين يابد بدتر مورد بي‌مهري قرار مي‌گيرند يا به لحاظ روح و رواني بيماري‌شان تشديد مي‌شود. پس خوشا به حال آن ورزشكاراني كه پس از خداحافظي از دنياي حرفه‌اي، سعي مي‌كنند شهرت دوباره به سراغشان برود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن