واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ارائه درخواست اعاده دادرسی به دبیرخانه دیوان عالی کشور
درخواست کنندگان اعاده دادرسی از دیوان عالی کشور باید درخواست و مستندات خود را به دبیرخانه دیوان عالی کشور تسلیم کنند.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛غلامرضا انصاری معاون نظارت دیوان عالی کشور اظهار کرد: افرادی که درخواست اعاده دادرسی به استناد مادّه 474 قانون آئین دادرسی کیفری را دارند باید جهت رسیدگی به آن، درخواست و مستندات خود را به دبیرخانه دیوان عالی کشور تسلیم کنند.
وی افزود: درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور باید همراه مستندات موارد موضوع مادّه 474 قانون آئین دادرسی کیفری باشد تا شعب دیوان عالی کشور بتوانند پس از احراز انطباق موضوع درخواست با یکی از موارد مادّه 474 قانون تصمیم مقتضی اتّخاذ کنند. بنابراین ارسال درخواست اعاده دادرسی توسط افراد حقوقی یا حقیقی به وسیله پست به علّت عدم احراز هویت درخواست کننده و نقص مستندات موجب انباشته شدن این گونه درخواست ها در دبیرخانه دیوان می شود.
معاون نظارت و بازرسی دیوان عالی کشور اضافه کرد:غالب درخواست ها که به وسیله پست به دبیرخانه دیوان ارسال شده ناقص بوده که دبیرخانه به علّت نقص درخواست از ارسال این گونه درخواست ها جهت ارجاع به شعبه معذور است. بنابراین متقاضیان اعاده دادرسی در اجرای مادّه 474 قانون آئین دادرسی کیفری باید درخواست خود را شخصاً یا توسط نماینده قانونی یا وکیل خود به دبیرخانه دیوان عالی کشور تسلیم کرده تا پس از تأیید کامل بودن مدارک توسط کارشناسان دبیرخانه مراتب جهت ارجاع به نظر معاون قضایی برسد.
ضمناً به استناد ماده 475 قانون آیین دادرسی کیفری به جز دادستان کل کشور و دادستان مجری حکم شخص محکوم علیه پرونده یا وکیل یا نماینده قانونی او و درصورت فوت یا غیبت محکوم علیه، همسر و وراث قانونی (وصی) او می تواند درخواست اعاده دادرسی کنند. اغلب مشاهده می شود که شاکی پرونده نیز به علّت رأی برائت برای متهم درخواست اعاده دادرسی از دیوان را دارد که این گونه درخواست ها به علّت اینکه فاقد وجاهت قانونی است در دبیرخانه پذیرفته نمی شود و استدعای ما از درخواست کنندگان اعاده دادرسی این است که شخصاً یا وکیل و یا نماینده قانونی شخص محکوم علیه با مراجعه به دبیرخانه درخواست خود را تسلیم کنند.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
ملکشاهی:بیش ترین نقش در زمینخواری، چه در سهل انگاری و چه تخلف عوامل دولتی است
با اموال بابک زنجانی چه کارهایی میتوان کرد؟
ابوترابی: بروکراسی پیچیده باعث مشکلات اقتصادی دولت ها
بابك زنجانی چقدر سرمايه در خارج از كشور انبار كرده است؟
غضنفر آبادی: برخورد دستگاه قضایی با مجرمان اقتصادی مقتدرانه است
با حكم رئيس قوه قضائيه اعضاء كميسيون ملي جبران خسارت تعيين شدند
شهرام جزایری از اژهای، سوئیت وی.آی.پی، مناظره 88 و سمبوسه در اوین و ... می گوید+تصاویر
اجرای حکم مهدی هاشمی با نظر رئیس قوه قضائیه
اطلاعيه ي ديوان عالي كشور به مناسبت اولين سالگرد ارتحال حضرت آيت الله محمدي گيلاني
اجماع جهانی برای حذف مجازاتی نظیر اعدام وجود ندارد/ ادعای اعدام ۳۴۰ نفر از ابتدای سال ۲۰۱۵ کذب است
آرای دیوان عالی کشور نیاز به تایید مرجع دیگری ندارد
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]