تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831021093




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«سوره ماه» جشنواره‌اي استاندارد، شريف و حرفه‌اي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۴۸ب.ظ)
صديقي: «سوره ماه» جشنواره‌اي استاندارد، شريف و حرفه‌اي است موج-بهزاد صديقي، نويسنده، كارگردان و منتقد تئاتر گفت:جشنواره تئاتر «سوره ماه» در اين سال‌ها به جايگاه يك جشنواره استاندارد، شريف و حرفه‌اي رسيده است.
به گزارش خبرگزاري موج، بهزاد صديقي، نويسنده، كارگردان و منتقد تئاتر در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه خبري حوزه هنري درباره جايگاه جشنواره تئاتر سوره ماه گفت: قدمت جشنواره تئاتر «سوره ماه» به اوايل دهه هفتاد برمي‌گردد كه آن زمان جشنواره تئاتر «سوره» راه‌اندازي شد و بعدها كه با جشنواره تئاتر «ماه» تلفيق شد با سياست‌هاي خوبي كه اتخاذ شد اين جشنواره به يكي از جشنواره‌هاي مهم كشور در حوزه تئاتر تبديل شد.
وي ادامه داد: از زماني كه جشنواره تئاتر سوره ماه شكل گرفت، تلاش كرد تا به لحاظ پايه‌اي و بيسيك اتفاق تئاتري استانداردي را رقم بزند و دست‌اندركاران آن با تقويت زيرساخت‌ها و ساماندهي موضوعي و ايجاد نظم در جشنواره، آن را واقعا به يك اتفاق استاندارد مبدل كردند و جشنواره تئاتر سوره ماه در اين سال‌ها به جايگاه يك جشنواره استاندارد، شريف و حرفه‌اي رسيد.
صديقي با بيان اينكه تنها مسئله‌اي كه جشنواره تئاتر سوره ماه با آن مواجه است مسئله كيفيت آثار آن است، افزود: من فكر مي‌كنم اين مسئله كيفيت بايد با يك برنامه دقيق و محتوايي كه پيش از برگزاري جشنواره‌ها صورت مي‌گيرد قابل حل است. يعني مسئولان اين جشنواره حتي پيش از انتشار فراخوان حتما ترتيبي اتخاذ كنند كه گروه‌ها به همراهي يك مشاور هنري كه مي‌توانند از خبره‌هاي تئاتر كشور انتخاب شوند دست به توليد آثارشان بزنند و آثار باكيفيتي براي ارسال به اين جشنواره آماده شوند.
اين فعال تئاتر افزود: البته امسال در گزارش‌ها و اخباري كه از طريق دوستانم به من رسيده، متوجه شدم كه سطح كيفي آثار نسبت به سال‌هاي پيش جشنواره تئاتر سوره ماه رشد چشمگيري داشته است كه فكر مي‌كنم عامل اين رشد، حساسيتي بوده كه اعضاي هيئت انتخاب آثار و بازبينان در گزينش آثار راه‌يافته به جشنواره اعمال كردند.
وي كه خود يكي از اعضاي هيئت انتخاب جشنواره تئاتر سوره ماه بوده است، اظهار كرد: امسال هم به لحاظ نمايشنامه و هم ساختار و اجراي نمايش‌ها سخت‌گيري لازمي در گزينش آثار اعمال شد تا با دقت و ريزبيني ويژه‌اي تنها آثاري كه واقعا شايسته حضور در بخش سراسري اين جشنواره هستند، به آن مرحله پاي بگذارند.
صديقي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اين كه رويكرد جشنواره تئاتر سوره ماه حمايت از تئاتر استاني بوده است، اظهار كرد: تئاتر استان‌هاي ما چه در اين جشنواره و چه در ساير جشنواره‌هاي كشور معمولا از ضعف كيفي برخوردار بوده است و از اين ضعف رنج مي‌برده است. اين ضعف‌ها هم ممكن است به دلايل مختلفي از جمله ضعف در امكانات آموزشي و پژوهشي يا كمبود امكانات و بودجه باشد، براي عدم ورود اين ضعف‌هاي كيفيتي، مسئولان جشنواره بايد يك سخت‌گيري فني‌ را در گزينش آثار اعمال كنند و ملاك گزينش را صرفا كيفيت آثار قرار دهند.
وي ادامه داد: در كنار اين سختگيري در گزينش، بايد در طول سال با برگزاري نشست‌هاي آموزشي و پژوهشي يا برگزاري كارگاه‌هاي كوتاه مدت و بلند مدت و همچنين با استفاده از استادان و مشاوران شناخته شده تئاتر تلاش كنند ضعف‌هاي كيفي موجود در تئاتر استان‌ها را برطرف كنند. چون برطرف شدن اين مشكلات نيازمند يك آموزش دائمي در طول زمان است.
اين منتقد تئاتر در پايان افزود: از سوي ديگر، تئاتر استان‌ها نيازمند سرمايه‌گذاري و تزريق بودجه مناسب است تا از هنرمندان و گروه‌هاي تئاتري استاني در طول سال حمايت شود و آن‌ها بتوانند كارهايشان را با فراغ بال توليد كنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن