تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815633135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

95 درصد مردم قبل از خواب مشغول کار با گوشی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


95 درصد مردم قبل از خواب مشغول کار با گوشی هستند جامعه > مشکلات مردم - مدیر گروه روان شناسی بالینی دانشگاه علامه درباره اختلال «ترس نبود تلفن همراه» توضیحاتی داد.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین اسکندری مدیر گروه روان شناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد ترس از نبود تلفن همراه که اصطلاحا به آن نوموفوبیا می گویند به خبرآنلاین می گوید: نوموفوبیا به معنای «ترس نبود تلفن همراه» است. به عبارت دیگر بروز استرس و اضطراب شدید به هنگام نداشتن آنتن، قطع تماس، قطع ارتباط با اینترنت، تمام شدن شارژ باتری و از همه بدتر جا گذاشتن یا گم کردن تلفن همراه است.
او ادامه می دهد: این اختلال زمانی رخ می دهد که فرد نسبت به از دست دادن گوشی خود دچار ترس شود. از آنجا که این ابراز دربردارنده اطلاعات شخصی از قبیل عکس، پیام، صوت و امثال آن است انتشار عمومی این موارد جایی بس نگرانی هم دارد.
این استاد دانشگاه علائم این بیماری را این طور برشمرد: از علائم شاخص این بیماری ها اضطراب، تغییرات تنفسی، لرزش، عرق کردن، آشفتگی، سردرگمی و افزایش ضربان قلب است. و البته از علائم عاطفی این بیماری می توان به افسردگی، وحشت، ترس، وابستگی، اعتمادبه‌نفس پایین و احساس تنهایی اشاره کرد.
او می گوید: طبق تحقیقات صورت گرفته از هر دو نفر یک نفر اگر نصف شب بدون هیچ دلیلی از خواب بیدار شوند اول به سراغ گوشی می روند و آن را چک می کنند. یک فرد عادی به طور معمول در شبانه روز حدود ۱۱۰ بار گوشی خود را چک می کند در حالی که فرد مبتلا به موبوفوبیا حدود ۹۰۰ بار در شبانه روز این کار را می کند.
دکتر اسکندری ادامه می دهد: اگر می خواهید از عمق پیشرفت این بیماری مطلع شوید باید بدانید که ۹۵ درصد از مردم ساعات قبل خواب را مشغول پیامک زدن یا جست و جو در اینترنت هستند. و یا از هر چهار نفر یک نفر به هنگام خواب گوشی خود را در حالت سکوت نمی گذارد.
او می گوید: وابستگی شدید افراد به تلفن‌های همراه، نوعی بیماری محسوب می‌شود که روز به روز در حال افزایش است. در حال حاضر عادت به تلفن همراه به قدری زیاد شده که می‌توان آن را اعتیاد قرن 21 دانست.
اسکندری با اشاره به این که برخی افراد حتی نمی توانند یک ساعت دوری از تلفن همراه را تحمل کنند و عده‌ای دیگر حتی در خواب نیز از پیامک فرستادن دست بر نمی‌دارند گفت: پیدایش گوشی‌های هوشمند و افزوده شدن انواع قابلیت‌های ریز و درشت به تلفن‌های همراه از جمله اتصال به اینترنت، قابلیت چک کردن ایمیل‌ها، ارسال پیام‌های چندرسانه‌ای، GPS و غیره، این عارضه تشدید شده است.
او در مورد درمان اختلال نوموفوبیا گفت: هدف روان درمانی شفا بخشیدن بیماری یا تخفیف آن است؛ در فرایند روان درمانی کمک می کنند تا علایم موجود و جنبه‌های مختلف رفتار زدوده یا تخفیف داده شود و با به عقب انداختن بروز و پیشرفت علایم و ناتوانی، جنبه‌های مثبت شخصیت، تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس بیمار ارتقاء داده شود.
این روانشناس در پایان می گوید: علاوه بر روان درمانی برای درمان فوبی از رفتار درمانی استفاده می کنند. این دو نوع درمان مکمل یکدیگرند. رفتار درمانی یعنی کاربرد منظم اصول یادگیری برای تحلیل و درمان اختلالات رفتاری. رفتار درمانگر معتقد است که رفتار نوروتیک و سایر انواع اختلال‌ها عموما یاد گرفته شده بنابراین تابع قوانین یادگیری است و از این طریق می‌توان آن را از بین برد، برای درمان، بیمار فوبیک را باید با وضع فوبیک مواجه کرد.
17304

کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان -




شنبه 18 مهر 1394 - 12:06:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن