تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868814955




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری دور دوم حراج ملی آثار هنری در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
برگزاری دور دوم حراج ملی آثار هنری در تهران




دومین دوره حراج ملی آثار هنری جمعه شب در مرکز همایش های بین المللی «رایزن» تهران برگزار شد که رقم فروش این حراج بیش از 49 میلیارد ریال اعلام شده است.





دومین دوره حراج ملی آثار هنری جمعه شب در مرکز همایش های بین المللی «رایزن» تهران برگزار شد که رقم فروش این حراج بیش از 49 میلیارد ریال اعلام شده است.

در این دوره از حراج ملی آثار هنری که به مجری گری اتیلا پسیانی هنرمند معروف سینمای ایران برگزار شد، 76 اثر از هنرمندان سنتی در رشته های مختلف خوشنویسی، نقاشی، نقاشی خط، مینیاتور، فرش دستباف ، مینیاتور سوخت چرم، نقاشی پشت شیشه، تذهیب، تخشیب و نقاشی سقاخانه ای در تالار فردوسی مرکز همایش های رایزن برای فروش عرضه شده است.

با توجه به ارزش زیاد بسیاری از آثار عرضه شده در این رویداد و اهمیت آشنایی مردم با تولیدات فرهنگی کشور، متولیان برگزاری حراج ملی دو روز پیش از آغاز آن، از ساعت 10 تا 21 فرصت دیدار از آثار این حراج را برای علاقه مندان فراهم کرده بودند و جمعه شب نیز حراج ملی با 76 اثر آغاز شد.

دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی نیز روز گذشته و قبل از برگزاری این حراج رونمایی شده بود.

این دوره از حراج با حضور علاقمندان داخلی و خارجی به هنر سنتی ایران، مجموعه داران و موزه داران در یک مزایده آزاد و بر مبنای رقم نهایی چکش خورده و به فروش رسید.

در دومین دوره حراج ملی آثار هنری نمایندگانی از 10 کشور از جمله ترکیه ، قطر و اردن حضور داشتند.

آثار یاد شده شامل 14 اثر خوشنویسی از هنرمندان مطرح این حوزه از جمله از میرعماد حسنی خوشنویس شهیر قرن دهم و هنرمندان معاصر همچون غلامحسین امیرخانی، یدالله کابلی، احمد فلسفی، علیرضا عباسی و محمد احصایی است.

در حوزه مینیاتور نیز آثاری از کمال الدین بهزاد مینیاتوریست مشهور قرن دهم، در کنار هنرمندان هم روزگار ما از جمله حسین بهزاد، محمود فرشچیان، محمد خزائی، امیر هوشنگ حری زاده و حسین خطایی برای فروش عرضه شد.

افزون بر این نام هنرمندان برجسته دیگر رشته های هنری نیز در میان صاحبان آثار به نمایش درآمده دیده می شد؛ یک اثر از آیدین آغداشلو نقاش معاصر مطرح، یک اثر نقاشی خط از محمود زنده رودی و یک اثر نقاشی خط هم از رضا مافی هنرمندان مطرح در این عرصه میان آثاری است که در دومین حراج ملی هنرهای سنتی عرضه شد.

همچنین آثار حجمی مانند جام مینا نقره ای از شکرالله صنیع زاده، قلم زنی نقره از محمدعلی حیدری و قالیچه پولونز از حمید کاظم زاده نیز در میان آثار یاد شده قرار داشته است.

به گفته برگزار کنندگان دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی، داوران معتمد میراث فرهنگی اصالت این آثار را که بعضی بدون امضای هنرمند بوده است را بررسی و تایید کرده اند.همچنین شماری از مقامات دیپلماتیک خارجی مستقر در تهران، علاقمندان و کارشناسان هنر ایرانی نیز دیروز مهمان این نمایشگاه بودند.

برپایه این گزارش در دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی کشورکه آثاری ازهنرمندان برجسته ای نظیر محمود فرشچیان، آیدین آغداشلو، کمال الدین بهزاد، قوللر آغاسی، میرعماد، هروی و میرزاآقا امامی برای فروش به نمایش در آمد. در دورمین دوره حراج ملی 68 اثر از مجموع 76 اثر ارایه شده به ارزش بیش از 49 میلیارد ریال به فروش رفت.

گرانترین اثر هنری مربوط به اثر استاد محمود فرشچیان به ارزش 550 میلیون تومان و کمترین اثر به بهای هفت میلیون تومان اثر «نقاشی خط» مهرداد فلاح فروخته شد.

در دومین دوره حراج ملی، بیشتر نگاه ها به سوی آثار جدید و از هنرمندان معاصر بوده است. برای نمونه اثر سوخت چرم میرزاآقا امامی از هنرمدان دوره قاجاریه 750 میلیون تومان قیمت پایه آن اعلام شده بود که فروخته نشد.

قیمت پایه یک اثر مینیاتور استاد محمود فرشچیان نیز350 میلیون تومان اعلام شده بود. تابلوی نقاشی آیدین آغداشلو 150 میلیون تومان و یک اثر مینیاتور کمال الدین بهزاد نیز 100 میلیون تومان قیمت گذاری شد.

در این حراج دو اثر از حسین قوللر آغاسی با قیمت های پایه 50 و 80 میلیون تومان عرضه شده است. همچنین یک اثر از فتح الله قوللر آغاسی نیز 70 میلیون تومان قیمت گذاشته است.

از میرعماد و میرعلی هروی نیز هر کدام یک اثر در این حراج ارایه شد که تابلوی خوشنویسی میرعماد 40 میلیون تومان و تابلوی خوشنویسی میرعلی هروی 30 میلیون تومان قیمت پایه دارند.






تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن