تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869480050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیما دکتر می شود!/ رامبد یکسال ممنوع الخداحافظی شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نیما دکتر می شود!/ رامبد یکسال ممنوع الخداحافظی شد
بازیگر سریال مدینه و علی اوجی از کسانی بودند که دیشب در خندوانه لحظاتی را برای فراغت مردم رقم زدند.


به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قم، همدان، کاشمر، کرمان، اهواز، گرگان و اصفهان از شهرهایی بودند که شب گذشته در «خندوانه» حضور داشتند که بعد از خواندن شعر چیکو چیکو نیما برای اجرای قسمت بعدی برنام وارد شد.


نیما با طب من درآوردیی این بار پزشک میشود
در ابتدا نیما و دانیال تا دقایقی به عنوان پزشک فعالیت کردند،دکتری که به گفته خودش با طب جدیدی برگرفته از ضرب المثل سلام سلامتی می آورد بیماران را درمان می کرد و مثلا رامبد را برای بهبود کامل تا یکسال ممنوع الخداحافظی خواند.


بعد از پخش گفتگویی با بیوک میرزایی ،جوان پریوش نظریه را دعوت کرد و این بازیگر در آغاز از دعوتش در این برنامه اظهار تعجب کرد چون به گفته خودش حتی یک جک هم نمی تواند تعریف کند و او هدفش از حضور در «خندوانه» را رساندن چند پیغام عنوان کرد.


آقایان پاسخگو باشند
بازیگر نقش «مدینه» که این پیام ها را کف دستش نوشته بود گفت: من می خواهم شما افرادی را دعوت کنید تا آن ها جواب بعضی از سوال ها را بدهند؛ از جمله وزیر کشاورزی،برای اینکه از او بپرسیم چرا با وجود این وضع آب جدا از هفت هشت درصدی که مردم به هر نحوی مصرف می کنند ،حدود نود درصد توسط کشاورزی های غیر اصولی هدر می رود؟ ؛ دوم آقای قالیباف،تا از وی بپرسیم چرا معماری ایرانی ما در مناطق مختلف در حال تخریب،فراموشی و نابودی است؟ و سوم آقای وزیر راه و ترابری برای کمبود توجه مناسب به برخی از آثار ارزشمند مثل مثل آسیب هایی که از طریق قطار به تخت جمشید وارد شده است.


در مدارس واقعا چه خبر است؟!
وی ادامه داد:در آخر هم  وزیر آموزش و پرورش را دعوت کنید تا توضیح بدهند که دقیقا چه اتفاقاتی در مدارس در حال رخ دادن است؟ چون مثلا در مدرسه دختر من معلم اصلیشان رفت، معلم هنر به جای او آمد و دبیر قرآن نیز جایگزین هنر شد و اینطور شد که او باید سر کلاس هنر الویه و سالاد و ... درست کند! واقعا چرا؟


جوان با شنیدن این ها بیان کرد: برنامه اینبار به میز گرد سیاسی اجتماعی تبدیل شد و بعد با خانوم نظریه صحبت از کمپین قطره قطره و پیوستن به آن شد،برای همین همان موقع قرارشد او را در این کمپین ثبت نام کنند،با اتصالی که انجام شد جوان از همراه اول تشکر کرد که با غر زدن های او الان اتفاقی افتاده که همه مخاطبین این اپراتور می توانند از امکانات سامانه معرفی شده استفاده کنند.


در ادامه پریوش نظریه از انتخاب ناگهانیش در یک تست برای بازیگری گفت و این که اصلا نمی خواسته که بازیگر شود و این هیچ وقت هدف او نبوده است.


از خاطرات کودکی تا کارآموزی به بانوان بد سرپرست
او همچنین به کودکی خود و  آرامشی که در  آن زمان داشته اشاره کرد و افزود: در زمان کودکی به ویژه مدرسه  آنقدر ساکت بودم که معلم کلاس اول فکر میکرد که من لالم !


بعد از این، به پیشنهاد جوان او خطاب به جناب خان با لهجه آبادانی گفت: "کوکا جات خالیه، مو به خاطر تو اومده بودُم، نمدونُم چرا امروز نیامدی؟!" و در ادامه قرار شد برای شاد کردن دل چند نفر در بیرون از استودیو 20 خانوم بد سرپرست یا سرپرست خانواده را به او معرفی کنند تا در کارگاهی به آن ها صنایع دستی یاد داده شود تا بتوانند کاری داشته باشند.


در انتهای گفتگو این بازیگر به عنوان یکی از آرزوهایش بیان کرد که کاش بیدار شود و ببیند 15 کیلو وزن کم کرده است!


بعد از رفتن وی و پخش ادامه گشت و گذار با بیوک میرزایی ، علی اوجی به عنوان کمدین وارد شد و خاطره ای از رسیدن به پروازی که با رضا یزدانی داشت و فراموش کرده بود را تعریف کرد،پس از او نیز مسابقه داخل استودیو اجرا شد و برگی دیگر از «خندوانه» با کلی دعا و آرزوی خیر برای مردم ایران ورق خورد.




گزارش از فاطمه شهدوست






انتهای پیام/
 



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

تماس تلفنی سردار آزمون با جناب خان!
جناب خان مادر شد! / رامبد جوان تبریک گفت
راهیابی رضویان، غفوریان و ژوله به مراحل پایانی مسابقه
ژوله فینالیست خنداننده برتر شد
انتظار 4 ساله آقای بازیگر برای اکران فیلمش
حرفه‌ای‌ترین قدرشناسی از شهدا در استندآپ کمدی ژوله/ سرندیپیتی زن مورد علاقه دهه‌پنجاهی‌ها بود!+فیلم
از رپ قمی با صدای جواد رضویان تا گلایه‌های رامبد جوان در خندوانه
کشوری امن در منطقه‌ای ناامن!/کمپینی برای درخواست جدّی رسیدگی به حادثه منا
از انفجار قلب یک مادر تا بغض در گلو مانده یک فرزند





۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن