تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830212346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه و رسم زندگی با با یک همسر حساس


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
EastEnders-wk07-2011-Jack-Branning-confronts-Ronnie-431x300-9



با زن و شوهر شکاک چگونه باید برخورد کرد و راه و روش زندگی در کنار یک همسر حساس به روابط ،چگونه است و کسی که این موقعیت زندگی می کند چه روش هایی برای ادامه زندگی اش باید در پیش بگیرد؟
بسیار دیده می‌شود که افراد زندگی مشترکشان را با شک و بدبینی نسبت به شریک زندگی‌شان آنقدر تلخ می‌کنند که فرد مقابل حتی اگر گناهی هم مرتکب نشده باشد احساس اسارت کرده و برای رهایی خود از وضعیت بدی که برایش پیش آمده دست به انجام هر کاری می زند.

بد دلی بیماری است
اما نکته قابل توجه اینجاست که شک بیماری مخصوص افراد ضعیف‌النفس و بد اندیش است و هر کس دو عنصر اساسی حسادت و خود کم بینی را داشته باشد به شکاکیت هم دچار خواهد شد.
البته گاهی ممکن است در ابتدا زمینه‌های شک به وجود آید و سپس فرد مشکوک یا افراط در شک خود، دچار ضعف اخلاقی و حسادت هم بشود.فقط کسی که همسر شکاک داشته باشد می‌داند که شکاکیت چه درد بی‌درمانی است و چه جهنمی پس از آن ساخته می شود.

بد دلی حقیقتی است که باید باور شود
حمید رضا رحمانی مشاور خانواده و روانش‌شناس در خصوص بد دلی و شک در زندگی مشترک می گوید: این یک مسئله و واقعیتی است که در دنیا وجود دارد و در هر فرد( هم زن و هم مرد) ممکن است وجود داشته باشد و مختص به جنس خاصی نیست.

از دیدگاه این روانشناس‌، حس بد دلی در واقع دو جنبه دارد گاهی واقعا طرف مقابل رفتار و حرکات شک برانگیزی دارد اما در واقع رفتار او مشکلی نداشته و این خود فرد شک کننده است که دچار احساسی پوچ و بی‌اساس شده است .

من حق دخالت دارم چون ملک من هستی! 
رحمانی می‌گوید: بخش عمده‌ای از این موضوع بستگی به نگاه هر دو طرف دارد که فرقی هم بین آنها وجود ندارد و متاسفانه نگاهی که ممکن است برای هر دو طرف مشکل ساز باشد ، نگاه سلطه گرانه است چرا که هم زن و هم مرد تعهد و پیوند زناشویی شان را وابسته به نگاه مالکانه ی خود می‌بینند. وقتی نگاه مالکانه در زندگی وجود داشته باشد طبیعتا فرد خود را زیر سلطه همسرش می‌بیند.دو از ذهن نیست که مرد شک کننده به خود حق می دهد که همه رفتارها و حرکات همسرش مطابق میل او باشد.

فرد شکاک اعم از زن یا مرد به اندازه تسلط، نفوذ و توانی که در زندگی دارد همسرش را محدود و محروم می‌سازد او حتی اگر در زمان حال مسئله‌ای را برای شک کردن پیدا نکند، مشکلاتی را برای آینده فرض کرده و به عملکرد درست همسرش در مقابل آن مشکلات به شکل فرضی شک می‌کند این افراد معمولا توانایی حل مشکل را نداشته و سعی می‌کنند از وقوع آن جلوگیری کنند!


رحمانی پیرامون نحوه برخورد با افراد شکاک می‌گوید: افرادی که احساس می‌کنند همسرشان بی‌دلیل به آنها شک کرده است باید سعی کنند زمینه‌های آن را در رفتار خود از بین ببرند. یعنی همیشه در دسترس وی باشند، هنگام حضور در خانه از اتفاقات روزانه‌ای که در محل کار برایشان پیش‌ آمده برایش بگویند و حتی از او نظر بخواهند چرا که همسران نقش مهمی در گرایش یکدیگر به شک و بددلی و همچنین درمان آن را دارند چه بسا که دیده می‌شود همسران به شک و بد دلی یکدیگر دامن می‌زنند و هنگامی که نقطه ضعف همسرشان را پیدا می‌کنند او را از این طریق تحت فشار قرار می دهند در حالی که شاید نمی‌دانند این رفتارها به بدتر و وخیم‌تر شدن اوضاع منجر خواهد شد.

این یک حقیقت است که هیچ فردی از زیر سلطه رفتن احساس خوبی ندارد چرا که طبیعت وجودی هیچ انسانی با حس اسارت خو نگرفته است.

طلاق عاطفی، اولین ثمره شک
رحمانی عقیده دارد: زمانی که شک و بد دلی برای هر دو طرف در زندگی مشترک عادی شد حتی اگر زندگی شان به طلاق نرسند با دور شدن از یکدیگر، جدایی عاطفی، عدم برقررای ارتباط کلامی مناسب و به طور خلاصه فاصله گرفتن از یکدیگر را در پی خواهد داشت.

ترس مولد حس شک در زن است
اگر چه شکاکیت مردان می تواند مشکلات بیشتری را به وجود بیاورد اما این حس شک در زنان هم وجود دارد اما مهمترین عاملی  که مولد بروز احساس شک در زنان است ترس است . ترس از دست دادن همسر با ازدواج مجدد وی بزرگترین ترس در وجود یک زن است.

اما رحمانی می‌گوید: گاهی مردان با رفتارهای غلط چند در جهنم شدن زندگیشان مقصرند.
مرد باید رفتاری منطقی و واضح داشته باشد چرا که پنهان‌کاری و ایجاد ابهام تحریک‌کننده ی پیدایش احساس شد که در وجود همسرش است.

گاهی پای گذشته در میان است!
اما جدا از همه موارد ذکر شده که موضوع رفتار غلط اصلی‌ترین آن بود، شکاک بودن یک فرد (چه مرد و چه زن) حسی است که از دوران مجردی  او را همراهی کرده که ریشه در کودک درون او دارد اماگاهی موقعیت شغلی(مثل کارکردن دردادگاه خانواده ) داشتن سابقه خیانت در فامیل منشاء بروز احساس شک در یک مرد یا زن خواهد بود.

همت کنید و زندگیتان را نجات دهید
بنابراین توضیحات راه مبارزه با شک، مشورت و مراجعه به مشاوران با تجربه است اما قابل ذکر است که تقویت زمینه‌های اعتقادی در وجود فرد مقابل راهکار اصلی محسوب می‌شود.
علاوه بر آن تقویت ایمان و توکل بر خدا نیز بسیار کارساز است چرا که یکی از پایه‌های شک ضعف ایمان است که متاسفانه زمینه‌های آن درهمه جای دنیا وجود دارد و تمامی افراد باید سعی کنند با رعایت بهداشت معنوی و اخلاقی خود از ابتلا به این بیماری که متلاشی کننده زندگی شان خواهد بود جلوگیری نماید.

گزارش از فرزانه فدوی

16 مهر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن