واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آغاز بهرهبرداری از بوستان محلهای میلاد
با حضور تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر، فعالان عمرانی و شهروندان تبریزی، بوستان محلهای میلاد، با اعتبار 5.2 میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید
بوستان زیبای میلاد با 4400 مترمربع نقش چشمگیری در ارتقای فضای سبز و مفرح این منطقه خواهد داشت. به گفته شهردار منطقه چهار، هزینه تملک این بوستان 3.7 میلیارد تومان و هزینه آمادهسازی آن، 1.5 میلیارد تومان است. با بهرهبرداری از این پارک، تعداد بوستانهای افتتاحشده توسط شهرداری منطقه چهار در یک سال اخیر، به هشت پارک رسیده است. شهردار منطقه چهار گفت: پروژه عظیم میدان آذربایجان، مهمترین اقدام عمرانی کلانشهر تبریز بوده و توسط شهرداری منطقه چهار اجرا میشود. قادر امامی خاطرنشان کرد: حجم عملیات عمرانی پروژه کمنظیر عظیم میدان آذربایجان، معادل پنج پروژه تقاطع غیرهمسطح بوده و با 70 میلیارد تومان هزینه و به صورت پرشتاب، در حال اجراست. وی ورود به بافت فرسوده و رسیدگی به مناطق کمبرخوردار را محور مهم فعالیتهای شهرداری منطقه چهار عنوان کرد و گفت: در این راستا، پروژههای متعدد مسیرگشایی 24 متری قطران و حجتی به چایکنار، 24 متری بارون آواک و منطش به میدان بهار، توسط این منطقه در دست اجراست. امامی ادامه داد: شهرداری منطقه چهار، 165 هکتار فضای سبز در اختیار دارد که این امر در میان شهرداریهای دهگانه کمسابقه است.
وی اضافه کرد: این منطقه، در یک سال اخیر، هشت پارک محلهای ایجاد کرده است که کارنامه درخشانی به شمار میرود.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این مراسم گفت: افزایش بوستانها، نقش چشمگیر در ارتقای روحیه نشاط شهروندان خواهد داشت.
اصغر عابدزاده، خاطرنشان کرد: محدوده بوستان میلاد از مدتها پیش، محوطهای مستعد بود که خوشبختانه مورد توجه شهرداری منطقه چهار گرفت و به بوستانی زیبا تبدیل شد.
در ادامه این مراسم رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: دغدغه شورای اسلامی شهر تبریز توسعه مناطق کمبرخوردار و ایجاد ارزش افزوده در این مناطق است.
اسماعیل چمنی، خاطرنشان کرد: هر اتفاق عمرانی و اجتماعی در سطح شهر، نیازمند تصویب شورا است؛ از این رو شورا مصمم است که با تصویب ساز و کار لازم، توسعه شهر را قوت ببخشد.
وی با بیان اینکه محدوده توکلی از شهرداری منطقه چهار، نقش چشمگیری در دوره مبارزات انقلاب و سالهای دفاع مقدس داشته است، اظهار داشت: این نقش ارزشی می طلبد که شهرداری و شورا، اهتمام بیشتری برای توسعه این محدوده داشته باشند.
چمنی ادامه داد: خروجی برنامههای شورا، به خصوص در سال سوم، در خدمت مناطق کمبرخوردار خواهد بود.
در این مراسم همچنین علی شیاری عضو شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به استقرار کارخانه معروف کبریتسازی در محدوده شهرداری منطقه چهار گفت: انتقال این کارخانه به خارج از شهر و تبدیل آن به یک بوستان زیبا از آرزوهای دیرینه بنده است.
علی شیاری با اشاره به استقرار کارخانه معروف کبریتسازی در محدوده شهرداری منطقه چهار گفت: ضررهای فعالیت کارخانه کبریتسازی در این منطقه بیش از منفعتهای آن بوده است؛ حتی به خاطر دارم که در دوره جنگ تحمیلی، حملات هوایی دشمن به قصد منفجر کردن این کارخانه، موجب از دست رفتن چند تن از شهروندان عزیزمان شد.
وی ادامه داد: انتقال کارخانه کبریتسازی به خارج از شهر و همچنین تملک و تبدیل آن به یک بوستان زیبا، موضوعی است که در صورت پیگیری از سوی شهرداری، مورد حمایت شورا نیز قرار خواهد گرفت.
شیاری اظهار داشت: شهرداری منطقه چهار، وسیعترین منطقه شهری تبریز بوده و بیشترین جمعیت را در بین مناطق از آن خود کرده است.
وی با بیان این که قشر کمبرخوردار شهرمان در این منطقه حضور بیشتری دارند، افزود: متاسفانه از گذشتههای دور، رسیدگی به وضعیت مناطق کمبرخوردار آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته، با حال شهرداری و شورا مصمم به اجرای برنامههای تحولآفرین در این مناطق است .
شیاری اجرای پروژههای مسیرگشایی را در همین راستا موثر خواند و افزود: مسیرگشایی میدان آذربایجان به سمت یکهدکان از نیازهای مهم توسعه این منطقه است .
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: روزگاری اجرای برنامههای کلان عمرانی در مناطق کمبرخوردار، آرزوی شهروندان این مناطق بود اما امروز، شهرداری با حمایت شورا، پروژههای بزرگی را در این مناطق در دست اجرا دارد که پروژه عظیم میدان آذربایجان از آن جمله است.
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]