تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870155970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ مهرورزي و نوعدوستي در آموزش و پرورش نهادينه مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۴۳ب.ظ)
در جشن عاطفه ها؛ فرهنگ مهرورزي و نوعدوستي در آموزش و پرورش نهادينه مي شود موج-معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش گفت: فرهنگ نوعدوستي و ديگران را برخود مقدم داشتن از معصومان و تعاليم ايراني-اسلامي به ما رسيده است و بايد تلاش کنيم در آموزش و پرورش و بين دانش آموزان اين فرهنگ ساري و جاري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا کفاش در مراسم جشن عاطفه‌ها که صبح امروز 8 مهر در دبستان شاهد حضرت زينب (س) منطقه 5 تهران برگزار شد اظهارکرد: جشن عاطفه‌ها حرکتي است که نمونه بارز مهر و محبت است و کميته امداد امام خميني (ره) که يادگار بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران است احياگر اسلام ناب و کمک به همنوعان است.
معاون پرورشي و فرهنگي وزيرآموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اميدواريم دولت تدبير و اميد و رئيس جمهور با تدبير خود گره‌هاي کشور را يکي پس از ديگري باز کنند. خوشحاليم که ساعتي از ساعات عمرمان را در خدمت فرهنگيان و دانش آموزان براي حرکتي مهربانانه جمع شده‌ايم.
وي با اشاره به حادثه تلخ منا گفت: اين جشن با مساعدت کميته امداد و وزارت آموزش و پرورش و به منظور انجام حرکتي سازنده و گسترده در زمينه مهر و مهرورزي از قبل پيش بيني شده بود و امروز هم زمان در 50 هزار پايگاه مدرسه اي چنين جشني برپا است که اميدواريم تا سقف کل آموزشگاه‌ها کشور ادامه يابد.
کفاش تصريح کرد: جشن عاطفه‌ها با کمک کميته امداد، سازمان دانش آموزي و صدا و سيما در کل کشور برگزار مي‌شود و حرکت بزرگي را ساماندهي کرده‌اند تا شاهد لبخند تمام دانش آموزان در کشور باشيم.
وي گفت: سال گذشته حدود 12 ميليارد تومان از کمک‌هاي صادقانه فرهنگيان و دانش آموزان سراسرکشور جمع آوري شد و با حمايت صادقانه کميته امداد در اختيار مدارس قرار گرفت تا دانش آموزاني که از نظر امکانات کمبود دارند با استعداد و توانمند به تحصيل خود ادامه دهند.
معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش تصريح کرد: اين دانش آموزان محروم نيستند زيرا استعدادها و توانمندي‌هاي بزرگي دارند. اميدواريم با چنين حرکت‌هايي بتوانيد امکانات مناسب را به بهترين وجه در اختيار آن‌ها قرار دهيم.
وي ادامه داد: در اين حرکت بزرگ عدد و رقم مهم نيست بلکه اثر تربيتي کمک به هم نوع در دانش آموزان مهم است و بايد دانش آموزان و نونهالان ما قبل از دبستان با چنين فرهنگي آشنايي پيدا کنند.
کفاش خاطرنشان کرد: بانوان کشور از نظر مهر و عاطفه سرآمد هستند و ما نيز بايد در پرورش اين مهر و عاطفه ذاتي در دختران و مادران آينده کشور آن‌ها را براي پرورش جامعه اي پر از مهر و عاطفه کمک کنيم.
معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش گفت: اگر چنين فرهنگي در جامعه حکم فرما شود آن وقت مسائل کشورهاي مظلوم دنيا مانند فلسطين، لبنان و يمن براي ما ارزشمند خواهد شد و همواره آن‌ها را بر خود مقدم مي دانيم که اين همان تربيت اسلامي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن