واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: افزایش طول عمر بیماران سرطانی با استفاده از روش سی تی اسکن
محققان علوم پزشکی در بنیاد ریه اروپا اعلام کردند استفاده از روش تشخیصی سی تی اسکن، بر روند بهبود بیماران مبتلا به سرطان ریه، کاملا موثر است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، یافته های محققان علوم پزشکی در بنیاد ریه که در نشست اخیر کنگره بین المللی ریه در آمستردام ارائه شد، نخستین شواهد مبنی بر افزایش طول عمر مبتلایان به سرطان ریه را که تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند و به وسیله سی تی اسکن، رصد شده بودند ارائه می دهد.
مطالعات پیشین نشان می داد می توان با سی تی اسکن، بیماران ریوی را تحت نظر گرفت.
ولی مطالعه اخیر، حاکی از موثر بودن این روش کنترلی، در افزایش طول عمر بیماران است.
در این بررسی که بین سال های 2008 تا 2013 انجام گرفت محققان بیمارستان دانشگاهی اودنسه در دانمارک، 391 بیمار مبتلا به سرطان ریه را که تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، مورد مطالعه قرار دادند.
نتایج بررسی آنان نشان داد با بررسی به وسیله سی تی اسکن و مونیتور کردن بیماران، درصد زنده ماندن بیماران از 54 به 68 درصد افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، دکتر نیلس کریستیان هانسن، سرپرست گروه محققان می گوید نتایج این مطالعه نشان دهنده افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان ریه به دنبال استفاده از روش کنترلی سی تی اسکن بوده است.
هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) میکنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافتهای بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت میکنند و تومورهای جدیدی را ایجاد میکنند.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.
مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج ، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص می دهد.
بیش از هفتاد درصد از تمام مرگ های ناشی از سرطان در کشورهای کم درآمد یا با در آمد متوسط اتفاق می افتد.
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]