تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838090453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جای این مجسمه‌ها در موزه است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جای این مجسمه‌ها در موزه است
رییس انجمن مجسمه‌سازان ایران گفت: مجسمه‌های هنرمندان شاخص معاصر که در طول این سال‌ها در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، باید در مکانی مثل موزه مجسمه نگهداری شوند.
آفتاب : نادر قشقایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی ضرورت وجود مکانی برای نگهداری از مجسمه‌های شاخص، اظهار کرد: ما برای حفظ و نمایش دوره‌های مختلف مجسمه‌سازی معاصر به یک موزه نیاز داریم، چون این آثار، تاریخی پشت سرشان دارند و باید در مکانی، از آن‌ها نگهداری شود. البته هر اثری از هر جنس و پارامتری نمی‌تواند یک اثر موزه‌ای باشد. اصل مجسمه‌های ارزشمند هنرمندان شاخص دنیا در موزه‌ها نگهداری و کپی آن‌ها در مکان‌های عمومی نصب می‌شود.


او ادامه داد: انجمن مجسمه‌سازان ایران آمادگی دارد تا با کمک شهرداری پروسه‌ی ساخت موزه و انتقال آثار ارزشمند به آن را پیگیری و اجرا کند. ما مجسمه‌های ارزشمندی از هنرمندان شاخص داریم که جزو آثار ملی هستند و در این سال‌ها در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، مانند مجسمه خیام ابوالحسن صدیقی که بارها صدمه دیده است. روی برخی از این آثار نمی‌توان قیمت گذاشت و باید مکانی مثل موزه برای نگهداری اصل آن‌ها در نظر گرفته شود و کپی آن‌ها با استفاده از قالب‌بندی در مکان‌های عمومی نصب شود.


قشقایی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری هفتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران اشاره کرد و گفت: معمولا سه هدف برای برگزاری یک سمپوزیوم وجود دارد؛ یکی این‌که این رویداد باید دغدغه‌های فرهنگی و هنری را پالایش کند، دوم این‌که ملی و حرفه‌ای باشد و سوم، آثاری که تولید می‌شوند با متریال‌های ماندگار و به‌منظور ثبت دوره‌ای برای تفاوت نگرش‌ها در سال‌های مختلف باشند. این آثار باید در چارچوب نگاه هنری خلق شوند نه این‌که فقط عملکرد تکنیکی در آن‌ها مد نظر باشد.


او اظهار کرد: سمپوزیومی که به‌صورت بین‌المللی برگزار می‌شود باید تفاوت نگاه و جریان فکری هنرمندان را به‌نمایش بگذارد و فقط محلی برای ارائه‌ی تجاری و به رخ کشیدن ابزارها نباشد. سمپوزویم یعنی مردم در جریان خلق یک اثر از ابتدا تا انتهای آن قرار گیرند و برای دانشجویان و علاقه‌مندان فرصتی باشد تا بتوانند از تجارب این رویداد بهره ببرند.


رییس انجمن مجسمه‌سازان همچنین بیان کرد: در سمپوزیوم‌هایی که در این سطح در دنیا برگزار می‌شوند، نگاه حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای وجود دارد. تعدادی از هنرمندان هستند که مثلا در یک سال، در پنج سمپوزیوم شرکت می‌کنند و هزینه‌های یک سال فعالیت‌شان را از این راه تأمین می‌کنند. هنرمندانی هم هستند که هر پنج سال یک‌بار برای حضور در سمپوزیوم برنامه‌ی از پیش تعیین‌شده دارند.


قشقایی درباره‌ی تفاوت این سمپوزیوم با رویدادهای مشابه در دنیا گفت: در سمپوزیوم‌های دیگر معمولا شرایط سنی در نظر گرفته می‌شود و کارها در سه سطح دانشجویی، غیرحرفه‌ای و حرفه‌ای بدون این‌که با هم مسابقه دهند خلق می‌شوند. اگر این شرایط در سمپوزیوم تهران هم در نظر گرفته شود می‌توان به‌صورت خیلی ویژه‌تر روی آن فکر کرد. همچنین باید در کنار هنرمندان حرفه‌ای و پیشکسوت دستیارهایی حضور داشته باشند. ایده‌پردازی اصلی توسط خود هنرمند شکل گرفته و دستیارها می‌توانند در خلق آن به او کمک کنند.


او به لزوم توجه رسانه‌ها به این رویداد اشاره و اظهار کرد: اگر این رویدادها به‌صورت توسط رسانه‌ها و رادیو و تلویزیون جدی گرفته شوند، می‌توان به حضور و علاقه‌ی مردم امیدوار بود. وقتی امکان حضور برای همه‌ی اقشار مردم در سمپوزیوم وجود ندارد، می‌توان فیلم‌های مستندی از جریان این رویداد تهیه و از شبکه‌های تلویزیونی پخش کرد.


رییس انجمن مجسمه‌سازان ایران به لزوم جانمایی آثار برگزیده سمپوزویم در نقاط مختلف شهر اشاره و اضافه کرد: مجسمه‌های برگزیده می‌توانند در شهرها و پارک‌ها جانمایی شوند. تهران این پتانسیل را دارد که هزاران مجسمه از چنین رویدادهایی را در خود جا دهد.






تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن