واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۴۷ب.ظ)
ثبت حفر بيش از ۳ هزار حلقه چاه نفت و گاز در کارنامه حفاري ايران موج - مدير برنامهريزي تلفيقي شرکت ملي حفاري ايران گفت: حفر و تکميل ۳ هزار و ۹۴۰ حلقه چاه نفت و گاز در کارنامه شرکت ملي حفاري ايران ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، ناصر قلي پور، مدير برنامهريزي تلفيقي شرکت ملي حفاري ايران، در خصوص عملکرد کلي اين شرکت با اشاره به حفر و تکميل سه هزار و ۹۴۰ حلقه چاه توسط متخصصان شرکت ملي حفاري ايران گفت: از اين ميزان، ۱۳۱ حلقه اکتشافي، ۷۸ حلقه توصيفي ارزيابي، ۲ هزار و ۱۶۷ حلقه توسعهاي و يک هزار و ۵۶۳ حلقه تعميري بوده است.
ناصر قلي پور، متراژ کلي حفاري در اين شرکت را بيش از ۸ ميليون و ۴۳۷ هزار متر در خشکي و دريا عنوان کرد و افزود: بهکارگيري فناوريهاي روز و آموزش متخصصان سرفصل برنامههاي شرکت ملي حفاري ايران را تشکيل ميدهد.
وي با بيان اين که صنعت حفاري صنعتي تکنولوژي محور است، گفت: اين شرکت هم اکنون از همه فناوريهاي متداول صنعت حفاري براي حفر و تکميل چاههاي نفت و گاز استفاده ميکند.
به گفته قلي پور، متخصصان و کارشناسان صنعت حفاري کشور در رديف مجربترين متخصصان اين عرصه قرار دارند و حفاري چاهها در ايران با توجه به تنوع سازندها و لايههاي پرفشار يکي از سختترين و پيچيدهترين عمليات اکتشاف نفت در جهان به شمار ميآيد.
صفر تا ۱۰۰ حفاري چاهها در دست متخصصان ايراني
وي ادامه داد: در بيش از ۳ دهه گذشته، متخصصان شرکت ملي حفاري ايران اين صنعت راهبردي را به نحو مطلوب مديريت و تمام تخصصهاي آن را بومي کردهاند، به طوري که هم اکنون حفاري و تکميل چاههاي نفت و گاز از صفر تا ۱۰۰ به دست متخصصان ايراني برنامهريزي، طراحي و اجرا ميشود.
مدير برنامهريزي تلفيقي شرکت ملي حفاري ايران در خصوص برنامههاي اين شرکت در تحقق اهداف کوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت صنعت نفت کشور نيز اظهار داشت: تأمين نيازهاي صنعت نفت در بخش حفاري اولويت نخست عملياتي اين شرکت محسوب ميشود که به طور سالانه، ۵ ساله و ۲۰ ساله ترسيم و هدفگذاري شده است.
قلي پور گفت: برنامههاي صنعت نفت بر محورهاي نگهداشت و حفظ توليد، توسعه مخازن و ايجاد ظرفيتهاي جديد متمرکز است و بر اين اساس صنعت حفاري کشور بهويژه اين شرکت که بزرگترين ناوگان حفاري و خدمات جانبي را در اختيار دارد، همسو با برنامههاي وزارت نفت و شرکت ملي نفت ايران جدول کاري خود را تبيين و اجرايي ميسازد.
وي با بيان اينکه بر اساس افق چشمانداز شرکت، دو برنامه اساسي مدنظر است، تصريح کرد: اولويت نخست تأمين نياز بازار داخلي و در مرحله بعد حضور فعال در بازار حفاري منطقهاي با توجه به ظرفيتهاي بالاي اين شرکت، خاصه در حوزه صدور خدمات فني و مهندسي است.
قلي پور با بيان اين که يکي از شاخصهاي اوپک براي ارزيابي صنعت نفت هر کشور بهکارگيري ناوگان حفاري در اکتشاف و توسعه ميادين است، خاطرنشان کرد: رشد کمي و کيفي صنعت حفاري در ايران در سه دهه گذشته باعث شد با وجود انواع محدوديتها، صنعت نفت کشور بتواند جايگاه خود را در ميان کشورهاي توليد کننده نفت حفظ کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]