تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830269686




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شما مسموميد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شما مسموميد؟




اگر عادت‌هاي زير را با خود از يك رابطه به رابطه ديگر مي‌بريد نبايد از ديگران انتظار داشته باشيد كنار شما بمانند.






برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز - الناز مظاهري: از رابطه‌هاي دوستانه گرفته تا روابط كاري‌تان همه به بن‌بست مي‌رسند و اين روزها بيشتر از هر زمان ديگري خودتان را تنها احساس مي‌كنيد؟ نمي‌دانيد چرا دوستان‌تان در دورهمي‌هايي كه هميشه برگزار مي‌كنند، شما را دعوت نمي‌كنند؟ از خانواده همسرتان گرفته تا حتي خواهر و برادرهاي‌تان هميشه از شما فاصله مي‌گيرند؟

تصور نكنيد همه آدم‌هاي جهان ناسازگارند و با شما بيهوده دشمن شده‌اند. سايكولوژي‌تودي نوشته است؛ اگر شما هم 5 عادت زير را داريد، با هر كسي رابطه برقرار كنيد خيلي زود كارتان به جدايي و تنها ماندن مي‌كشد. پس تا دير نشده ميزان مسموميت‌تان با سم‌هايي كه در ادامه گفته‌ايم را تخمين بزنيد و با پادزهرهاي گفته شده، جان روابط‌تان را نجات دهيد.


شما مسموميد؟



سم اول: شكايت
 
پادزهر: جملات مثبت

وقتي كسي بعد از مدت‌ها به خانه شما مي‌آيد، اولين جمله‌اي كه به او مي‌گوييد چيست؟مكالمه‌تان را با «چه عجب به ما هم سر زدي!» يا «تو كه مارو قابل نمي‌دوني!» شروع مي‌كنيد؟ شايد به همين دليل است ‌مهماني كه امروز به خانه شما آمده، با وجود زحمتي كه براي پذيرايي كشيده‌ايد خيلي زود خداحافظي مي‌كند و با وجود نسبت نزديكي كه با هم داريد، ماه‌ها به شما سر نمي‌زند.

آدم‌هايي كه قابليت ديدن نكات منفي در هر موقعيتي را دارند و مكالمه‌هاي‌شان با ديگران را با گله و شكايت شروع مي‌كنند، هميشه تنها مي‌مانند. اگر شما هم وقتي گوشي تلفن را برمي‌داريد تا حال دوست‌تان را بپرسيد به او مي‌گوييد: «ديدم تو كه زنگ نمي‌زني. . . »  نبايد انتظار داشته باشيد روابط‌تان با اين افراد عمر طولاني داشته باشد.

آدم‌ها براي گرفتن انرژي مثبت، تقويت كردن رابطه‌هاي آرامش‌بخش يا از ياد بردن دلتنگي‌ها و غم‌هاي‌شان چراغ‌هاي رابطه را روشن مي‌كنند و با شما تماس مي‌گيرند اما اگر چيزي كه از شما تحويل مي‌گيرند، تنهايي بيشتر، احساس عذاب وجدان و غم است، نبايد انتظار داشته باشيد دوباره سراغ‌تان بيايند.

سم دوم: متهم كردن

پادزهر: ديدن نقاط مثبت

ما هميشه در روابط‌مان از طريق بازخوردي كه از ديگران مي‌گيريم، خودمان را اصلاح مي‌كنيم و با بازخوردي كه از احساسات و افكارمان به آنها مي‌دهيم، شرايط را براي تغيير كردن آدم‌هاي ديگر و بهبود رابطه فراهم مي‌كنيم. قرار نيست وقتي شما يك نقطه تاريك در ارتباط‌تان با كسي مي‌بينيد، از كنار آن سياهي بگذريد يا خودتان را مجبور به عادت كردن به آن بكنيد.

درست است كه ما نمي‌توانيم آدم‌ها را زياد تغيير دهيم اما در جريان رابطه، مي‌توانيم برخي تلخي‌ها را كمتر كنيم و شرايط را باتوجه به نياز و خواست‌مان، كمي به‌نفع خود تغيير دهيم. پس با توجه به اين چند خط، اعتراف مي‌كنيم كه شما حق داريد وقتي موضوعي را خلاف انتظار يا خواست خود مي‌بينيد، در موردش با فرد مقابل‌تان صحبت كنيد و رابطه را با كمك او به مسيري هدايت كنيد كه براي هر دوي شما دوست‌داشتني‌تر باشد.

با وجود همه حرف‌هايي كه از انتقاد مثبت و تاثير معجزه‌بخشش در رابطه زديم، مي‌خواهيم يك تبصره مهم را به اين اصل كلي اضافه كنيم. تبصره‌اي كه اگرآن را ناديده بگيريد، در روابط‌تان با خانواده، همكاران و حتي شريك زندگي‌تان سنگ روي سنگ بند نمي‌شود. شما حق داريد از كسي كه براي برقراري رابطه با او انرژي مي‌گذاريد انتقاد كنيد اما حق نداريد هميشه جملات‌تان را با نقد شروع كنيد يا به هر چيز كوچكي كه به نظر‌تان خوش نمي‌آيد، بي‌درنگ واكنش انتقاد‌آميز نشان دهيد.

براي اينكه نقد دوستانه شما، رابطه‌تان با ديگران را خراب نكند، بايد چند اصل هميشگي را رعايت كنيد.


شما مسموميد؟



اصل اول: با نكات مثبت شروع كنيد. وقتي قصد داريد نقدي را مطرح كنيد، اول ويژگي‌هاي مثبتي كه در فرد مقابل و رابطه‌تان مي‌بينيد را به زبان بياوريد تا اعتماد بيشتري ايجاد كنيد و گفت‌وگويي كه قصد انجام آن را داريد لذت‌بخش‌تر كنيد.

اصل دوم: وقت‌شناس باشيد. وقتي همسرتان با دست‌هاي سنگين تازه به خانه آمده، نبايد از خاكي بودن كفش‌هايش انتقاد كنيد. به او فرصت دهيد و در موقعيت آرامي كه هر دوي شما آمادگي ذهني كافي براي تمركز روي چنين بحثي  را داريد، موضوع را مطرح كنيد.

اصل سوم: خوب بشنويد. وقتي كسي را نقد مي‌كنيد، به او هم براي توضيح مواضعش فرصت دهيد. پس متكلم‌وحده نباشيد، به او هم براي بيان انتظاراتش فرصت دهيد و حرف‌هايش را با گوش دل بشنويد.

اصل چهارم: انگشت‌تان را به سمتش نچرخانيد. هيچ وقت هنگام نقد كردن، او را متهم نكنيد و شخصيتش را نشانه نگيريد بلكه تنها كارهايي كه از نظرتان نادرست بوده را نقد كنيد. براي مثال اگر دوست‌تان اين بار سر قرار دير رسيده، از عبارت كلي «باز هم منو كاشتي!» يا «تو هميشه. . . » استفاده نكنيد بلكه تنها بگوييد: «كاش با يك تلفن به من اطلاع داده بودي.» لحن دوستانه شما و واژه‌هاي مناسب و بدون قضاوتي كه انتخاب مي‌كنيد، مي‌تواند معجزه كند.

اصل پنجم: كوتاه بياييد. اگر در رابطه‌تان موضوع‌هاي زيادي براي نقد شدن وجود دارد، براي تغيير دادن يك‌باره همه آنها تلاش نكنيد  بلكه ابتدا موضوعاتي كه براي‌تان اهميت بيشتري دارند و تاثير بيشتري روي رابطه‌تان مي‌گذارند را مطرح كنيد و يكباره همه نقد‌هاي‌تان را روي سر فردي كه با او روبه‌رو هستيد آوار نكنيد. اصلا بد نيست در برخي روزها چشم‌هاي‌تان را روي موضوعات منفي ببنديد و تنها تلاش او براي تغيير كردن در جنبه‌هايي كه انتظار داريد را ببينيد.

سم سوم: مودي بودن

پادزهر: ثبات احساس و رفتار

آدم‌هاي غيرقابل پيش‌بيني، گزينه‌هاي خوبي براي برقراري رابطه‌هاي عميق و طولاني مدت نيستند. ‌آدم‌هايي كه اطرافيان‌شان نمي‌دانند كي خوشحالند و كي غمگين، كي راضي هستند و چه زماني ناراضي و. . . نمي‌توانند رابطه‌هاي عميق و موثري بسازند. آدم‌ها براي اينكه در كنارتان احساس آرامش كرده و در رابطه‌اي كه با شما دارند احساس امنيت كنند، به ثبات رفتاري و احساسي شما نياز دارند.

شرلوك هولمزيد؟

سم چهارم: بي‌اعتمادي

پادزهر: ايجاد احساس امنيت

آدم‌هاي كنترل‌گري كه هميشه در حال جاسوسي ديگران هستند و از ترس اينكه به هر شكل مورد خيانت قرار بگيرند، همه اطرافيان‌شان را كنترل مي‌كنند و بناي رابطه را بر بي‌اعتمادي مي‌گذارند، قابل تحمل نيستند. در رابطه با اين افراد خبري از احترام متقابل، احساس امنيت و صميميت حقيقي نيست. آنها در همه چيز دنبال نقطه راز‌آلود و منفي كه نياز به پيگيري بيشتر دارد، مي‌گردند. حتي مكالمه دوستانه‌اي كه با آنها انجام مي‌شود، مي‌تواند سرآغاز ترديد‌هاي تازه و جست‌وجوي راه‌هاي جديد براي كنترل فرد مقابل باشد.

گذشته از اين پليس‌بازي‌ها، كساني كه در يك رابطه كنترل‌هستند و مدام به فرد مقابل‌شان مي‌گويند كه چه کار بايد بكند و چه کار نه، گرچه تا مدتي مي‌توانند كنترل روابط‌شان را در دست بگيرند اما بعد از گذشت چند وقت، همه را از كنار خود فراري مي‌دهند و تنها مي‌مانند. وقتي قرار است با جمعي 10 نفره به تئاتر بروند، اين كنترل‌گرها هستند كه برنامه را انتخاب مي‌كنند و حتي براي مسافرت‌هاي فاميلي هم آنها هستند كه به تنهايي برنامه مي‌ريزند و همه را موظف به اجراي برنامه‌ها مي‌كنند.


شما مسموميد؟



سم پنجم: نه گفتن

پادزهر: بله گفتن تا جايي كه ممكن است

پرونده تقاضاهايي كه ديگران از شما دارند، هميشه با پاسخ منفي شما بسته مي‌شود؟ اگر شما هيچ دليلي براي برداشتن قدم در جهت خواسته‌هاي ديگران نمي‌بينيد، چه انتظاري از فرد مقابل‌تان داريد؟ درست است كه قرار نيست ما در يك رابطه خودمان را قرباني خواسته‌هاي ديگران كنيم اما نبايد فراموش كنيم كه همدلي، درك متقابل و برداشتن قدم‌هاي موثر براي بهبود شرايط خود و ديگران، يكي از نيازهاي غيرقابل انكار يك رابطه موفق است. پس براي حفظ روابط‌تان، گاهي چاره‌اي جز بلند شدن از صندلي رياست و دوشادوش همراهان‌تان تلاش كردن نداريد.

حرف دل‌تان را نمي‌زنيد؟

قرار نيست آدم‌ها هميشه در رابطه با شما با معما و ابهام طرف بوده و هميشه درحال رمز‌گشايي حرف‌ها و حركت‌ها‌ی‌تان باشند. اگر شما از حضور در يك جمع احساس خوبي نداريد اما به‌خاطر دل ديگران سكوت کرده و وانمود مي‌كنيد به بهترين ‌مهماني عمرتان دعوت شده‌ايد، نبايد از ديگران انتظار كشف احساسات‌تان را داشته باشيد.

وقتي كسي از شما در موردي نظر مي‌پرسد و شما نظر موافق مي‌دهيد، نبايد تصور كنيد او «نه» نهفته در حرف‌هاي شما را كشف مي‌كند يا وقتي از شما مي‌پرسند كه چيزي مي‌خواهيد و مي‌گوييد «نه» بايد بپذيريد ديگران حرف شما را جدي مي‌گيرند و براساس آن با شما رفتار مي‌كنند.







تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن