تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845278947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم حضور در جشنواره‌های خارجی حلقه مفقود سینمای ما است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عدم حضور در جشنواره‌های خارجی حلقه مفقود سینمای ما است
ما با حضور در جشنواره‌های خارجی و مشترک سازی می‌توانیم مفاهیم انقلاب و ارزش‌های خودمان را به دیگر کشورها منتقل کنیم.


جمال شورجه کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص جزئیات مقوله مشترک‌سازی فیلم بین ایران و دیگر کشورها گفت: همانطور که از اسم آن پیدا است‌، مشترک‌سازی به فیلم‌هایی می‌گویند که کشور ما با مشارکت کشورهای دیگر می‌سازد از جمله کارهایی که من توفیق ساختن آن را در فیلم «سی و سه روز» با مشارکت لبنان داشتم، این موضوع ظرفیت بسیار خوبی در اختیار ما قرار داد تا هر دو کشور مورد توجه قرار بگیرند.


وی افزود: به نظر من تولید مشترک یکی از امکان‌ها و ظرفیت‌های نجات بحران‌های سینمایی، خصوصا بحران اقتصادی سینمای ایران است و از طرفی به لحاظ انتقال مفاهیم و ارزش‌هایی که ما به آنها اعتقاد داریم به دیگر کشورها از اهمیت بسزایی برخوردار است.


وی ادامه داد: استفاده از عناصر یکدیگر، یعنی در عوامل تشکیل دهنده فیلم از بازیگر گرفته تا عوامل جلو و پشت دوربین این امکان را به ما می‌دهد تا فیلم به راحتی در کشورهایی که به صورت مشترک فیلم می‌سازند فیلم را اکران کرده و مردم آنها با فیلم ارتباط برقرار کنند به خصوص اگر بتوان از بازیگران مطرح آن کشورها، استفاده کرد.


شورجه بیان کرد: همانطور که دیگر کشورها در زمینه مشترک سازی می‌آیند و از عوامل خوب جلو و پشت دوربین ما استفاده می‌کنند تا گیشه کشور خود و کشور ما را در دست بگیرند ما هم باید این ظرفیت را فراهم کنیم تا هم به لحاظ اقتصاد رشد و رونق پیدا کنیم و از همه مهمتر بتوانیم مفاهیم و ارزش‌های خودمان را به راحتی به آن کشورها انتقال دهیم این یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌ تولیدات مشترک است که در نوع خود کشورهایی که صاحب سبک و سینما هستند در این زمینه اقدامات خوبی دارند.


این کارگردان تصریح کرد: جشنواره‌هایی که فیلم‌های ما را می‌پذیرند و مورد توجه قرار می‌دهند از نوع جشنواره‌هایی سیاسی است، یعنی به صورت مردمی برگزار نمی‌شود و به دنبال اهداف و مناسبت‌هایی خودشان هستند تا بتوانند مقاصد خود را در فیلم‌های ما پیاده کنند.


شورجه اظهار داشت: ما با جشنواره‌هایی که مناسبات حرفه‌ای سینما را تعریف نمی‌کنند، نمی‌توانیم ارتباط برقرار کرده و با عامه مردم آن ها از طریق سینما در ارتباط باشیم در نتیجه فیلم‌های ما به عرصه لازم نمی‌رسد و به آن اقتصاد مناسبی که سینما خصوصا در تولیدات مشترک نیاز دارد دست پیدا نخواهد کرد.


وی گفت: باید اعتراف کنیم عمده شرکت‌های توزیع فیلم بین‌المللی عمدتا دست کشورهای صهیونیست است و ما متاسفانه طی سی و چند سال گذشته نتوانستیم و حتی سعی نکردیم راه حلی برای مقابله و حضور در جشنواره‌های معتبر پیدا کنیم.


وی عنوان کرد: به دلیل عدم حضور در جشنواره‌های خارجی نتوانستیم به بازارهای جهانی مردمی آن طور که باید و شاید راه پیدا کنیم، فقط برخی مواقع در مجامع مخصوص، دانشگاه‌ها و تعداد معدودی سینما شاهد حضور و پخش فیلم‌های ایرانی هستیم که این جای تاسف دارد.


شورجه بیان کرد: یکی از فقدان‌ها و حلقه‌های مفقودی سینمای ما حضور نیافتن در جشنواره‌های خارجی است که ما باید به دلیل انتقال مفاهیم انقلاب و ارزش‌های خودمان به این حوزه غلبه و دست پیدا کنیم.


این کارگردان گفت: ما باید خودمان در دو عرصه با سینمای دنیا منطبق کنیم در ابتدا باید روی قصه‌ها و مضامینی که قرار است با فلان کشور مشترک‌سازی کنیم به اشتراک نظر برسیم و دوم اینکه بتوانیم به لحاظ خواستار و کیفیت کار آثارمان را آنقدر ارتقاء دهیم تا به عنوان یک کار مشترک بین‌المللی عرضه کنیم البته از این جهت پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم و در واقع پاره‌ای از سینماگران ما کسانی هستند که می‌توانند حرف بین‌المللی بزنند یعنی سطح اطلاعات و دانش سینمایی آنها به قدری بالا رفته که توان عرض اندام با بسیاری از فیلم‌های کشورهای بزرگ و صاحب سبک را دارند.


شورجه افزود: از طرفی باید توجه داشت که دنبال موضوع‌هایی برویم که مباحث کلان انسانی در آنها باشد و فقط به برخی موضوع‌های خاص اکتفا نکنیم تا بتوان از طریق آنها ارتباط خوب، عاطفی و انسانی با جوامع دیگر برقرار کرد و در پی آن فیلم‌های ایرانی را عرضه و با استقبال خوبی مواجه شویم.


وی گفت: بحث دیگر کمبود مشترک‌سازی در ایران موانع اصلی و زیرساختی یعنی فیلمنامه است، متاسفانه فیلمنامه‌های ما جهانی نوشته نمی‌شود تا جهانی ساخته و عرضه شود و بیشتر به نوعی قشری، منطقه‌ای و درون مرزی است به این دلیل سینمای ما دچار رکود شده است.


وی بیان کرد: نکته قابل تامل و تنها عاملی که مانع حضور فیلم‌های ما در حوزه جهانی است، چتری است که هالیوود و به خصوص صهیونیست‌ها برروی توزیع بین‌المللی انداخته‌اند که این موضع باعث شده بیشتر فیلم‌های ایرانی که قصد حضور در جشنواره‌های خارجی دارند اروپایی و برون مرزی باشد و میهنی و ملی نباشد.


این کارگردان تصریح کرد: راه حل خروج از چتر صهیونیست‌ها این است که مدیران و سیاست‌گذاران کلان فرهنگی ما باید اقدامات لازم را به بهترین شکل انجام دهند و حداقل در کشورهای غیر متعهد و اسلامی همجوار امکان حضور فیلم‌های ایرانی در سطح گسترده را فراهم کنند و شاهد حضور بین‌اللملی فیلم‌‌ها باشیم.


وی اظهار داشت: راه حل دیگر فرار از بازار قبضه شده بین‌المللی فیلم توسط صهیونیست‌ها، بیان طرح سوال و مسئله در کنفرانسهایی است که با کشورهای  مجاور برگزار می‌کنیم تا اینکه ورود آن در قطعنامه‌های انتهایی این کنفرانس مطرح شود که در نتیجه بازار مشترک فرهنگی اسلامی راه بیفتد و سینمای ما در این بازار عرضه شود.


شورجه گفت: ما باید برای خروج از اکران‌های محدود داخلی و بحران‌های اقتصادی که دامن‌گیر سینمای ما شده، دست به اقدام گسترده بزنیم و به کارهای مشترک اسلامی بپردازیم چون سینما و فرهنگ ما حرف های جهانی در تمام مسائل اجتماعی، سیاسی‌، فرهنگی،‌ اقتصادی و ... برای دنیا دارد.


شورجه بیان کرد: یکی دیگر از اهداف تولید مشترک، رساندن سیما به حد تعادل اقتصادی است، یعنی نجات سینمای خودمان که متاسفانه به دلیل تکرار موضوعات و مضامینی که داریم به لحاظ اکران و توزیع داخلی و پاسخگو به دخل و خرج سینما ضعیف هستیم به خصوص از زمانی که دستمزدها و هزینه‌های ساخت فیلم بالا رفته است.


این کارگردان ادامه داد: ما تا زمانی که به سینمای دینی و اسلامی توجه نکنیم به اهداف والا و خوبی دست  نخواهیم یافت چون دین ما دینی جهانی است و اسلام کاملترین دین و در خصوص معضلات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و ... حرف و پیام انسانی و معنوی فراوانی برای تمام دنیا دارد.


وی گفت: شاید فیلمسازان و نویسنده‌های ما به بن‌بست رسیده باشند و شاید اصلا مقوله پرداختن به اهداف دینی در فیلم‌هایشان را جدی نگیرند که باید به آنها گفت اگر قرار است سینمای ایران در جهان اهداف اسلامی خود را پیاده کند حتما باید به این موضوع توجه ویژه و قلبی داشت.


شورجه اظهار داشت: ما در مباحث کوچه پس کوچه‌های کوچک ایران و مشکلات اقتصادی فرو رفته‌ایم و فکر می‌کنیم این موضوعات دغدغه بقیه کشورها است، در صورتی که این طور نیست، ‌ما باید فیلم‌هایی متناسب با بازار جهانی تولید کنیم اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم!






انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

«دختر عمو و پسر عمو» در راه دریافت پروانه ساخت
ما شرمنده‌ایم!
مذاکرات هسته‌ای از ثمرات ایستادگی نظام جمهوری اسلامی است / امام فرمودند سينما در دست حكومت اسلامي باشد
پدری که در سینما مورد غفلت قرار گرفت
وظیفه هنرمند اصلاح امور جامعه است
ارگان‌های فرهنگی باید دغدغه‌های مقام معظم رهبری را آویزه گوش کنند
سینمای ما از آرمان و اهداف انقلاب اسلامی فاصله گرفته است/ فیلمسازان بدون پشتوانه علمی به سینما روی می‌آورند
نحسی فجر 13 با "پری"/ بی نصیب ماندن "اکبر عبدی" از سیمرغ/ 7 ستاره شدن "آژانس شیشه ای"
"مجیدی" و "نجفی" رکورددار داوری جشنواره فجر
"ایوبی": سینمای ایران گامهای محکم‌تری را در به تصویر کشیدن هنر ایرانی برمی‌دارد





۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن