واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هتل و ساختمانسازي بيمهها با پول مردم
جولان بيمهها در عرصه سلامت به جايي رسيده است كه بنا به تعبير رئيس انجمن ارتوپدي كشور قدرت بيمهها از وزارت بهداشت هم بالاتر است و آنها با دريافت پول مردم و ندادن حق پزشكان اين پولها را صرف ساختمانسازي و هتلسازي ميكنند.
نویسنده : زهرا چيذري
جولان بيمهها در عرصه سلامت به جايي رسيده است كه بنا به تعبير رئيس انجمن ارتوپدي كشور قدرت بيمهها از وزارت بهداشت هم بالاتر است و آنها با دريافت پول مردم و ندادن حق پزشكان اين پولها را صرف ساختمانسازي و هتلسازي ميكنند.
اگرچه با آغاز طرح تحول سلامت ميان وزير بهداشت و برخي انجمنهاي پزشكي اختلافاتي شكل گرفت و اين اختلافات منجر به گلايههاي دكتر سيدحسن هاشمي و اظهارنظرهاي بعضاً تند رؤساي انجمنها درباره عملكرد وزارت بهداشت از تريبون رسانه شد اما انگار وزارت بهداشت و انجمنهاي پزشكي بر سر يك موضوع با هم توافق دارند و آن كارشكني و ناكارآمدي بيمههاست كه موجب شده با وجود دريافت پول از بيماران در هنگام بيماري كسي به داد آنها نرسد و صدالبته پول پزشكان را هم به موقع ندهند. غلامعلي عكاشه، رئيس انجمن ارتوپدي كشور نيز با مقايسه وضعيت بيمههاي ايران با كشورهاي ديگر جهان گفت: در كشورهاي ديگر همچون آلمان و امريكا بيمهها پول ميگيرند و خدمات ارائه ميكنند اما بيمههاي ايران از ما پول ميگيرند ولي خدمتي نميدهند.
آلمان 2 بيمه كارآمد دارد، ايران 50 بيمه ناكارآمد
بنا به تأكيد رئيس انجمن ارتوپدي در آلمان دو بيمه بيشتر وجود ندارد ولي در همين تهران 50 نوع بيمه وجود دارد. بنابراين اگر بيمهها سود نميكنند چرا اين همه سرمايهگذاري ميكنند. عكاشه در نشست خبري بيست و سومين كنگره انجمن جراحان ارتوپدي ايران با انتقاد نسبت به وضعيت تعرفهها افزود: ما معتقديم كه سوبسيد خدمات پزشكان و پرستاران را نبايد از جيب آنان گرفت بلكه اين وظيفه بيمههاست كه بايد آن را بپردازند. بنا به تأكيد اين پزشك متخصص بيمههاي كشورمان پول مردم را ميگيرند و به جاي آنكه اين پول را صرف هزينههاي درمان آنها كنند و حق پزشكان را بپردازند، آن را در كارهاي اقتصادي از جمله ساختمانسازي و هتلسازي براي خودشان سرمايهگذاري ميكنند.
طرحي براي صفر كردن قاچاق تجهيزات
دكتر علي ديانت، دبير علمي بيست و سومين كنگره انجمن جراحان ارتوپدي ايران نيز با تأكيد بر اينكه امروز چه در زمينه تجهيزات و چه در زمينه دانش در رشته ارتوپدي چيزي از دنيا كم نداريم، افزود: تمامي جراحيهاي ارتوپدي در كشور انجام ميشود و پرونده اعزام بيماران ارتوپدي به خارج بسته شده در عين حال قرار است در بيست و سومين كنگره انجمن جراحان ارتوپدي كه 13 تا 17 مهر برگزار ميشود، تازههاي ارتوپدي جهان ارائه و تجربيات متخصصان اين حوزه تبادل شود.
بنا به تأكيد ديانت با اجراي طرح تحول سلامت و الزام بيمارستانها به خريد تجهيزات پزشكي مورد نياز از شركتهاي مورد تأييد وزارت بهداشت تمام مراكز دولتي و بيمارستانهاي دانشگاهي از ليست شركتهاي مورد تأييد خريد ميكنند و همين مسئله موجب شده تجهيزات پزشكي قاچاق از حوزه درمان خارج شوند. به گفته وي، بخش خصوصي نيز تجهيزات مورد نيازش را از برندهاي برتر و معتبر مورد تأييد تهيه ميكند. ديانت تأكيد كرد: وزارت بهداشت تمامي ابزارها و تجهيزاتي را كه قرار است در بدن كار گذاشته شود در آزمايشگاههاي كنترل كيفيت بررسي ميكند. وي درپاسخ به اين سؤال «جوان» كه با اين حساب ميتوان ادعا كرد قاچاق تجهيزات پزشكي به صفر رسيده است، گفت: شايد نشود به طور قطع اين را گفت اما در عمل با سياست جديد اين وزارتخانه احتمال وجود تجهيزات قاچاق بسيار ناچيز شده در حالي كه در گذشته اين تجهيزات از كشورهاي پاكستان، تركيه و عراق وارد كشور ميشد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]