تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827827707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشگیری از وقوع جرم ، باید نهضت ملی باشد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: پیشگیری از وقوع جرم ، باید نهضت ملی باشد


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اگر پیشگیری از جرم را جزء اولویت های خود قرار ندهیم، نرخ وقوع جرم در آینده افزایش خواهد یافت زیرا هر چند فعالیت های پیشگیرانه جدی است اما وضع وقوع جرم نیز بحرانی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در برنامه تیتر امشب با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه تا سال 88 معاونت پیشگیری از جرم در قوه قضائیه وجود نداشت گفت: تاکنون در حوزه تولید ادبیات پیشگیری و توجیه مدیران کشور فعالیت های خوبی انجام شده است اما آوردن همه دستگاه های مسئول پای کار و درون یک اتاق فکر کار سخت و در عین حال هنر قوه قضائیه بوده است.

الفت افزود: پیش از سال 88 دستگاه های مختلف ،فعالیت های گوناگونی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم انجام می دادند اما چون اهداف را با تکنیک ها  و تاکتیک های واحد پیگیری نمی کردند بسیاری از اوقات فعالیت های آنها خنثی کننده و بی اثر بود.
 
افت
  معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تاکید بر اینکه دستگاه قضا جلودار رفتارهای پیشگیرانه در کشور است اظهار داشت: علت این موضوع شاید این باشد که عواقب رفتارهای مجرمانه دامنگیر قوه قضائیه می شود به طوری که پارسال هشت هزار قاضی دستگاه قضائی به 15 میلیون پرونده رسیدگی کردند که باعث بروز آسیب های روحی و جسمی می شود علاوه بر این رسیدگی به این تعداد پرونده می تواند سبب اشتباه دادرسی شود و اعتبار دستگاه قضا را کاهش دهد .

الفت با انتقاد از دستگاه هایی که اهتمام جدی نسبت به پیشگیری از جرم ندارند ، بانک ها را از جمله این دستگاه ها دانست و تصریح کرد: از آنجا که در کشور ما بانک ها هیچ گاه ورشکسته نمی شوند و اگر هم ورشکسته شوند، ورشکستگی آنها مدیریت می شود، پس مدیران بانکی هیچ گاه خود را پاسخگو نمی دانند و احساس نمی کنند از وقوع جرائم مالی می توانند متضرر شوند.

وی رشد 15 درصدی جرائم در کشور در سه ماه نخست سال را از تبعات طولانی شدن تصویب قانون پیشگیری از جرم دانست و خاطر نشان کرد: اگر پیشگیری از جرم را جزء اولویت های خود قرار ندهیم در آینده نرخ وقوع جرم افزایش خواهد یافت زیرا هر چند فعالیت های پیشگیرانه جدی است اما اوضاع بحرانی است و این رشد 15 درصدی جرائم در حالی رخ داده که این فعالیت های پیشگیرانه انجام شده و گرنه رشد جرائم تا 30 درصد، قابل انتظار بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در ادامه به تشکیل شورای عالی پیشگیری از جرم در کشور اشاره کرد و افزود : در این شورای عالی ، تمامی دست اندرکاران مباحث پیشگیری عضویت دارند و سیاست های پیشگیری را ترسیم و هماهنگ می کنند.  
جرم
 
الفت درباره ضمانت اجرای مصوبات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم گفت: ما در معاونت اجتماعی قوه قضائیه تلاش می کنیم وضع وقوع جرم در کشور را در هر لحظه و در قالب نمودار به اطلاع اعضا برسانیم و پرده جنائی کشور را از جلوی چشم اعضا جمع نکنیم زیرا اگر حساسیت اعضا را در سطح قابل قبولی بالا نگه داریم می توان امیدوار بود که سرنوشت این شورا به سرنوشت سایر شوراهای عالی دچار نشود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تاکید بر اینکه مسولان عالی رتبه کشور باید بیشتر در سطح جامعه و کوچه و بازار حرکت کنند تصریح کرد: هم اکنون زندگی بسیاری از مسولان ما در محل کار، جلسات و منزل خلاصه و این باعث شده است که سطح اطلاعات مسولان از جامعه ، به سطح گزارش هایی که به آنها ارائه می شود ، کاهش یابد.

الفت در ادامه پیشگیری از وقوع جرم را یک نهضت ملی دانست که همکاری ملی همه دستگاه ها و ملت را می طلبد و باید دستور کار اول همه کشور باشد .

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه درباره ساز و کار عملکرد شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت : بناست دستورات جلسه این شورا در دبیرخانه تهیه شود و سپس به صحن شورا بیاید تا اعضا درباره آن تصمیم گیری کنند.








 


شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن