واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: سالانه دو میلیون نفر آموزش مهارت فنی و حرفه ای فرا می گیرند خبرگزاری پانا: معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: سالانه حدود دو میلیون نفر از جمعیت مولد و فعال کشور در رشته های مختلف مهارت های فنی و حرفه ای فرا می گیرند.
۱۳۹۴ جمعه ۲۷ شهريور ساعت 08:01
به گزارش خبرگزاری پانا«کوروش پرند» عصر پنجشنبه در آیین افتتاح کارگاه سفالگری مرکز فنی و حرفه ای خمین افزود: این کارآموزان در 700 مرکز دولتی، 14 هزار آموزشگاه خصوصی و 180 ندامتگاه و پادگان های سطح کشور در قالب شش هزار استاندارد، دانش، مهارت و نگرش در حوزه های صنعت، کشاورزی و خدمات تحت آموزش قرار می گیرند.
وی گفت: با همکاری انجمن پناهندگان دی آی سی، وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه ای برنامه های مهارت آموزی کار به پناهندگان خارجی در کشور درحال اجراست.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: تاکنون 12 هزار و 350 نفر از اتباع افغان در کشور مشغول به کار هستند که حرفه خود را از طریق آموزش های فنی و حرفه ای کسب کرده اند.
پرند اظهار کرد: برنامه سازمان فنی و حرفه ای به منظور اجرای دیپلماسی مهارت برای ارائه آموزش در بستر سیاسی را به عنوان فعالیت جدید آغاز کرده و این سازمان در این راستا تفاهم نامه ای نیز با همکاری کنسرسیوم کشورهای ژاپن، افغانستان، کره جنوبی و آلمان به امضا رسانده است.
وی یکی از مهمترین برنامه های رفع بیکاری در کشور و ایجاد اشتغال پایدار، بهره گیری از آموزش های فنی و حرفه ای در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی برای تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص عنوان کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در حوزه تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوان راهبرد کلیدی کشور تاکید ویژه دارند و سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز در این راستا توسعه مهارت آموزی را با هدف افزایش بهره وری و تحقق اقتصاد مقاومتی به صورت جدی دنبال می کند.
پرند ادامه داد: مهارت آموزی با هدف توانمندسازی نیروی انسانی کشور در مسیر اهداف اقتصاد مقاومتی در اولویت برنامه فنی و حرفه ای است.
وی اظهار کرد: برای توسعه مشاغل کوچک سازمان فنی و حرفه ای در قالب طرح پشتیبان با صندوق کارآفرینی امید همکاری دارد و در بسترسازی قبل از تولید، مرحله تولید و پس از تولید به کارآفرینان تسهیلات پرداخت می کند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یاد آور شد: راه اندازی نظام صندوقی جدید بانکی در کشور که متناسب با کسب و کارهای کوچک و رفتارهای بانکی نیز متناسب با اشتغال های کوچک باشد بسیار ضروری است.
پرند ادامه داد: وضعیت مراکز فنی و حرفه ای استان مرکزی در وضعیت مطلوبی قرار دارند و با توجه به برخورداری این استان از واحدهای صنعتی ضروری است که به بحث گسترش آموزش های فنی و حرفه ای نیروی انسانی فعال در این استان بسیار توجه شود.
وی گفت: با توجه به استقبال نیروی انسانی جوان از آموزش های فنی و حرفه ای، توسعه رشته های آموزشی و تجهیز این مراکز جزء برنامه های آینده است.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای خمین نیز در حاشیه این آیین گفت: کارگاه سفالگری خواهران با اعتبار 150 میلیون ریال از محل منابع دولتی راه اندازی شده و توان آموزش به 12 کارآموز را دارد.
مهدی لعل بار افزود: در مراکز فنی و حرفه ای شهرستان، در طول سال 80 رشته آموزشی به کارآموزان مهارت ارائه می شود که برای مردان فراگیری مهارتی در رشته های جوشکاری، برق، مکانیک و عمران و برای زنان در رشته های هنری و صنایع دستی امکانات مهیا است.
وی توضیح داد: برگزاری دوره های کوتاه مدت منجر به اشتغال در اولویت فعالیت های مرکز برای افزایش ضریب کارآفرینی برای کارآموزان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]