تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825050890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سینمای اجتماعی، واقع گرایی یا سیاه نمایی؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سینمای اجتماعی، واقع گرایی یا سیاه نمایی؟


کارشناسان در خصوص نظارت کردن یا نکردن بر تولیدات سینمایی اختلاف نظر دارند. برخی اعتقاد دارند که عده ای از سینماگران به بهانه تولید فیلم اجتماعی موضوعاتی را به تصویر می کشند که در جامعه عمومی نیست و جامعیت ندارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کارشناسان در خصوص نظارت کردن یا نکردن بر تولیدات سینمایی اختلاف نظر دارند. برخی اعتقاد دارند که عده ای از سینماگران به بهانه تولید فیلم اجتماعی موضوعاتی را به تصویر می کشند که در جامعه عمومی نیست و جامعیت ندارد.

شهرفرنگ 26 شهریور 94 با دعوت از مهدی کرم پور کارگردان و فیلم نامه نویس و سعید الهی کارشناس سینما به بررسی سینمای اجتماعی ایران پرداخته است.
سعید الهی در شهر فرنگ
سعید الهی کارشناس سینما با بیان اینکه محصول فرهنگی نیازمند نظارت است تاکید کرد: هر فیلمی که ساخته می شود قابل نمایش نیست. در مقابل کرم پور به تعداد سینماها در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: ما هزار شهر در کشور داریم در حالی که فقط 77 شهر ما سالن سینما دارد و من قائل نیستم به اینکه فیلم ها اثرگذاری خاصی داشته باشند.
مهدی کرم پور در شهرفرنگ شبکه خبر
کرم پور در ادامه برنامه افزود: غالب سینمای ایران عقب تر از جامعه است و بیشتر فیلم های اجتماعی سیاه نمایی نمی کنند و من در عرصه سینمای کشور مسئولانی را ندیده ام که از جامعه جلوتر باشند، و فیلم ها عقب تر از جامعه هستند. وی به رسانه ها و مطبوعاتی اشاره کرد که سینمای ایران را زیر سوال می برند و انتقاد می کنند. الهی نیز با بیان اینکه فقط چند فیلمساز اجتماعی هستند که سیاه نمایی می کنند گفت: اگر این فیلمسازان با بصیرت فیلم بسازند، ما فیلم هایی که سیاه نمایی کنند، نخواهیم داشت. کرم پور در خصوص اینکه چرا خیانت یکی از سوژه های اصلی سینمای اجتماعی است، گفت: خیلی از مشکلات اجتماعی را نمی توان طرح کرد این در حالی است که امواج ماهواره ای به راحتی در دسترس مخاطبان است، اما سینمای ایران اجازه ندارد که هر آنچه در جامعه می گذرد، مطرح کند. وی به بودجه های فرهنگی دولتی اشاره کرد که مورد اقبال سازندگان فیلم ها قرار نمی گیرد و در ادامه تصریح کرد: فیلم های سیاه نمایی خیلی ناراحت کننده هستند، و برخی اوقات پایگاه اجتماعی ندارند، و بنابراین مورد اقبال قرار نمی گیرند. این کارگردان و فیلمنامه نویس گفت: حواشی ها گاهی باعث توجه و مهم شدن یک فیلم می شود و برخی رسانه ها با برخورد ناشیانه خود سبب می شود که یک فیلم مورد توجه قرار بگیرد و گاهی مخاطبان در مقابله با آن رسانه به تماشای یک فیلم می روند. وی افزود: آدم حرفه ای وقتی در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران پروانه ساخت دریافت می کند، خود را در چارچوب قوانین قرار داده است. مشروح برنامه شهر فرنگ در ویدئو زیر قابل مشاهده است.  
دانلود

لینک را کپی کنید


پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن