واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استاندار سيستان و بلوچستان:تلاش براي بهره برداري از پنج سد در سيستان و بلوچستان ضروري است
زاهدان - خبرگزاري مهر: دكتر حبيب الله دهمرده با تاكيد بر اينكه ذخيره سازي آب در اين استان به لحاظ كويري، بسيار مهم و حياتي است اظهار داشت: تلاش مي شود در سال جاري پنج سد به بهره برداري برسد.
به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، حبيب الله دهمرده ظهر امروز در بازديد از شركت سهامي آب منطقه اي سيستان و بلوچستان افزود: عمليات اجرايي و مطالعه احداث 30 سد با حجم آبگيري 3 ميليارد مترمكعب آب در حال انجام است.
وي با تاكيد بر تجهيز مزارع كشاورزي سيستان و بلوچستان به فن آوري و تكنولوژي مدرن آبياري براي صرفه جويي در مصرف آب تصريح كرد: اين استان در امر كشاورزي و باغ داري استعدادهاي درخشان و قابليت هاي منحصر بفردي همچون دشت باهوكلات و زرآباد در شهرستان هاي چابهار و كنارك را دارد كه ميزان سودآوري در هر هكتار آن بين 80 الي 120 ميليون ريال است.
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: همه ساله وقايع طبيعي زيادي همچون توفان "گونو" و سيلاب هاي مخرب را در استان سيستان و بلوچستان شاهديم كه براي بهره برداري مناسب و استحصال آب روان ها بايد علاوه بر سد، بندهاي خاكي و پروژه هاي آبخيزداري را اجرا نماييم.
وي افزود: با اجراي طرحهاي آبخوان داري و آبخيزداري توسط جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان در سال گذشته حدود 300 ميليون مترمكعب سيلاب ذخيره شده كه مورد استفاده كشاورزي و حفظ منابع طبيعي قرار مي گيرد.
استاندار با تاكيد بر اينكه مدير بايد جسارت داشته باشد و ريسك پذير باشد، اظهار داشت: مدير لاك پشتي و حافظ ميز و صندلي براي نظام مقدس جمهوري اسلامي كاربرد ندارد. دهمرده خاطر نشان كرد: اساس و رسالت خادمان دولت نهم خدمت به بندگان خداوند است و ما براي تسريع در اجراي پروژه ها و تحقق اهداف نظام و دولت نهم خود را به خطر مي اندازيم.
مدير عامل شركت سهامي آب منطقه اي سيستان و بلوچستان نيز با ارائه گزارشي از خدمات انجام شده اعلام كرد: در سالجاري 520 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي بيش از 9 پروژه مهم آبياري و آبرساني بويژه احداث و تكميل سدها به اين استان اختصاص يافته است.
حميد قزويني افزود: براي ذخيره سازي آب شرب و كشاورزي پروژه هاي خوبي در دست اجراست كه با بهره برداري از آنها كشاورزي در استان رونق بيشتري خواهد گرفت.
وي با اشاره به اينكه سد " زيردان " در جنوب استان با 70 درصد پيشرفت فيزيكي در سال آينده به بهره برداري مي رسد، گفت: براي لايروبي و اصلاح مسير رودخانه شيردل در بخش ميانكنگي زابل بطول 70 كيلومتر در حال تأمين اعتبار هستيم.
مدير عامل شركت سهامي آب منطقه اي سيستان و بلوچستان خاطر نشان كرد: در حال حاضر 11 هزار حلقه چاه آب در استان وجود دارد كه دو هزار و 300 حلقه چاه غير مجاز حفر شده است.
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 340]