تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816811927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واقعیت هایی که در مورد قهوه نمی دانید!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: خواص قهوه، مضرات قهوه، مصرف قهوه و داروها و غیره جزو مسائلی است که باید در خصوص آن ‌ها اطلاعات کافی داشته باشید.

واقعیت هایی که در مورد قهوه نمی دانید!
خواص قهوه آیا جزو افرادی هستید که زیاد قهوه می نوشید و حتی یک روز را هم نمی توانید بدون آن به شب برسانید؟ باید بدانید که واقعیت های جالب و قابل توجهی در خصوص این نوشیدنی پرطرفدار وجود دارد که باید بدانید. در این مطلب شما را با 10 واقعیت جالب در خصوص قهوه آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
مصرف قهوه با برخی از آنتی بیوتیک ها توصیه نمی شود
اگر مشغول مصرف آنتی بیوتیک هستید در مصرف قهوه احتیاط کنید. این نوشیدنی حاوی کافئین است و نباید با آنتی بیوتیک هایی که برای درمان عفونت های ادراری مصرف می شوند نوشیده شود. علاوه بر این توصیه می شود که قهوه به همراه داروهای آنتی هیستامین مانند «تئوفیلین» مصرف نشود. آنتی بیوتیک ها در روند دفع کافئین اشکال ایجاد می کنند بنابراین امکان دارد که میزان این ترکیب در بدن بیش از اندازه ی معمول برسد و یا این که عوارض داروی تئوفیلین را بیشتر کند. البته این مسئله صرفاً در خصوص قهوه نیست. لازم است که در طول درمان با این آنتی بیوتیک ها از مصرف چای و نوشابه های کولا نیز بپرهیزید چون حاوی کافئین هستند. اگر برای درمان آسم تحت درمان با تئوفیلین هستید نیز این توصیه ها را آویزه ی گوشتان کنید. اگر کافئین از بدن دفع نشده و بیش از اندازه شود خود را با علائمی مانند تپش قلب، لرز، تعریق و حتی توهم نشان می‌ دهد.
نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز باعث کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. به عقیده ی این محققان وجود ترکیبی به نام پولیفنول که ترکیبی آنتی اکسیدانی است بیشترین تأثیر را در مقابله با آلزایمر داردقهوه باعث کاهش وزوز گوش می شود.
نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2014 به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف کافئین می تواند باعث کاهش وزوز گوش شود. محققان روی 65 هزار زن داوطلب بررسی هایی آغاز کردند. در طول این بررسی ها خانم ‌های شرکت کننده روزانه 3 تا 4 فنجان یعنی معادل 450 تا 500 میلی گرم کافئین دریافت کردند. محققان مشاهده کردند که وزوز گوش در این خانم ‌ها به میزان 15 درصد کمتر از افرادی شده است که روزانه کمتر از یک فنجان قهوه (معادل 150 میلی گرم کافئین) مصرف می کنند. به عقیده ی محققان کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شده و به طور مستقیم روی گوش داخلی تأثیر می گذارد.
نباید روزانه بیش از 4 فنجان قهوه نوشید
در ماه می سال 2015، آژانس اروپایی سلامت غذایی اعلام کرده است که جذب کافئین باید به روزانه 400 میلی گرم یا 4 فنجان اسپرسو محدود شود.
قهوه دومین نوشیدنی پرمصرف در کشورهای اروپایی است
در کشوری مانند فرانسه قهوهدومین نوشیدنی پرمصرف است. در واقع فرانسوی ها قهوه خورهای قهاری هستند که بعد از آب بیشتر قهوه می خورند.

1 فنجان قهوه باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد می شود
محققان 34 پژوهش انجام شده را بررسی مجدد کرده و در سال 2015 اعلام کردند مصرف قهوه برای مقابله با سرطان کبد مفید است. به عقیده ی این محققان مصرف هر فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد را به میزان 14 درصد کاهش می دهد. این خاصیت قهوه را مدیون وجود ترکیباتی می دانند که اثرات سموم و به‌ ویژه آفلاتوکسین موجود در مواد غذایی که در ابتلا به این سرطان نقش مهمی دارد را کاهش می ‌دهند.
در سرتاسر جهان در هر ثانیه بیش از 1600 فنجان قهوه نوشیده می شود
بر اساس آماری که در سایت آماری Planetoscope منتشر شده است سالانه 400 میلیارد فنجان قهوه در جهان نوشیده می شود که معادل 1684 فنجان در ثانیه است.
آقایانی که قهوه مصرف می کنند عملکرد جنسی بهتری دارند
نتایج پژوهشی که در دانشگاه تگزاس ایالات متحده ی آمریکا انجام شده و در ماه می 2015 به چاپ رسیده است، آقایانی که روزانه یک تا دو فنجان قهوه می نوشند کمتر در معرض اختلالات نعوظی قرار می گیرند. به عقیده ی این متخصصان این خطر متناسب با میزان مصرف می تواند تا 40 درصد کاهش پیدا کند. متخصصان بر این عقیده هستند که قهوه باعث بروز مجموعه ای از واکنش ها می شود که عروق خونی موجود در آلت تناسلی مردانه را گشادتر می ‌کند. این مسئله نیز به گردش خون مناسب در این عضو منجر شده و نعوظ بهتری ایجاد می شود.
نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2014 به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف کافئین می تواند باعث کاهش وزوز گوش شودمصرف قهوه و الکل ممنوع
مصرف همزمان این نوشیدنی و نوشیدنی های الکلی خطرآفرین است. این همزمانی مصرف باعث بروز مشکلات زیادی مانند پنهان کردن اثرات افسردگی ناشی از مصرف الکل، کم آبی بدن، مشکلات کلیوی و اختلال در ضربان قلب در افراد مستعد می شود.
قهوه تنها گیاه حاوی کافئین نیست
کافئین به طور طبیعی در بیش از 60 گیاه وجود دارد که علاوه بر قهوه، در چای، کولا، گیاه گوارانا و گیاه مته نیز وجود دارد.
نوشیدن قهوه سدی در برابر آلزایمر
قهوه برای مغز مفید است. محققان سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 اعلام کرده اند که نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز باعث کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. به عقیده ی این محققان وجود ترکیبی به نام پولیفنول که ترکیبی آنتی اکسیدانی است بیشترین تأثیر را در مقابله با آلزایمر دارد. با این حال یادتان باشد که روزانه بیش از 3 تا 4 فنجان قهوه مصرف نکنید. بهتر است از ساعت 17 به بعد نیز قهوه ننوشید تا خواب راحتی داشته باشید. چون کافئین موجود در این نوشیدنی باعث بروز بی ‌خوابی به خصوص در افراد مستعد می شود.تبیاناخبار مرتبط :درباره خواص قهوه بدانیدخوردن قهوه ونسکافه و کم خونی قهوه سبز چیست و فواید آن


دوشنبه 23 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن