تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849911289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا بخواهد یا نخواهد، ایران از حاکمان بلامنازع حمل‌ونقل دریایی دنیاست


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
نیروی دریایی سپاه آمریکا بخواهد یا نخواهد، ایران از حاکمان بلامنازع حمل‌ونقل دریایی دنیاست

مقام مسئول شرکت ملی نفتکش؛
آمریکا بخواهد یا نخواهد، ایران از حاکمان بلامنازع حمل‌ونقل دریایی دنیاست
رئیس منطقه بندرعباس شرکت ملی نفتکش با تاکید بر این‌که زیرساخت تعمیر کشتی‌های غول‌پیکر در یاردهای کشتی‌سازی کشور وجود ندارد، حوضچه خشک را نیاز مبرم این بخش دانست و گفت: چه آمریکا بخواهد چه نخواهد ایران حاکم بلامنازع بخشی از حمل‌ونقل دریایی دنیاست.



به گزارش سرویس اقتصادی"جام نیوز"، رامین رجایی با بیان این‌که بر اساس گزارش موسسه استاندارد انگلستان، شرکت ملی نفتکش ایران در حال حاضر بزرگترین ناوگان حمل و نقل نفت خام دنیا را در اختیار دارد، اظهار کرد: آمریکا چه بخواهد چه نخواهد با وجود تحریم‌های گسترده و بی‌سابقه، با زحمات فراوان متخصصان داخلی، تکیه بر اقتصاد مقاومتی و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب توانسته‌ایم حاکم بلامنازع بخشی از حمل‌ونقل دریایی جهان شویم.

وی تاکید کرد: نیاز کشور به ناوگان حمل‌ونقل دریایی به‌خصوص در بخش حمل نفت و گاز خیلی زیاد است که خوشبختانه مسئولان مربوطه نیز در این بخش عملکرد خوبی داشته‌اند.
رجایی در مورد شرایط پهلوگیری کشتی‌های شرکت ملی نفتکش ایران در بندرعباس نیز افزود: اغلب کشتی‌های شرکت ملی نفتکش ایران VLCC و تا آبخور 22.5متری طراحی شده‌اند، این در حالی است که حداکثر آبخور در بندرعباس (اسکله فولاد) 13 متر است و به همین دلیل درحال حاضر فقط کشتی‎های فرآورده‎بر و افراماکس ما با حداکثر آبخور 13 متر در این بنادر هرمزگان تردد دارند ولی با توجه به پتانسیل بالا می توان گفت هنوز نتوانسته‎ایم از بنادر این منطقه به خوبی استفاده کنیم.  


رجایی با بیان اینکه کشتی‌های غول پیکر شرکت ملی نفتکش ایران  بدلیل محدودیت آبخور نمی‌توانند به نیمه شمالی تنگه هرمز نزدیک شوند، بیان کرد: کشتی‎های غول پیکر ما عمدتا"در جزیزه خارگ یا عسلویه پهلوگیری می‌کنند.

رئیس دفتر منطقه بندرعباس شرکت ملی نفتکش ایران  با تاکید بر این‌که هزینه‌های لایروبی بنادر و اسکله‎های  بندر عباس بسیار سنگین است افزود: برای لایروبی یک بندر با آبخور13 متر و افزایش آبخور آن به 14 متر ، توسعه زیر ساختها و افزایش ظرفیت کانال‎های عبور و اسکله ها میلیاردها دلار باید هزینه شود، به همین دلیل و از آنجا که  این امر نیامند برنامه های بلندمدت است معمولا محموله های کشتی های غول‌پیکر ما در صورت نیاز این منطقه ، از طریق انتقال و حمل در لنگرگاه STS و توسط کشتی‌های کوچکتر به این بنادر تخلیه می شود.

وی اضافه کرد:درحال حاضر افزایش عمق آبخور اسکله های بندر شهید رجایی یا اسکله فولاد به 22.5 متر امکان پذیر نیست به طوری که ایجاد این زیرساخت ها شاید به یک دهه زمان نیاز داشته باشد.

* زیرساخت بنادر ضعیف است

وی با اشاره به ضعف زیرساخت‌های دریایی و بنادر در کشور، دلیل این مسئله را نبود یک ساختار واحد در بخش دریایی دانست و با اشاره به لزوم تشکیل یک وزارتخانه دریایی گفت: هر چند سازمان بنادر و دریانوردی متولی این بخش است، اما باید در نظر داشته باشیم که یک سازمان نمی تواند توانایی یک وزارتخانه را داشته باشد.

رجایی، افزود: سازمان بنادر و دریانوردی تلاش های زیادی را انجام می‎دهد اما احاطه و بودجه  واحدی نیاز است تا با همکاری کل ارگان ها و سازمان های مختلف دریایی در رابطه با این مسائل و موضوعات این بخش تصمیم‌گیری ‌شود این در حالی است که این مسئله باعث شده تا برخی از امور و مسائل مرتبط با بخش دریایی کشور بصورت چندگانه انجام شود.
وی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی متولی بخش حمل‌ونقل دریایی است اما وقتی سایر کشورها را بررسی می کنیم می‌بینیم در این کشورها وزارتخانه‌های دریایی مستقل این وظیفه را بر عهده دارند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه دریایی بر اساس برنامه توسعه ششم از  سواحل مُکران تا خرمشهر گفت: برای توسعه حمل‌ونقل دریایی باید واحد نظام دریایی تعریف کنیم درغیر این صورت به اهداف برنامه ششم توسعه دست نمی‌یابیم.

وی در ادامه یکی از معضلات بخش دریای کشور را ورود افراد فاقد سابقه و تجربه دریایی به این حوزه دانست و  با انتقاد از این‌که در کشورمان نظام جامع دریایی هنوز تعریف واحدی ندارد گفت:ما باید هر چه سریعتر نظام واحد دریایی را همانند نظام جامع مهندسی، نظام پزشکی و غیره در کشور ایجاد کنیم.

* تاخیر 11 ساله در ساخت کشتی اقیانوس‌پیما

وی به مشکلات کشتی‌سازی‌های داخلی اشاره و اظهار کرد: ما  هنوز در ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیما مشکلات فراوانی داریم به ‌عنوان نمونه 11 سال پیش ساخت دو  فروند کشتی نفتکش را به کشتی سازی ایزوایکو در بندرعباس سفارش دادیم اما به دلایل مختلفی این کشتی‌ها هنوز ساخته و تحویل نشده است.

این مقام مسئول در مورد تعمیر کشتی‎های  نفتکش در داخل نیز گفت:هنوز زیرساخت‎های لازم  برای تعمیرات ادواری کشتی‌ های نفتکش غول پیکر اقیانوس پیما در کشور فراهم نشده است البته درحال حاضربخشی از تعمیرات سفری و کوچکتر کشتی‎های نفتکش توسط یکی شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفتکش انجام می شود.

رجایی نیاز اساسی کشور در این زمینه را داشتن یک حوضچه تعمیراتی اعلام کرد و گفت:‌  هر چند شرکت عظیم گسترش در بندرعباس حوضچه‌ای را برای ساخت و تعمیر  کشتی‌های VLCC (کشتی‌هایی تا ظرفیت دو میلیون بشکه‌ای) ساخته است، اما هنوز زیر ساختهای اساسی از جمله آبخور ورودی  این حوضچه و تاسیسات زیر بنایی آن مناسب نیست به طوری که برای هدایت یک کشتی نفتکش به داخل این حوضچه مشکلات متعددی وجود دارد.

وی افزود: با این حال شرکت ملی نفتکش نیز برنامه هایی را برای  فراهم کردن زیر ساخت های تعمیرات کشتی‎های نفتکش و ایجاد یارد تعمیر این نوع کشتی‎ها در داخل تدوین کرده است که امیدوارم اجرایی شود.



۲۰/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن