واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۲۷ق.ظ)
معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي: نيشابور محل و مهد تمدن ايراني است موج - معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: نيشابور مهد تمدن ايراني است و در جاي جاي حوزه فرهنگ، هنر، عرفان کشور رد پاي نيشابور وجود داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي مرادخاني، در بازديد از کارگاههاي بيست و دومين جشنواره ملي هنرهاي تجسمي کشور که در دانشکده هنر دانشگاه نيشابور در حال برگزاري است اظهار کرد: بسيار خرسندم از اينکه در شهر فرهنگ و هنر نيشابور هستم؛ چرا که در اين شهر مظاهر اصلي فرهنگ و هنر کشور نهفته است و نيشابور مهد تمدن ايراني است و در جاي جاي حوزه فرهنگ، هنر، عرفان کشور رد پاي نيشابور وجود داد.
وي در خصوص برگزاري اين جشنواره در نيشابور بيان داشت: حضور هنرمندان هنرهاي تجسمي کشور در نيشابور باعث ميشود که اولاً وقتي هنرمندان در اين محيط قرار ميگيرند، معرفتي نسبت به نيشابور پيدا کرده و فضاي اين شهر را بشناسند کاري که ما در سالهاي گذشته هم بايد بيشتر انجام ميداديم همچنين کارهايي که در اين جشنواره قابل ارائه است و بايد ظهور و بروز داشته باشد در فضاي اينگونه اي توليد شود.
اين مقام مسوول با اشاره به حضوربزرگاني مانند عطار، خيام، کمال الملک، فضل بن شاذان، مشکاتيان و... در نيشابور گفت: با توجه به اينکه در نيشابور ظرفيتهاي بزرگي از جمله ماوراي حوزه موسيقي، تئاتر و هنرهاي تجسمي و مباحث خاص که در حوزه فرهنگ و هنر است، اين امکان وجود دارد که بتوانيم در طول سال چند گردهمايي بزرگ ملي را در اين شهر برگزار کنيم که در اين همين خصوص صحبتهاي با مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي، فرماندار و همچنين شهردار نيشابور انجام شده است و اميدواريم به زودي شهروندان نيشابور و هنرمندان از نتايج آن مطلع شوند.
معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: در نيشابور انديشمندان، فرهيختگان و بزرگاني زيادي وجود دارند که در عرصههاي مختلف فرهنگ و هنر کشور ما در طول ساليان سال و حتي قرنها تأثير گذار بوده و هنوز هم اين تأثير استمرار دارد چه بهتر است که بتوايم اين شخصيتها را با برگزاري فعاليتهايي که در سطح ملي بايد انجام داد، به جامعه معرفي کنيم.
مرادخاني ادامه داد: نيشابور محل و مهد تمدن ايراني است و در جاي جاي حوزه فرهنگ، هنر و عرفان کشور رد پاي نيشابور وجود داد، لذا بايد در اين خصوص بيشتر کار شود و بستر و زمينه را فراهم کنيم که اتفاقات خوبي در حوزه موسيقي، تئاتر و... در نيشابور جاري شود و قطعاً از اين موضوع نيز حمايت ميکنيم که اين برنامهها و اتفاقات در مقطع خاصي انجام نشود، بلکه اين فعاليتها استمرار داشته و منجر به شناخت اين شخصيتها شود.
مرادخاني گفت: ظرفيت و قابليت مناسبي در جوانان استانهاي مختلف کشور وجود دارد و اين جشنواره فرصتي براي بروز و نمايش اين استعدادهاست و بي ترديد با حمايت از اين استعدادها و جوانان خلاق هنرمندان شاخص و تاثيرگذار آيندهٔ کشور همين جوانان هستند.
معاون هنري وزارت ارشاد در ادامه خاطرنشان کرد: قابليت و توانايي فراوان هنرهاي تجسمي ما کمتر ديده ميشود و رسانهها با پرداختن به هنرهاي تجسمي از جمله جشنواره تجسمي جوانان که به صورت کارگاهي روند توليد آثار را به نمايش ميگذارد ميتواند به تاثيرگذاري جريان تجسمي در جامعه کمک کند.
مرادخاني با اشاره به جايگاه فرهنگي نيشابور گفت: نيشابور که سابقه و جايگاه فرهنگي، علمي، ادبي و هنري دارد امکان شايسته اي براي حرکتهاي فرهنگي ملي است و از سوي ديگر برنامههاي فرهنگي ميتواند به شناساندن بيشتر ظرفيتهاي اين شهر کمک کند.
معاون هنري وزارت ارشاد در پاسخ به درخواست اعضاي انجمن هنرهاي تجسمي نيشابور براي برگزاري جشنواره کمال الملک در اين شهر گفت: هرکدام از بزرگان فرهنگي و علمي و هنري نيشابور شايسته آن هستند که در جريان هنر امروز و رويدادهاي هنري به زندگي، آثار و انديشههاي آنان پرداخته شود و درصورت بررسي تخصصي و برنامه ريزي لازم براي جشنواره کمال الملک از سوي مسوولان استان خراسان رضوي و دفتر هنرهاي تجسمي در حد امکان از اين رويداد حمايت خواهد شد.
شايان ذکر است در بازديد از کارگاههاي بيست و دومين جشنواره ملي هنرهاي تجسمي کشور مجيد ملانوروزي، مدير کل هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سيد سعيد سرابي، مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي و غلامحسين مظفري معاون استاندار و فرماندار ويژهٔ نيشابور وي را همراهي کردند و کارگاههاي جشنواره در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، مجسمه سازي، پوستر، کاريکاتور و طراحي و تصويرسازي برگزار ميشود و هنرمندان جوان در رشته عکاسي از شهر تاريخي «خرو» عکاسي ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]