تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819185397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود نیروی مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: یک مسئول در آموزش و پرورش استان اصفهان مطرح کرد
کمبود نیروی مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش




معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: کسری نیروی انسانی از طریق جذب مازاد نیروی انسانی مقطع متوسطه دوم و انتقال به متوسطه اول و ابتدایی جبران می‌شود.





خبرگزاری ایسنا: معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: کسری نیروی انسانی از طریق جذب مازاد نیروی انسانی مقطع متوسطه دوم و انتقال به متوسطه اول و ابتدایی جبران می‌شود.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: کسری نیروی انسانی از طریق جذب مازاد نیروی انسانی مقطع متوسطه دوم و انتقال به متوسطه اول و ابتدایی جبران می‌شود.

اکبر پناهی امروز (سه‌شنبه 17 شهریور) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش است که به دلیل اجرای عجولانه قانون 6.3.3 در نظام آموزشی کشور و هم‌چنین استخدام‌های کارشناسی نشده و نامتناسب با نیاز آموزشی استان و کشور ایجاد شده است.

وی ادامه داد: اکنون آموزش و پرورش با تبعات ورود نیرو‌های کارشناسی نشده روبه‌رو است و از طرفی وقتی یک پایه به یک مقطع تحصیلی افزوده یا کم می‌شود حجم بالایی از نیاز و نیروی مازاد در آن مقاطع به وجود می‌آید.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه از سال آموزشی 91-92 تا اکنون هر سال یکی از پایه‌های دوره متوسطه حذف شده است، افزود: در سال تحصیلی 94-95 این مشکل پایه‌ نهم متوسطه اول را نیز درگیر کرده و و بر مشکلات حل نشده پایه‌ها افزوده است.

پناهی تصریح کرد: در دوره ابتدایی 369 هزار و 416 دانش آموز و 13 هزار و 950 کلاس داریم که این سبب شده تراکم دانش‌آموزان این مقطع 26 تا 48 نفر در هرکلاس باشد. البته این مقدار میانگین در کل استان بوده و در مناطق مختلف متفاوت است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در دوره ابتدایی کمبود 1890 نفر آموزگار وجود دارد، افزود: در دوره متوسطه اول با کمبود یک سومی نیرو نسبت به سال گذشته و در دوره متوسطه دوم نیز با کمبود 1794 نفر نیرو زن و مرد مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه تراکم نفرات در کلاس‌های دوره متوسطه برای دختران 25 تا 29 نفر و برای پسران 15 تا 25 نفر در هرکلاس است، گفت: به طور کلی 2173 نفر آموزگار مرد و زن برای دوره‌ها نیاز است.

پناهی ادامه داد: کسری نیروی انسانی را از طریق جذب مازاد نیروی انسانی متوسطه دوم و انتقال به متوسطه اول و ابتدایی می‌توان جبران کرد.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اجباری شدن چهار تا شش ساعت تدریس مدیران و معاونان مدارس به دانش آموزان در رشته تخصصی خود، اضافه کرد: خرید خدمات آموزشی و جذب تعداد مورد نیاز نیروهای موسوم به پیش دبستانی که سال‌های قبل از آموزش و پرورش حق‌الزحمه دریافت کرده‌اند و انحلال برخی از مجتمع‌های آموزشی به تشخیص کمیته برنامه‌ریزی منطقه از دیگر راهکارها برای جبران کمبود نیرو است.

وی گفت: نیروهای پیش دبستانی که داری سابقه کار هستند برحسب نیاز، با توجه به بومی گزینی به صورت حق الدریس توسط مناطق و نواحی بکار گرفته می‌شوند.







تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن