تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده اش در هر روز نصيحتى عرضه مى كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و اگر ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868149212




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«چارتار» به کاخ نیاوران جفا کرد+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: جام جم نوا »  خبر »  «چارتار» به کاخ نیاوران جفا کرد+تصاویر

تصویر «چارتار» به کاخ نیاوران جفا کرد+تصاویر
«چارتار» به کاخ نیاوران جفا کرد+تصاویر سه شنبه 17 شهریور 1394 13:31 | کد خبر: 2086208991509522193 | بازدید: 22
جام جم نوا: کاخ نیاوران تهران دوشنبه شب ۱۶ شهریور ماه میزبان مراسم رونمایی آلبوم جدید گروه «چارتار» بود که در شرایطی نامناسب برگزار شد و حجم بالای مخاطبان و نبود تمهیدات لازم، بی‌نظمی‌های زیادی را ایجاد کرد.
دست اندرکاران دومین آلبوم موسیقی گروه «چارتار» دوشنبه شب ۱۶ شهریور ماه در حالی میزبان طرفداران و علاقه مندان در جشن امضای آلبوم «جاده می رقصد» بودند که با وجود هزینه هایی که برای تبلیغ این آلبوم شده بود، اما تدبیر و پیش بینی ویژه ای برای منظم برگزار کردن برنامه توسط گروه اجرایی جشن در نظر گرفته نشده بود.
غیر از اجرای سه قطعه در میان انبوه ازدحام جمعیت طرفدار آن هم در بدترین نوع کیفیت، برنامه دیگری برای این مراسم رونمایی یا جشن امضا تدارک دیده نشده بود.
در حالیکه اعلام شده بود کاخ نیاوران آمادگی کامل برای میزبانی این برنامه را دارد، از همان «پیش آغاز» برنامه یعنی ساعت ۱۸:۳۰ محوطه بیرونی کاخ نیاوران و منطقه منتهی به خیابان نیاوران دچار ترافیک شدید و سنگین ناشی از ورود طرفداران به محوطه فضای باز کاخ شد.
همچنین مجموعه تاریخی نیاوران به دلیل فضای معماری موجود، وجود کوشک ها و درختان قدیمی و مواردی از این دست اصلا مناسب میزبانی رونمایی یک آلبوم، آن هم از جنس موسیقی «چارتار» و با اعلام «حضور برای عموم آزاد است» نبود.
به هر ترتیب حوالی ساعت ۱۹ و با به اوج رسیدن جمعیت طرفدار، مردم به شکل نامناسبی از جمله بستن مکرر در ورودی، در قالب گروه های چند صد نفری به داخل محوطه باز کاخ نیاوران هدایت شدند. از در ورودی محوطه تا منطقه اصلی مراسم رونمایی استندها و تابلوهای تبلیغاتی آلبوم «جاده می رقصد» خودنمایی می کرد، ضمن اینکه کیوسک های ویژه ای هم برای فروش آلبوم در نظر گرفته شده بود تا حجم بیشتری از مخاطب، آثار گروه را خریداری کند. البته در منطقه استقرار گروه برای امضای آلبوم ها صف طولانی و بی نظمی شکل گرفته بود که کار را برای امضا و عکس یادگاری بسیار مشکل تر از حد تصور می کرد.
با وجود اینکه از قبل گقته شده بود که گروه برنامه‌ای برای اجرای کنسرت یا برنامه زنده ندارد، اما گروه «چارتار» که گمان می رفت با اضافه شدن طرفداران خود به شکل حرفه ای تری از راه و رسم برگزاری برنامه های زنده و جشن امضا آگاهی خواهد یافت، سه قطعه را برای طرفداران اجرا کرد که این سه قطعه نیز به دلیل شلوغی فضا و بی نظمی موجود در بی کیفیت ترین شکل ممکن خود اجرا شد. از دیگر مشکلات مراسم این بود که تمهیدی برای حضور مناسب خبرنگاران و عکاسان در نظر گرفته نشده بود و نمایندگان رسانه‌ها در شلوغی جمعیتباید به پوشش مراسم می‌پرداختند.تجربه برگزاری کنسرت یا اجرای زنده در اماکن تاریخی، تجربه ای قدیمی و تکراری در اقصی نقاط دنیاست کما اینکه یانی در آکروپلیس یونان، ونجلیز با آن همه ادوات موسیقی الکترونیک در معبد پانتنون و بسیاری از هنرمندان دیگر تجربه های برگزاری کنسرت را در منطقه های تاریخی داشته اند، حتی بزرگانی چون محمد رضا لطفی، شهرام ناظری، حسین علیزاده و تعدادی از خوانندگان پاپ تجربه های ارزشمندی در برگزاری کنسرت در محوطه های تاریخی حتی کاخ نیاوران را از سر گذارنده اند اما به نظر می‌رسد اینگونه تجربه‌ها در کشورمان به جای ارتقا به مرور دچار افت و بی نظمی شده‌اند.
شاید «شوت صدا» در محوطه های تاریخی آسیب کمتری به محوطه‌های تاریخی در مقایسه با دیگر آسیب های فیزیکی وارد کند اما در این مراسم رونمایی نوع استفاده ای که از یک محل تاریخی با توجه به نگاه فرهنگی مخاطب شده بود دقیقا چیزی بود که می توان از آن نتیجه گرفت که گروه موسیقی «چارتار» با تمام احترامی که می توان برای نوع موسیقی و طرفدارانش قائل بود، نشان داد که از محوطه تاریخی کاخ نیاوران بدون توجه به اقدامات حفاطتی از محیط زیست استفاده تجاری کرده است. مراسم رونمایی یا جشن امضای آلبوم «جاده می رقصد» گروه «چارتار» نه تنها آورده فرهنگی برای مسئولان کاخ نیاوران، مخاطبان موسیقی و علاقه مندان گروه نداشت بلکه بازاری بود که فروش سی دی ها در اولویت آن بود. ضمن اینکه از همان ابتدا با حجم مخاطبی که گروه برای خود پیدا کرده کاملا قابل پیش بینی بود که محوطه تاریخی نیاوران اصلا مناسب چارچوب کاری این گروه تازه کار نیست و بهتر بود مکان های عمومی تر و دست یافتنی تری چون برج میلاد میزبان این مراسم می شد.
آیین رونمایی، جشن امضا و مسائلی از این دست که مرتبط با آثار موسیقایی است، تعاریف تخصصی و جداگانه ای دارند که باید برای جزیی ترین آنها برنامه ریزی کرد؛ موضوعی که متاسفانه روابط عمومی اغلب شرکت های تولیدکننده آثار موسیقایی و همچنین نهادهای میزبان چنین مراسمی به آن توجه نمی کنند و فضا را به سمتی هدایت می کنند که تکریم مخاطب به فراموشی کامل سپرده شود. البته از سوی دیگر مخاطبی که به دنبال دریافت یک محصول فرهنگی است نیز باید رفتاری شایسته‌تر داشته باشد ضمن اینکه شرکت در یک مراسم در صورتی برایش اولویت داشته باشد که شاهد این موضوع باشد که برگزارکنندگان مراسم نیز به او احترام گذاشته‌اند.(مهر)






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن