تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868013319




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخشش سینمای نوع دوست ایران» در ونیز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نقد منتقد هالیوود ریپورتر بر فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» درخشش سینمای نوع دوست ایران» در ونیز خبرگزاری پانا: «دبورا یانگ» منتقد سرشناس نشریه سینمایی «هالیوود‌ ریپورتر» فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» را درخشش سینمای نوع دوست و باکیفیت ایران دانست.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور ساعت 10:51

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در جشنواره «ونیز»، اولین نمایش خود را در بخش افق‌های این رویداد سینمایی تجربه کرد.

«دبورا یانگ» منتقد معروف و علاقه‌مند به سینمای ایران در مطلبی درباره این فیلم نوشت: «نوع دوستی سینمای ایران در میان ابرهای اندوه «فیلم چهارشنبه 19 اردیبهشت» می‌درخشد، فیلمی که به رنج مردم بی‌پول و فردی خیّر می‌پردازد که قصد دارد به آنها کمک کند.

این فیلم تقریبا نسخه‌ای از فیلم «سلام سینما» است که در آن یک کارگردان برای انتخاب بازیگر فراخوان می‌دهد و تمام بیکارهای شهر را جمع می‌کند، اما در فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» مبلغ قابل توجهی پول جمعیت رنج دیده را مجذوب خود می‌کند.

در ادامه این مطلب این منتقد آمده است:« گرچه داستان فیلم بسیار اندوه آور است اما بازی‌های قدرتمند آن را از حالات احساسی اغراق‌آمیز دور می‌کند.نیکی کریمی نیز یکی از بهترین و پخته‌ترین بازی‌هایش را در این فیلم در نقش یک زن کارگر و مادر ایفا کرده است، گرچه نقش او خیلی جذاب نیست.

دورنمای اصلی این فیلم اصیل و خوب کارگردانی شده که اولین ساخته بلند سینمایی وحید جلیلوند است حضور در جشنواره‌ها و جریان سینمای هنری است.

فیلم در نگاه اول فیلمی اپیزودی و در ردیف فیلم «قصه‌ها» ساخته رخشان بنی‌اعتماد به نظر می‌رسد اما در ادامه سه درام رنج و درد و بی عدالتی به هم می‌پیوندند و در قالب یک داستان واحد دنبال می‌شود.

داستان اول فیلم، داستان لیلا (نیکی کریمی) است که با چهره‌ای سالخورده و رنگ پریده در میان جمعیت پرجوش و خروش در یکی از خیابانهای بالای شهر تهران دیده می‌شود اما خیلی نمی‌تواند منتظر بماند چون مجبور است همراه با دخترش به محل کارش که یک کارخانه بسته بندی مرغ است برود.

اما لیلا شب و پس از کار دوباره به آن خیابان باز می‌گردد و به جلال (با بازی امیر آقایی) برمی‌خورد؛ مردی از گذشته او؛ که در روزنامه یک آگهی برای کمک سی میلیونی به یک فرد نیازمند چاپ کرده است. این پول می‌تواند خرج عمل همسر ناتوان لیلا (با بازی وحید جلیلوند) را فراهم کند.

شجاعت، عشق و فداکاری لیلا برای همسرش در فیلم بسیار موثر و تکان دهنده است. نیکی کریمی وضعیت اسفناک خود را به عنوان یک زن با چنان نومیدی بازی می‌کند که شرایط ملودارم فیلم به یک لحظه الهام بخش تبدیل می‌شود.

داستان دیگر درباره زنی به نام سارا (با بازی سحر احمدپور) است که با عمه و پسرعمه‌اش زندگی می‌کند. هنگامی که پسرعمه‌ لیلا (با بازی برزو ارجمند) متوجه می‌شود که سارا پس از رد کردن پیشنها ازدواجش به صورت مخفیانه با فردی دیگر ازدواج کرده هر دوی آنها را به باد کتک می‌گیرد. نامزد او در درگیری به زندان می‌افتد و تنها راه رهایی او پرداخت 30 میلیون تومان به عنوان خون بهاست، به همین دلیل سارا نیز یکی از افرادی است که پس از خواندن آگهی روزنامه، آن صبح در میان جمعیت دیده می‌شود.

گرچه سحر احمدپور برای اولین بار مقابل دوربین قرار گرفته است اما نقش آفرینی قابل ملاحظه‌ای از خود نشان داده است.

داستان سوم درباره جلال (امیر آقایی) همان نیکوکار مرموز است که جمعیت زیادی از مردم نگون بخت شهر را به زندگی خود دعوت کرده است. او فرزند 5 ساله خود را سالها پیش از دست داده است اما هنوز نتوانسته با این موضوع کنار بیاید.

جلال معتقد است این کمک 30 میلیون تومانی که بهای ماشین کارکرده‌اش است می‌تواند او را از این درد و رنج نجات دهد. اما همسرش جور دیگری فکر می‌کند و جر و بحث طولانی و تلخ آنها دستمایه سکانس مهیجی در فیلم شده است.»

هفتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز از دوم سپتامبر آغاز شده است و تا ۱۲ سپتامبر (11 تا 21 شهریورماه) ادامه خواهد داشت.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن