تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867935656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعطیلی دومین برنامه پرطرفدار سیما


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تعطیلی دومین برنامه پرطرفدار سیما
تعطیلی دومین برنامه پرطرفدار سیما سياست حذف برنامه‌هاي پرطرفدار تلويزيون به برنامه‌هاي مذهبي هم رسيده و حالا خبر از متوقف شدن پخش برنامه معارفي «اين شب‌ها» با اجراي علي درستکار به گوش مي‌رسد؛ خبري که اکنون صداي اعتراض مجري اين برنامه را بلند کرده و او از مديران صدا و سيما به دليل حذف اين برنامه مذهبي انتقاد نموده است.


 
به گزارش فرهنگ نیوز ، چند ماه ديگر، محمد سرافراز يک سالگي مديريتش در صدا و سيما را جشن مي‌گيرد؛ مديري که چند هفته پيش در پاسخ به خبرنگاري که از او در خصوص نمره‌اي که خودش به عملکرده ده ماه‌اش در صدا و سيما مي‌دهد، گفته بود: «اين مسأله را شما بايد پاسخ بدهيد که آيا راضي بوده‌ايد، چرا که صدا و سيما هر کاري که انجام مي‌دهد از تلويزيون پخش مي‌کند. ما در اين مدت ۱۰ ماهه برنامه‌هايي که مورد رضايت مخاطبان باشد را پخش کرديم. ما طي اين مدت در حوزه فيلم و سريال و همچنين برنامه‌هايي مثل «خندوانه» ايجاد شور و نشاط براي مردم را هدف قرار داديم».


بنا به سخنان سرافراز، نماد عملکرد او در اين ده ماه را بايد برنامه پرمخاطب خندوانه بدانيم؛ برنامه‌اي که يک جاي خالي بزرگ را در صدا و سيماي ما پر و مخاطبان زيادي را با خود همراه کرد. اما خندوانه همه ماجراي نيست. اگر بخواهيم عملکرد ده ماهه محمد سرافراز را در صدا و سيما بررسي کنيم، علاوه بر راه‌اندازي برنامه جذابي چون خندوانه، با حذف برنامه‌هاي پرمخاطبي هم در صدا و سيما مواجه مي‌شويم؛ برنامه‌هايي با سابقه چندين و چند ساله که مخاطبان پروپا قرصي داشتند و يکي از عوامل جذابيت تلويزيون بودند. در ابتدا و با حذف دو برنامه راديو هفت و دستان، اين تصور ايجاد شده بود که برنامه‌هاي فرهنگي از اين دست در سياست‌گذاري‌هاي محمد سرافراز جايي ندارند؛ اما با حذف برنامه مذهبي «اين شب‌ها»، مشخص شد که اين حذف‌ها چندان هم از الگوي يکساني پيروي نمي‌کند.

برنامه اين شب‌ها با اجراي علي درستکار از رمضان سال ۱۳۸۷ در شبکه يک کارش را آغاز کرد و در اين هفت سالي که از پخش‌اش مي‌گذشت، جاي خود را ميان علاقه‌مندان به برنامه‌هاي مذهبي پيدا کرده بود. آخرين قسمت اين برنامه هم رمضان امسال روي آنتن رفت و بعد از آن ديگر خبري از آن نشد.

علي درستکار در اين زمينه مي‌گويد: «فعلا تلويزيون من را بعد از ماه مبارک رمضان کنار گذاشته است. در ايام ماه رمضان که قرار بود «اين شب‌ها» ۳۰ برنامه داشته باشد، با ۱۵ برنامه روي آنتن رفت و در شب آخري هم که اين برنامه پخش شد، به من گفتند اعلام کن از اين پس «اين شبها» قرار است هفتگي برنامه داشته باشد. اما بعد از آن اين اتفاق نيفتاد و بدون اينکه کسي اعلام کند و گفت‌وگويي با من داشته باشد، ادامه برنامه متوقف شد».

اين برنامه هم مانند راديو هفت و دستان به خوبي توانسته بود خيلي عظيم مخاطبان خود را پيدا کند و در اين هفت سال پيگيرانه پاي برنامه‌اش بنشاند؛ اما گويا يکي از سياست‌هاي جديد صدا و سيما ريزش مخاطب است. چه اينکه تا کنون نشان داده شده که با حذف اين برنامه‌هاي پرمخاطب، فکري براي جايگزيني آن‌ها نشده و فقط جاي خالي آن‌ها در تلويزيون است که خودنمايي مي‌کند.

بد نيست محمد سرافراز و همکارانش بدانند که تنها با برند خندوانه نمي‌توانند مخاطبان را راضي نگه دارند، چه اينکه روشن است رسانه فراگيري چون صدا و سيما بايد ذائقه مخاطبان مختلف از طيف‌هاي مختلف را تأمين کند. همانقدر که خندوانه موجب شادي و فرح بينندگان تلويزوني مي‌شود، طيف مذهبي به ديدن برنامه‌هاي معارفي چون اين شب‌ها، دوستداران فرهنگ به برنامه‌هاي فرهنگي چون دستان و راديو هفت و ورزشي‌ها به ديدن برنامه‌اي چون فوتبال ۱۲۰ علاقه دارند. برنامه‌هاي پر مخاطبي که خيلي آرام و بي سرو صدا از روي آنتن جمع شدند و هيچ توضيحي دقيقي در خصوص علت توقف پخش يا فکري براي جايگزيني آن‌ها ديده نمي‌شود.


منبع: تابناک


94/6/16 - 09:46 - 2015-9-7 09:46:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن