واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۹:۳۴ب.ظ)
اکران«حکايت عاشقي» در جشنواره «مونترال» به عکاسان جنگ تقديم شد موج-اکران فيلم سينمايي «حکايت عاشقي» به کارگرداني «احمد رمضانزاده» در سيونهمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم «مونترال» در کانادا توسط اين کارگردان سينماي ايران به عکاسان جنگ در دنيا تقديم شد.
به گزارش خبرگزاري موج، فيلم سينمايي «حکايت عاشقي» A Tale of Love به کارگرداني «احمد رمضانزاده» و به تهيهکنندگي «مسعود جعفري جوزاني» با موضوع فاجعه دلخراش بمباران شيميايي شهر حلبچه و با بازي «بهرام رادان»،«قطبالدين صادقي»، «بهمن زرينپور»، «شيلان رحماني» و «شوان عطوف» بازيگر سرشناس سينما و تلويزيون اقليم کردستان و عراق در نخستين حضور جهاني خود، ساعت 8:30 بعدازظهر روز جمعه ۱۳ شهريورماه جاري (۴ سپتامبر ۲۰۱۵) در سينما «کوارتر لاتين ۱۵» در بخش «تمرکز بر سينماي منتخب جهان» در سيونهمين دوره جشنواره بينالمللي فيلم «مونترال» Montreal در شهر مونترال در کشور کانادا روي پرده رفت و از طرف اين کارگردان سينماي ايران نخستين اکران جهاني آن، به عکاسان جنگ در دنيا و تلاش آنها در به تصوير کشيدن واقعيت در جهان تقديم شد.
«حکايت عاشقي» که توسط بنياد سينمايي فارابي در سطح جهان پخش ميشود؛ قرار است ساعت 9:30 غروب امروز شنبه ۱۴ شهريور جاري (۵ سپتامبر ۲۰۱۵) در سينما «کوارتر لاتين ۱۵» در بخش «تمرکز بر سينماي منتخب جهان» مهمترين بخش جشنواره بينالمللي فيلم «مونترال» بعد از بخش اصلي «رقابتي بينالملل» به نمايش دربيايد.
«احمد رمضانزاده» کارگردان فيلم سينمايي «حکايت عاشقي» در مورد اين فيلم در جشنواره بينالمللي «مونترال» گفت: جشنواره فيلم «مونترال» يکي از فستيوالهاي معتبر فيلم در جهان به شمار ميرود و حضور «حکايت عاشقي» در اين جشنواره من را غافلگير کرد؛ چون حدود چهار سال براي اين فيلم زحمت کشيديم و احساس خوبي داشتم که زحمتهايم به بار نشسته است و از همه مهمتر، راجع به موضوعي که سالهاي سال دغدغهام بوده است فيلم ساختهام و برايم مهم بود که غربيها فاجعه دلخراش بمباران شيميايي شهر حلبچه را از طريق اين فيلم ببينند که چه اتفاقي در اين طرف کره زمين افتاده است.
وي همچنين گفت: حدود ۷۰ سال از بمباران شيميايي هيروشيما در ژاپن گذشته است و تنها چند عکس از آن فاجعه بر جاي مانده است؛ ولي ساختهشدن فيلمي با موضوع بمباران شيميايي حلبچه و اينکه زمان آن خيلي به زمان حال ما نزديک است و همه آن را به ياد دارند برايم حائز اهميت بود. انتخاب و اکران اين فيلم در جشنواره بينالمللي فيلم «مونترال» هشدار بزرگي به آدمها است که از تکرار اين گونه فجايع دهشتناک جلوگيري بکنند.
رمضانزاده در ادامه اظهار داشت: خوشحالم که فيلم «حکايت عاشقي» با حضور در اين جشنوارههاي جهاني راه
حرفهاي خودش را هموار خواهد کرد و هم اينکه عامل يک پيام بزرگ و انساني است و آن هم پيام صلح و دوستي در جهان است. موضوع اين فيلم در مورد فاجعه دهشتناک بمباران شيميايي حلبچه است ولي تمام تمرکزم اين بود که پيام صلح به همراه داشته باشد و اينکه چگونه جلوي اينگونه فجايع دلخراش کشتار جمعي را بگيريم. چون به نظر من، ايرانيها جزو مردمان دوستدار صلح در جهان هستند و در واقع تمام سعيشان را هم در گذشته و هم در حال حاضر ميکنند که در يک دنياي به دور از جنگ، همراه با صلح و امنيت زندگي بکنند.
کارگردان «حکايت عاشقي در مورد اهميت و حضور آثار سينماگران ايراني در جشنوارههاي مختلف بينالمللي فيلم و معرفي سينماي ايران به مخاطبان خارجي گفت: هر فيلمي که از سينماي ايران در دنيا به نمايش درميآيد؛ دست کمي از تلاشهاي کارشناسانه، حرفهاي و بيوقفه آقاي ظريف و تيم مذاکرهکننده هستهاي ايران با گروه ۱+۵ ندارد؛ اکران يک فيلم سينمايي به همان اندازه و در بعضي مواقع بيشتر، ميتواند بر روي مردم دنيا و شناخت آنان از ما و کشورمان تأثير مثبت بگذارد و نشان بدهد که مردم ايران داراي چه فرهنگ و تمدن غني هستند. چون سينما هم يک کار جمعي و حرفهاي است و متخصصين زيادي در اين رشته بايستي در کنار هم قرار بگيرند تا يک اثر سينمايي و محصول فرهنگي را خلق کنند؛ و اين خود، عليرغم آن چيزهايي است که در مورد مردم ايران در اين سالها گفته شده است و همبستگي، فرهنگ و تمدن بالاي اين ملت را به تماشاگر و بيننده خارجي نشان ميدهد.
«احمد رمضانزاده» کارگردان فيلم سينمايي «حکايت عاشقي» در پايان تأکيد کرد: سينماگران ايراني سالهاي سال است که با عرضه آثارشان در سطح جهان، پيامرسان صلح و دوستي بودهاند و بايستي به آنان بيش از پيش اهميت داده شود و از به کاربردن فيلمهاي جشنوارهاي به اين گونه آثار هنري بايستي پرهيز شود. براي نمونه ما با گروهي که «حکايت عاشقي» را ساختيم اصلاً براي حضور در يک جشنواره خاصي اين فيلم را تهيه نکرديم.
«حکايت عاشقي» نخستين فيلمي است که اين قدر صريح و واقعي به مسأله عشق و حلبچه پرداخته است؛ اين فيلم که روايتي عاشقانه دارد و براي بيان قصه آن، زباني نو انتخاب شده است؛ داستان يک عکاس ايراني را روايت ميکند که اولين نفري است که بعد از بمباران شيميايي حلبچه، وارد اين شهر ميشود و از آن عکاسي ميکند؛ اين عکاس در طي اين سفر، با دختري آشنا ميشود و ماجراهاي عاشقانهاي ميان آنها اتفاق ميافتد.
جشنواره بينالمللي فيلم «مونترال» با نمايش بيش از ۴۰۰ فيلم از کارگردانان ۸۰ کشور جهان در چندين بخش رقابتي و غيرقابتي از جمله؛ بخش «رقابتي بينالملل»، بخش «رقابتي فيلمهاي اول»، بخش «تمرکز بر سينماي منتخب جهان»، «استعدادهاي جديد»، «مستندهاي جهان»، «سينماي چين»، «سينماي کلاسيک»،«فيلمهاي دانشجويي»، «سينما در سايه ستارهها»،«سينماي ما» و... در روزهاي ۵ تا ۱۶ شهريور امسال (۲۷ آگوست تا ۷ سپتامبر ۲۰۱۵) در شهرمونترال در کشور کانادا برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]