واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «تنهایی لیلا» را به عنوان یک قصه نگاه کردم
ساداتی، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: کار در تلویزیون بسیار سخت است؛ زیرا در یک دوره طولانی مدت باید در قالب یک نقش باشی و زمان زیادی میگیرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ مینا ساداتی از بازیگرانی است که راهش را آهسته و پیوسته پیمود.
این بازیگر فعالیت بازیگری خود را با بازی در فیلم سینمایی «زخم شانه حوا» به کارگردانی حسین قناعت آغاز کرد و در ادامه در فیلمهای «عیار 14»، «سعادت آباد»، «خانه پدری»، «آفریقا»، «برف»، «عصر یخبندان»، «هاری»، «تنها در چند دقیقه سکوت»، «پرسه در شهر لاجوردی» و «محمد رسول الله (ص)» به ایفای نقش پرداخت تا اینکه این بازیگر در سال 93 تصمیم گرفت بازیگری را در فضای تلویزیون تجربه کند و با بازی در نقش لیلای سریال «تنهایی لیلا» دری جدید به سوی آینده بازیگری خود باز کرد.
به بهانه بازی این بازیگر در سریال «تنهایی لیلا» گفتگویی با وی انجام دادیم که در ادامه می خوانید:
- شما تا پیش از این تنها در سینما فعالیت داشتید. علت تصمیم شما برای فعالیت در تلویزیون چه بود؟
برای من در یک کار قصه و نقش خیلی مهم است، قصه «تنهایی لیلا» شخصیتمحور بود، همچنین لیلا با شخصیت واقعی من فاصله زیادی داشت، وقتی داستان «تنهایی لیلا» را خواندم دیدم که در لیلا فراز و فرود و حس و حالی وجود دارد که دوست دارم آن را تجربه کنم، به همین دلیل بازی در این سریال را پذیرفتم.
- نقش لیلا را دوست داشتید؟
بله. قطعا اگر آن را دوست نداشتم قبول نمی کردم.
- چقدر توانستید با این نقش ارتباط برقرار کنید؟
به نظر من هیچ بازیگری قبل از شروع کار نمی تواند به طور کامل به یک نقش نزدیک شود؛ اما در جریان کار و به کمک عوامل مختلف مشابهتهایی بین خود و آن شخصیت پیدا می کند که به نحوه ارتباط گیری وی کمک می کند، من هم تلاش کردم این اتفاق در من بیافتد.
- فکر میکنید شخصیت لیلا برای مخاطب باور پذیر بود؟
این را باید از مخاطبان سریال بپرسید؛ اما من همه تلاشم را کردم که این اتفاق بیافتد و لازم می دانم از تمام عوامل کار از جمله طراح لباس، صحنه و گریم تشکر کنم زیرا همه این مقولهها به من کمک کرد که با لیلا ارتباط بهتری بگیرم، محمد حسین لطیفی نیز به من در ایفای این نقش کمک زیادی کرد.
- کار با محمد حسین لطیفی چگونه بود؟
محمدحسین لطیفی کارگردانی کار بلد است و بازیگر را برای بازی کردن جلوی دوربین به طور کامل آزاد میگذارد و شما بدون هیچ محدودیتی تمام توانت را جلوی دوربین وی می گذاری، همچنین لطیفی بعد از اتود زدن، کارِ شما را روتوش میکند و اشکالات آن را میگوید. من تا قبل از «تنهایی لیلا» در تلویزیون بازی نکرده بودم؛ اما لطیفی کارگردانی است که تلویزیون را خیلی خوب می شناسد و من از ابتدای همکاری با او لحظه به لحظه از این کارگردان کمک گرفتم تا نقش را باورپذیر ایفا کنم، از لطیفی بابت تمام کمکهایش تشکر می کنم.
- عدهای میگفتند قصه «تنهایی لیلا» تا حد زیادی اغراق آمیز است شما این مسئله را قبول دارید؟
من بارها گفته ام اگر به شکلِ قصه «یکی بود، یکی نبود» به «تنهایی لیلا» نگاه کنیم، برایمان قابل باور خواهد بود. درست است که در فضای خارج از قصه خیلی کم پیش می آید که دختری با گذشته لیلا چنین راهی را برای ادامه زندگی انتخاب کند، اما خودم با دید قصهگونه به «تنهایی لیلا» نگاه کردم و از آن لذت بردم.
- بازخوردهای مخاطبان از «تنهایی لیلا» چگونه بود؟
خوشبختانه عکس العملهای ویژه و بازخورد مثبتی از بازی در «تنهایی لیلا» گرفتم و از این بابت خوشحالم، مردم سریال را دوست داشتند و توانستند ارتباط خوبی با آن برقرار کنند.
- مینا ساداتی در سینما بیشتر دیده شد یا تلویزیون؟
واقعا نمیشود گفت، زیرا من در سینما کارهایی داشتم مثل «عیار 14» یا «برف» که اصلا دیده نشد؛ اما کارهای پر مخاطبی را هم مثل «عصر یخبندان» و «محمد رسول الله(ص)» دارم و از بازی در تلویزیون هم راضی هستم.
- خود شما کار در کدام عرصه را ترجیح می دهید؟
کار در تلویزیون بسیار سخت است زیرا در یک دوره طولانی مدت باید در قالب یک نقش باشی و زمان زیادی می گیرد.
- یعنی دوست ندارید دیگر در تلویزیون بازی کنید؟
اکنون خیلی خسته هستم و آقای لطیفی به من میگوید اکنون تصمیم نگیر، بگذار کمی از کار فاصله بگیری بعد راجع به آینده کاریات در تلویزیون صحبت کن؛ اما تلویزیون مقوله جذابی است و من دوستش دارم.
وی در پایان گفت: از همه عزیزانی که برای دیدن کارهای ما وقت میگذارند تشکر میکنم.
مینا ساداتی اکنون فیلمهای سینمایی «عصر یخبندان» و «محمد رسول الله (ص)» را روی پرده سینما دارد.
جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]