تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870570034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرکز تکریم زائران غیر‌ ایرانی در مسجد جمکران راه‌اندازی شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مرکز تکریم زائران غیر‌ ایرانی در مسجد جمکران راه‌اندازی شد
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران از آغاز به کار مرکز تکریم زائران غیر ایرانی با هدف ارائه خدمات فرهنگی به این زائران در مسجد مقدس جمکران خبر داد.


به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام عباس ابراهیمی، معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه مسجد جمکران به عنوان کانون شیفتگان و مشتاقان به معارف ناب اهل بیت(علیهم السلام) و یکی از مراکز مهم دینی و معرفتی شیعیان در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: این مکان مقدس امروزه به نماد تاثیر گذار و فراگیر در حوزه اندیشه مهدویت و موعود در میان ارادتمندان اهل بیت (علیهم السلام)  و حتی سایر فرق اسلامی و غیر مسلمانان تبدیل شده است و ما شاهد توجه و حضور خیل عظیم منتظران از سراسر جهان در مسجد مقدس جمکران هستیم. 
وی ادامه داد: یقیناً چنین ظرفیتی نیازمند به سیاست گذاری، برنامه ریزی و ارائه خدمات فرهنگی و معرفتی است. لذا با هدف نشر معارف و آموزه‌های اسلام ناب و معارف اهل بیت (علیهم السلام)، ارائه الگوی معتبر و صحیح فرهنگ انتظار، شبکه سازی در میان علاقمندان و معتقدان به فرهنگ انتظار با استفاده از ظرفیت انقلاب اسلامی و حضور مخاطبان از ملیت‌های مختلف که حداقل در 5 ماه اول امسال از 30 کشور دنیا در مسجد مقدس جمکران حضور داشتند اقداماتی در معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران طراحی و به اجرا رسیده است.  


معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: در این راستا برنامه‌‌ریزی‌هایی صورت گرفت تا فضایی فراهم کنیم که در آن بتوانیم خدمات مختلفی را به نمازگزاران و مشتاقانی که در مسجد حضور پیدا می کنند ارائه کنیم. لذا دفتر تکریم زائرین غیر ایرانی طراحی و افتتاح شد که طی فرایندی از مبادی ورودی مسجد با زائران ارتباط برقرار می‌شود و آنها به صورت فردی و گروهی در این دفتر حضور یافته و از برنامه‌های مختلفی که تدارک دیده شده است بهره‌مند می‌شوند. 


ابراهیمی بیان کرد: در این مرکز تاریخچه و اعمال مسجد برای زائران توضیح و به سوالات و شبهات آنها نیز توسط اساتید مجرب زبان‌دان پاسخ داده می‌شود. همچنین مشخصات آنها را ثبت می‌کنیم تا بتوانیم از طریق فضای مجازی محصولات فرهنگی که با زبان خودشان تولید می‌شود را در اختیارشان قرار دهیم و در واقع به صورت حضوری نماگزار را تکریم کنیم و در ادامه نیز این حضور را به صورت مجازی تداوم می‌بخشیم تا معارف ناب مهدوی را از طریق فضای مجازی به تشنگان آن منتقل کنیم. 


وی با اشاره به اینکه طی یک هفته که این دفتر افتتاح شده به بیش از 600 زائر غیر ایرانی خدمات داده شده است، اظهار کرد: ارائه بسته های فرهنگی پاسخگویی به سوالات، تشکیل حلقه های معرفت به زبان‌های زنده دنیا، تکریم مدیران کاروان های غیر ایرانی، شناسایی کاروان‌ها از جمله برنامه‌های این دفتر است که در تمامی روزهای هفته از 8 تا 12 و16 تا 22 و در روزهای سه شنبه و پنجشنبه در سه شیفت به زبان های انگلیسی، عربی، اسپانیولی، ترکی، استانبولی و اردو ارائه می شود. 


معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در پایان خاطر نشان کرد: تاکنون استقبال خیلی خوبی از این برنامه شده است و ویژگی این دفتر در این است که غالب خدمات آن توسط خادمین افتخاری انجام می‌شود و در ادامه نیز تلاش کردیم از ظرفیت افراد و نهادهایی که در عرصه بین المللی فعالیت و تجربه دارند بهره‌مند شویم و همچنان آماده همکاری در این زمینه با افراد و موسسات مختلف هستیم. 












انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

اعلام فراخوان همایش «نقش نماز در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی»
طواف مسجدالحرام با اسکوتر منعی ندارد
در تولید فیلم خطوط قرمز را رعایت کنید
پیشرفت 60 درصدی ساخت سرداب امام حسین(ع) + تصاویر
طلاب توان خود را برای ورود به فضای مجازی به‌کار بگیرند
نمایش فیلم «محمد رسول الله» شرعاً جایز نیست!
بیش از 300 امامزاده و بقعه متبرکه در تهران وجود دارد
نرم افزار موبایل «مناسک جامع حج» رونمایی شد + دانلود
از شهدای مداح دفاع مقدس تجلیل می شود
با این سه ویژگی اخلاقی به جهنم می‌روید





۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن