تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860821363




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«دختر شينا» كتابي كه با اشك نوشته شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: «دختر شينا» كتابي كه با اشك نوشته شد
سومين دوره برگزاري مسابقه «كتاب و زندگي» با انتخاب كتاب «دختر شينا» برگزار مي‌شود، كتابي كه نويسنده‌اش به دليل زندگي دردناك راوي، آن را با اشك نگاشته است.
نویسنده : محمدصادق عابديني 


سومين دوره برگزاري مسابقه «كتاب و زندگي» با انتخاب كتاب «دختر شينا» برگزار مي‌شود، كتابي كه نويسنده‌اش به دليل زندگي دردناك راوي، آن را با اشك نگاشته است.
به گزارش«جوان»، روز گذشته نشست خبري مسابقه كتاب و زندگي برگزار شد، در اين نشست با اعلام انتخاب كتاب «دختر شينا»، جزئياتي از چگونگي برگزاري اين مسابقه تشريح شد.
در ابتداي اين نشست بهناز ضرابي‌زاده، نويسنده كتاب «دختر شينا» به بيان مراحل نگارش اين كتاب پرداخت. ضرابي‌زاده گفت: «دختر شينا» اولين خاطره بلند من بود و آن را در حالي انجام دادم كه سفارشي براي نگارش آن نگرفته بودم از همين رو بدون اينكه فشاري از سوي ناشر متوجه من باشد، آن طور كه دلم خواست آن را نوشتم و همين موجب شد كه از كتاب راضي باشم. من اين كتاب را با اشك نوشتم و لبخند رضايت خانم محمدي را ديدم. ضرابي‌زاده در بخش ديگري از اين مراسم گفت: بعد از اتمام ضبط خاطرات، راوي كتاب فوت كرد و اين اتفاق براي من كه با او زندگي كرده‌ بودم، دردناك بود و اين اتفاق موجب شد كه يك وقفه طولاني در كار ايجاد شود.
اين نويسنده با اشاره به ديداري كه بعد از نگارش اين كتاب با مقام معظم رهبري داشته است، گفت: ديدارم با رهبر انقلاب را مكتوب كرده‌ام و آن را به زودي در اختيار رسانه‌ها قرار خواهم داد. وقتي در آن ديدار رهبري عنوان كتاب من را بردند و از آن تمجيد كردند، لحظه بسيار لذت‌بخشي برايم رقم خورد كه من روايت لذت اين ديدار را به كلمات سپردم تا آنها راوي شيريني آن لحظه باشند. سيدعارف علوي، مسئول برگزاري سومين دوره مسابقه كتاب و زندگي نيز با بيان اينكه در دوره اول اين مسابقه كتاب «من زنده‌ام» نوشته خانم معصومه آباد و دوره دوم اين مسابقه با كتاب «خانواده» برگزار شده، انتخاب كتاب «دختر شينا» را حاصل رأي‌گيري و اجماع عنوان كرد. علوي با اشاره به برگزاري دو دوره گذشته گفت: تجربيات دوره‌هاي پيشين براي ما ارزشمند بود كه افزايش زمان مطالعه، افزايش تيراژ كتاب كه از مطالبات رهبري است، كاهش قيمت كتاب و... از جمله تجربياتي بود كه در دو دوره گذشته به آنها رسيديم. علوي با بيان گزارش كوتاهي از موفقيت مسابقه كتاب و زندگي در افزايش تيراژ كتاب‌ها و كاهش قيمت آنها، اين اقدام را در افزايش ميزان كتابخواني مؤثر دانست.
مسئول دبيرخانه كتاب و زندگي با بيان اين نكته كه روش‌هاي مختلف خريد كتاب از طريق پيامك، تلفني، سايت يا خريد از كتابفروشي‌ها براي حضور در مسابقه در نظرگرفته شده است، ابراز اميدواري كرد اين روش‌ها به چرخه صحيح فروش كتاب كمك كند. علاقه‌مندان به حضور در اين مسابقه مي‌توانند اطلاعات بيشتر درباره سومين دوره مسابقه كتاب و زندگي را از سايت اين مسابقه به دست آورند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن