واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بيحجابي و بدحجابي زنان باعث ترویج طلاق می شود
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان تاکید کرد: ازجمله پيامدهاي زيانبار رعايت نكردن عفاف و حجاب از سوي زنان، ترویج طلاق و جدايي زن و شوهر و از هم پاشيدن نظام خانواده است.
سرهنگ جهانگير كريمي افزود: طلاق و تهديد خانواده، گرايش مردان به چند همسري، تضعيف غيرت ، ايجاد اختلال رواني و عصبي، سلب امنيت زنان و شيوع انحرافات جنسي از پيامدهاي منفي بدحجابي در جامعه است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان تصريح كرد: طلاق در نظر اسلام مغبوضترين حلال است كه تنها در صورت اختلافات حلناشدني ضرورت مييابد؛ اسلام به منظور حفظ و تحكيم نظام خانواده و افزايش صفا و صميميت ميان همسران و جلوگيري از اختلافات شديد خانواده و فروپاشي آن، تدابيرحكيمانهاي انديشيده است.
سرهنگ كريمي ادامه داد: در همين راستا معيارهايي از قبيل ايمان و آراستگي به فضايل اخلاقي و انساني را براي انتخاب همسر شايسته، مقرر فرموده و حقوق و وظايفي را براي زوجين مشخص كرده است.
وي با اشاره به تاكيد اسلام بر سلامت و امنيت جامعه از هرگونه اقدامات منافي عفت و حيا خاطرنشان كرد: موضوع طلاق از جهات گوناگون قابل بررسي و تبيين است و غالبا ريشه آن به طور عمده حرمت ننهاندن زنان به خويشتن بر اثر فاصله گرفتن از پوشش خداپسندانه و در نتيجه آسيب ديدن عفت عمومي و اخلاق فردي و اجتماعي است. معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان خاطرنشان كرد: از سوي ديگر، غيرت از فضيلتهاي الهي و انساني است كه همواره حافظ و نگاهبان ناموس خداوند، دين و آيين او و ناموس انسان و جامعه در برابر ضد ارزشها و عوامل انحرافزا ميباشد كه نتيجه آن تأمين و استمرار شرف انساني و امنيت اجتماعي و نسل پاك بوده و منشأ فطري و آسماني دارد. در جامعه اي كه زنانش از عفاف و پوشش كامل و صحيح برخوردار نيستند عفت عمومي را در معرض خطر قرار ميدهند و نتيجه آن كاهش يا نابودي غيرت است.
وي گفت: بيماري بي حجابي و بدحجابي با بيماري فقدان يا ضعف غيرت رابطه و تأثير متقابل دارد؛ يعني از يك طرف دوري زنان از لباس حيا به غيرت مردان به ويژه نسل نوخاسته ضربه مي زند و از طرف ديگر از علتهاي عمده بدحجابي، نبود يا ضعف غيرت و عفت پدران و شوهران است كه در پيشگاه خداوند مسئول خواهند بود و در گناهاني كه دختران يا همسران خودنماي آنها مرتكب ميشوند و در جرمها و فاجعههايي كه از طريق آنها در جامعه و جوانان آن ايجاد مي شود، شريك خواهند بود.
کریمی افزود: از جهتي ديگر، بيماريهاي روحي و اختلالهاي رواني و عصبي ناشي از چند عامل است كه ريشه عمده آنها را بايد در جامعه هوس آلود و خودنمايي زنان جست و جو كرد؛ در چنين حالتي محروميت از نيازهاي ضروري جسمي و مادي، عدم تأمين نيازهاي عالي روحي، انحراف از فطرت انساني و مسير طبيعي غريزه جنسي و شهوتطلبي افراطي و غيرقابل كنترل گريبان افراد جامعه را خواهد گرفت.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان افزود: از سويي ديگر، يكي از ويژگيهاي زنان، انحصارطلبي در معشوق است؛ اقتضاي يگانه معشوقه بودن زن آن است كه قلب همسرش كسي جز او را نخواهد و قلبش تنها در گرو محبت و عشق او و فرزندانش باشد و هرگز سراغ زن ديگر نرود؛ به طور قطع زندگي تك همسري بهتر و با صفاتر است، مگر در مواقع ضروري و با رعايت شرايط خاصي بهويژه شرايط عدالت كه در قرآن و روايات اهل بيت (ع) بر آنها تاكيد شده است.
سرهنگ كريمي اظهار كرد: در اينجا بحث در ازدواجهاي غيرمنطقي و غيرضروري است كه بدون ترديد علت آن هوسبازي و شهوتراني است اما نبايد فراموش كرد كه غالبا منشأ چنين ازدواجهايي جلوهگري و پوششهاي تحريك آميز زنان است؛ به عبارتي بدحجابي و خودنمايي زنان با تحريكپذيري و ايجاد شهوت و هوس در مردان ارتباط مستقيم و تنگاتنگي دارد؛ امكان ندارد تحريك جنسي در جامعه باشد اما در مردان عادي جامعه كه از كنترل چشم و تقواي لازم برخوردار نيستند، هوس و ميل به كامجويي ايجاد نكند.
وي تصريح كرد: همين هوس و ميلهاست كه در مردان تك همسر گرايش به ازدواج مجدد را پديد مي آورد، زيرا چنين مرداني با دلدادگي و مجذوب شدن به جاذبههاي آشكار زنان، اندك اندك به ازدواج با آنها تمايل نشان ميدهند كه اين امر با كاهش محبوبيت همسر قبلي همراه است و چه بسا محبت او را از دل خارج كرده و تنها به همسر جديد خود دل مي بندند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان افزود: بديهي است كاهش محبوبيت فشارهاي روحي و اختلالهاي رواني و جسمي را براي زن اول و فرزندان او ايجاد مي كند.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]