تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806828539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش آمار طلاق به 40 درصد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
افزایش آمار طلاق به 40 درصد




رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: جایگاه مبحث "مدیریت" در خانواده بسیار با ارزش است و افراد نباید براساس برخی اختلاف‌های کوچک و بزرگ در زندگی به راحتی این جایگاه را مخدوش کنند.





خبرگزاری ایسنا: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی‌نژاد در مراسم افتتاحیه اولین دوره آموزش غیرحضوری مباحث زن و خانواده در اردوگاه حضرت فاطمه‌الزهرا(س) حوزه‌های علمیه خواهران، به بیان مباحثی درباره اهمیت خانواده و جایگاه آن در جامعه پرداخت.

وی با بیان این‌که خانواده یکی از محوری‌ترین کانون‌های تعلیم و تربیت است و نقش مهمی در حال و آینده افراد ایفا می‌کند، گفت: در جامعه کنونی کارکرد خانواده در حال تغییر است و به نهادهای تخصصی واگذار شده است که این واگذاری در برخی مواقع ضررهایی را در پی داشته است.

رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده افزود: در گذشته خانواده در جهت تعلیم و تربیت کودک کاملا فردمحور بود و همه نیازهای فرزند را خود به دوش می‌کشید ولی در جامعه فعلی برخی از نیازها از سوی نهادهای تخصصی به فرزندان ارائه می‌شود که باید در این موارد دقت‌های لازم صورت بگیرد.

زیبایی‌نژاد اظهار کرد: زمانی بود که خانواده‌ها تولیدکننده بودند و اغلب نیازهای زندگی را خود تولید می‌کردند ولی در حال حاضر خانواده‌ها به سمت مصرف‌کنندگی حرکت می‌کنند، به طوری که حتی در غذاخوردن هم گاها به نهادهای بیرونی وابسته هستند.

وی به اهمیت مسأله آرامش و عطوفت در خانواده اشاره کرد و ادامه داد: وابستگی عاطفی افراد از نیاز سرچشمه می‌گیرد و این نیاز تنها در کانون گرم خانواده قابل جبران است و این در حالی است که در دنیای کنونی افراد خانواده به دلیل امکانات موجود از هم فاصله می‌گیرند و این فاصله سبب کمرنگ‌شدن نیازها و وابستگی‌ها می‌شود و بنیان خانواده را درخطر قرار می‌دهد.

رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده با بیان این که خانواده‌ها مسؤول حفظ ارزش‌هایی چون قناعت، اعتدال و تولی و تبری در جامعه هستند، خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز خانواده‌ها به سمتی حرکت می‌کنند که ارزش‌های نظام سرمایه‌داری را بازتولید می‌کنند و این یعنی تحولاتی به صورت آهسته آهسته زیر پوست خانواده‌ها در حال رخ‌دادن است.

وی با اشاره به این‌که آمار طلاق در برخی از استان‌های کشور به 40 درصد رسیده است و این یعنی از هر 10 ازدواج، چهار مورد به طلاق می‌انجامد، گفت: این در حالی است که در سال 1370 از هر 15 ازدواج یک مورد به طلاق می‌انجامید و این سرعت تغییر سبک زندگی در خانواده‌ها را نشان می‌دهد.

زیبایی‌نژاد افزود: جامعه امروز که تعابیر مختلفی همچون جامعه پست‌مدرن، جامعه شبکه‌ای، عصر جهانی‌شدن و مدرنیته سیال از آن می‌شود، جامعه‌ای است به سرعت در حال حرکت بوده و لحظه به لحظه در حال تحول است و این سرعت، ارزش‌های اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی را برای برخی افراد بی‌ارزش کرده است.

وی تصریح کرد: در جامعه جدید هویت 40 تکه‌ای برای افراد به وجود می‌اید، به این معنا که فرد از جهان‌های مختلف عناصری را دریافت کرده و در خود، درونی می‌کند بدون این که احساس نفرت از آنها داشته باشد، به طور مثال در حالی که گناه کبیره مرتکب می‌شود، نماز هم می‌خواند و یا در حالی که بی‌حجاب است، دعا هم می‌خواند و این یعنی تیپ شخصیتی افراد در چنین جامعه‌ای متفاوت است و قابل تشخیص نیست.

رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به شعار جامعه مدرنیته سیال که این مطلب را تداعی می کند که «در لحظه زندگی کن و به فکر آینده نباش»، اظهار کرد: این شعار در مبانی دینی اشتباه است چون شخص را به گمراهی سوق می‌دهد.

وی با بیان این که جامعه مدرنیته سیال به دنبال تخریب بنیان خانواده و رواج فساد است، ادامه داد: زمانی که امام عصر(عج) ظهور می‌کند، بیشترین مصادیق فساد در جامعه مربوط به خانواده و مسائل جنسیتی است.

زیبایی نژاد گفت: پیش‌شرط حفظ دین و کانون خانواده این است که فریب سخنان زیبا را نخوریم و بر مبنای شعارهایی که درباره برابری و استقلال مرد و زن در جامعه مطرح می‌شود حرکت نکنیم، چون شعار برابری مرد و زن، شعاری کاملا ضد بنیان خانواده است و مشکلاتی را برای همسران ایجاد می‌کند.

وی ابراز کرد: برابری مرد و زن زمانی معنا دارد که این برابری در اخلاق و منش و رفتار باشد و نه برابری در نقش‌ها، حقوق و مسؤولیت‌ها؛ چون مدیریت، حقوق و مسؤولیت در خانواده نمی‌شود که یکسان و برابر باشد و اگر برابر شد آسیب‌زا خواهد بود.

رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده با بیان این‌که زن تربیت فرزند را باید در اولویت دوم زندگی قرار دهد و اولویت اول را برای شوهر خود بگذارد، افزود: زن باید روحیه اقتدار و شخصیت را به شوهر خود تزریق کند تا بتواند به زندگی ایده‌آل و آرمانی برسد.

وی با اشاره به این مطلب که فیلم‌ها و سریال‌های اخیر همه به دنبال نشان دادن توانمندی زنان هستند و چهره مردان را مخدوش و غیرمقتدر نشان می‌دهند، بیان کرد: این تحقیر، چهره مدیریتی و رهبری مرد در خانواده را مخدوش می‌کند و تحقیر این جایگاه مشکلات بسیاری را برای خانواده‌ها در پی خواهد داشت.







تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن