تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828683471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معنای سخن آن مقام مسؤول این است که ساکت باشیم چون در دوره جدید باید پیچ و مهره‌هایمان با بیان و نگاه کدخدا تنظیم شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: معنای سخن آن مقام مسؤول این است که ساکت باشیم چون در دوره جدید باید پیچ و مهره‌هایمان با بیان و نگاه کدخدا تنظیم شود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اظهارات یکی از مسئولان مبنی بر اینکه بعد از توافق هر حرفی نباید زده شود و یک دوره جدید آغازشده گفت: انقلاب کردیم که آقا بالاسر نداشته باشیم و اراذل و اوباش‌های بین‌المللی مدیریت ما را به‌دست نگیرند.


جوان آنلاين: محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام صبح امروز (پنج‌شنبه) در چهارمین کنگره کانون تربیت اسلامی در مجتمع فرهنگی سرچشمه تهران اظهار داشت: در گذشته‌های دور آن چیزی که برای کشورهای سلطه‌گر در ارتباط با ایران مهم بوده است تاثیرگذاری مستقیم بر مقدرات ایران بود.

به گزارش جهان، وی افزود: قبل از انقلاب ایران تاثیرگذاری مستقیم بر مقدرات ایران آسان بود چرا که کسانی مقدرات را به دست گرفتند که دست‌نشانده غربی‌ها به معنای واقعی بودند. به گونه‌ای که امام درمورد شاه ملعون می‌فرمود «مردک خودش می‌گوید غربی‌ها ترجیح دادند که من اینجا باشم».

صفار هرندی ادامه داد: کسی با این مشخصات مطلوب‌ترین مهره برای کشورهای استعماری است که می‌خواهند مسلط بر سرنوشت یک کشور باشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: با وقوع انقلاب این سلسله وابستگی مسئولان و مدیران جامعه به قدرت‌های سلطه‌گر قطع شد اما انگیزه‌های درونی آن کسانی که اینجا برای خود نقش تعیین کرده بودند از بین نرفت و دنبال راه‌های دیگری رفتند.

وی خاطر نشان کرد: اصلی‌ترین راه برای تاثیرگذاری، چهره‌هایی بودند که پس از انقلاب مقدرات کشور را به دست گرفتند بنابراین روش‌ آنها یارگیری از جریان انقلاب بود.

صفار هرندی ادامه داد: برای بعضی‌ها مثل سخنگوی دولت موقت آنقدراین ماجرا رسوا و رو بود که وقتی مسایل برملا شد همه دانستیم که وی آشکارا مسایل درون جبهه انقلاب را با اجنبی‌ها درمیان گذاشته بود و در واقع دست ما را پیش آنها رو می‌کرد.

به گفته عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افرادی هم بوده و هستند که چنین ارتباط ننگین را با شبکه‌های جاسوسی دشمن نداشته و ندارند اما آنچه در دل و ذهنشان در مورد غرب می‌گذرد متفاوت است.

وی به استعمار فرانو که چندی پیش توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، اشاره و خاطر نشان کرد: این استعمار نگاه سنتی و مصطلح که یک منطقه و یا کشوری را زیر سلطه خود می‌گرفتند و یا استعمار نو که افرادی به نیابت از آنها همان کارها را می‌کردند نیست؛ استعمار فرانو به این معناست که کسانی ذهن و دلشان با آهنگی که از طرف استعمارگرایان نواخته می‌شود تنظیم شده و هماهنگ است.

صفار هرندی ادامه داد: ما هیچ نشانه‌ای از وابستگی و یا اینکه اینها جاسوس غربند یا ارتباط پنهانی با غرب دارند، نداریم و چه بسا که هیچ وقت هم چنین چیزی پیدا نشود اما اینها کسانی هستند که نسبت به جریان سلطه‌گر شیفتگی در آیین، ذهن و دلشان هک شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شیفتگان غرب پیشرفت و توسعه را در گرو وابسته کردن خود به دیگران می‌دانند گفت: وقتی شما از مقوله وابستگی حرف می‌زنید همواره این ذهنیت در شما به وجود می‌آید که عزت و استقلال کشور زیر سوال می‌رود اما برای این قشر عزت مهم نیست، از نگاه آنان وابستگی چیز بدی نیست چرا که می‌گویند وقتی وابستگی به پیشرفت ما کمک می‌کند چرا باید نسبت به آن تا این حد ذهنیت بد داشته باشیم؟

به اعتقاد وی شیفتگان غرب استقلال را یک عامل مزاحم برای پیشرفت می دانند و می‌گویند استقلال یک عنصر مربوط به قرن نوزدهم بوده و حالا موجودیت چندانی ندارد.

صفار هرندی ادامه داد: لازم نیست این اشخاص (شیفتگان غرب) که چنین حرفی را می‌زنند با سفارت انگلیس یا فلان سفارت روابط پنهانی برقرار کنند، این هماهنگی که بین آنان و جریان سلطه به وجود آمده همان مقوله استعمار فرانو است و مصیبتی است که امروز جوامع خواهان استقلال، عزت و پیشرفت با آن روبرو هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: این افراد البته به لحاظ تراز علمی سطوح بالا و چهره‌های شاخصی هستند اما در دل‌هایشان چنین اعتقادی در حال موج زدن است.

وی با تاکید بر اینکه نفوذ از طریق استعمار و استعمار نو به اتمام رسیده است گفت: امروز مقوله نفوذ در اذهان افراد در دستور کار قرار دارد. نفوذ امروز آنگونه نیست که بتوان وابستگی فلان فرد توسط دستگاه اطلاعاتی ما کشف شود ما با افرادی طرف هستیم که قبلاً از آنها نشانه‌های برجسته‌ای در پیشگامی انقلاب را دیده بودیم.

صفار هرندی خاطر نشان کرد: این افراد کسانی هستند که نوشته‌های شاخص و راهنمای عمل برای جریان انقلابی بودند.

«یکی از افرادی که جزو تئوریسین جریان منحله مشارکت بوده است مقالات بسیار انقلابی و غیرتمندانه علیه استکبار و ایالات متحده امریکا نوشته و در دهه ۷۰ به نوعی نظریه پرداز وابستگی به آمریکا می‌شود واین گونه بیان می‌کند که برای رسیدن به دموکراسی چه عیبی دارد که متصل به آمریکایی‌ها شویم؟».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این تفکرات مانند یک بختکی است که امروز روی قشر جریان روشنفکر افتاده است و تصورشان این است که شرایط امروز جهان با گذشته فرق کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تصریح کرد: اظهاراتی که می‌کنیم و احکامی که صادر می‌کنیم با برآورهای ما متناسب است و برآوردهای ما برآمده از اطلاعات ما است، گاهی اطلاعات غلط ما را در دچار برآورد نادرست می‌کند و این موجب یک قضاوت نادرست‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که حکم می‌کنند ما امروز چاره‌ای جز وابستگی به جریان سلطه برای رستگاری نداریم نه از باب اینکه اینها ارتباط پنهانی با آنها دارند_ البته من نمی‌خواهم این را انکار کنم چرا که مزدورانی هم هستند که ارتباط پنهانی دارند و مبالغی نیز از اجنبی‌ها دریافت‌ می‌کنند_ اما لازم نیست این را توسعه دهیم به همه کسانی که دچار این بیماری شده‌اند.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تاکید کرد: این بیماری اعتقادی و فکری است چرا که شخص بر حسب اطلاعات غلط خیال می‌کند دارد به سمتی می‌رود که در آینده‌ای نه چندان دور همه دنیا زیر بلیت قدرت واحد به نام آمریکا است، بنابراین چاره‌ای جز این نداریم که ما هم خود را در این منظومه تعریف کنیم و به عضوی از این خانواده تبدیل شویم. بنابراین تصور و خیال‌هایی از این قبیل براساس یکسری برآورد غلط و اطلاعات نادرست است.

«یکی از مسئولان عالی‌ رتبه کشور به ترکیه رفته و بعد از سفر تصریح کرده که ما ۷۰ سال از ترکیه عقب‌تریم. آیا ما از ترکیه ۷۰ سال عقب هستیم؟! کشورهای غربی در این کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند و سرمایه سنگینی وارد این کشور شد اما این روزها اگر کسی سراغ درون ترکیه را بگیرد و ببیند چه می‌گذرد همه چیز مشخص می‌شود، این تقلاهایی که موجب شده دولت دچار تزلزل شود. اکثریتی که در مجلس شکل گرفته بود آنقدر ناکافی بود که نتوانست یک دولت شکل دهد و حالا می‌خواهند یک دولت وحدت ملی شکل دهند، مشکلات این کشور برآمده از یکسری اتفاقات از درون آنها است.»

وی با بیان اینکه ظواهر کشور ترکیه عمده امکاناتی عاریتی است گفت: ترکیه ۴۰۰ میلیارد دلار بدهی دارد، ما نباید فقط ساده‌انگارانه بیندیشیم و ظواهر را ببینیم.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تاکید کرد: امروز خود غربی‌ها وقتی می خواهند اقتصاد دنیا را ارزیابی کنند اقتصاد ایران را بین ۲۰ کشور برتر قرار می‌دهند اما حالا یک مقام مسئول تا ترکیه رفته و آب از لب و لوچه‌اش آویزان شده است.

صفار هرندی با بیان اینکه اقتصاد ما در شوک اقتصادی جهان و تحریم‌ها باز هم آنگونه که باید و شاید کمر خم نکرد و سرپا ایستاد گفت: اقتصاد ما سر پا ماند چون ما در اقتصاد بین‌الملل حل نشده بودیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به هسته اصلی مباحث خود یعنی نفوذ پرداخت و خاطر نشان کرد: عنصر نفوذ به هر شکل با هدف تاثیرگذاری روی جریان اداره ملی کشور و خارج کردن عنصر ملی و بدل کردن آن به جریانی که سرنخ تصمیمات در داخل کشور نباشد و به خارج متصل شود، تلاش می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام به اظهارات رئیس دولت یازدهم درمورد اظهارنظرهای گوناگون پس از برجام اشاره کرد و گفت: یک حرف نگران کننده توسط یک مسئول محترم بیان شد که بعد از برجام دیگر اینگونه نیست که ما هر جوری دلمان خواست حرف بزنیم. ساکت! یک دوره جدیدی آغاز شده یعنی باید پیچ و مهره‌ها را با بیان و نگاه کدخدای عالم تنظیم کنیم و همین جوری نمی‌شود دیگر حرف زد.

صفار هرندی به محلی که در آن سخنرانی می‌کرد یعنی قتلگاه شهیدان حزب جمهوری اسلامی و در رأس آنان شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی اشاره کرد و اظهار داشت: انگیزه این شهیدان برای حضور در جریان انقلابی یک مضمون غالب است که ما قیام و انقلاب کردیم که آقا بالاسر نداشته باشیم.

وی تاکید کرد: ما انقلاب کردیم که اراذل و اوباش سلطه مدیریت کشور را به دست نگیرند و به ما امر و نهی نکنند، آرمان همه شهدا شاید این باشد که ما در مسیری قدم برداریم که خودمان آقای خودمان باشیم نه دیگران.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام ادامه داد: آیا کشوری که خودش صراحتا اعتراف می‌کند ۱۸ هزار میلیارد دلار بدهی دارد در حالی که تولید ناخالصش ۵۰۰ هزار میلیارد دلار از این کمتر است، می‌تواند دست دیگر کشورها را بگیرد و آنها را از بحران نجات دهد؟ مدت‌ها است که دیگر آمریکا نمی‌تواند این کار را انجام دهد؛ اگر ۴۰ سال پیش سراغش رفته بودید این کار را می‌کرد.

صفارهرندی معتقد است که تنها انگیزه آمریکایی‌ها سدبندی در برابر موج استقلال خواهی از نوع نگرش انقلاب اسلامی است که در جهان شایعه شده است و خنده‌دار اینکه بعضی از این نظریه پردازها که از رسانه ملی نیز نقطه‌نظراتشان مطرح می‌ شود می‌گویند باید به آمریکا نزدیک شد چرا که آمریکا به دنبال ثبات منطقه است.

وی ادامه داد: این نگرش همان احیای ژاندرمری منطقه است که رژیم معدوم شاه صورت داده بود، ما می‌توانیم در منطقه ثبات به وجود آوریم اما با مشارکت نیروهای محلی و بومی نه با عربده‌جویانی که هرجا پا می‌گذارند می‌خواهند از دم همه چیز را نابود کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حوادث امروز همان تحلیل‌های ۱۰ سال پیش نیروهای انقلابی در مورد شرایط است،‌ گفت: تحلیل‌های ۱۰ سال پیش ما امروز در قالب خبر از زبان خود آمریکایی‌ها شنیده می‌شود. خودشان می‌گویند ما نمی‌توانیم شرایط را به سمتی ببریم که در خاورمیانه جنگی راه بیفتد چون نفعی در این کار نیست.

به گفته صفارهرندی امروز برخی‌ها منت بر سر مردم می‌گذارند که ما آمدیم و با تدابیر خود سایه جنگ را برداشتیم. کدام جنگ؟‌! خود عوامل دشمن امروز می‌گویند ما همچنین غلطی نمی‌توانیم بکنیم، البته آقایان اصلاح‌طلب نیز وقتی روی کار آمدند منت بر سر مردم گذاشتند که زمانی که ما آمدیم موشک‌های دشمن ایران را نشانه گرفته بود، حرف مهملی که هیچ وقت اثبات نشد.

وی ادامه داد: موشک‌های ایالات متحده و شرکای آنها بر روی سوریه کلید کرده بود و درست روز عملیات هیچ اتفاقی نیفتاد و بعداً آمدند توجیه کردند که ما ترسیدیم روسیه تحریک شود و جنگ جهانی صورت گیرد. اما حرف واقعی را کسانی دیگری گفته‌اند و آن این بود که مسائل خاورمیانه دیگر مثل سابق نیست چون عنصر تعیین کننده مثل انقلاب اسلامی ایران در این منطقه حضور دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکایی‌ها و شرکای آنها برای توجیه عدم حمله خود به سوریه طرح فریب را کلید زده‌اند گفت: طرح فریب آنها این بود که پای موشک‌های روسیه پاسداران ایرانی ایستاده‌اند واقعیت امر این بود که تربیت انقلاب اسلامی حضرت امام و خلف صالح ایشان از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفته و شامل ملت‌های مجاور ما و بعضاً در دوردست‌ها شده است، حالا دیگر به ایران به مثابه یک بازیگر در اطراف خلیج فارس نگاه نمی شود بلکه امروز از دریای سرخ نیز نگرانند و می‌گویند سمپاتهای ایران در آنجا مستقر هستند.

صفارهرندی معتقد است که عملیات نفوذ قرار است کارکردش این باشد که به افراد داخل تفهیم شود که نفع شما در این است که گلیم خود را از آشوب‌های خاورمیانه بیرون بکشید. این تفهیم ظاهری وسوسه‌کننده دارد و شاید اینگونه برداشت شود که باید از این آشوب در امان بمانیم اما اگر دقیق‌تر شویم می‌بینیم امنیت امروز ما به دلیل حضور در این آتشفشان در حال جوشش است.

وی خاطرنشان کرد: سوریه هدف غایی دشمنان نبود بلکه این یک دومینو بود و آنان پس از سوریه کم کم به سراغ عراق (که رفتند)، یمن، لبنان، بحرین و حتی ایران می‌آمدند بنابراین یک هدف نقطه‌ای نبود.

عضو مجمع تشیخص مصلحت نظام در مورد برجام نیز خاطرنشان کرد: چرا باید در جمع حزب‌اللهی بر سر اینکه برجام خوب است یا بد است مناقشه صورت گیرد بلکه موضوع اصلی ماجراهای بعد از برجام است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین اکسیری که توانسته این ملت را نگه دارد اکسیر وحدت بوده بنابراین نباید اختلافات جای یکپارچگی‌ها را بگیرد.




تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن