واضح آرشیو وب فارسی:موج: گزارشمراسم اختتاميه جشنواره بهار اتحاد ملي و انسجام اسلامي برگزار شد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ مراسم اختتاميه جشنواره بهار اتحاد ملي و انسجام اسلامي و مراسم افتتاحيه دومين جشنواره بهار با موضوع نوآوري و شكوفايي در پژوهشكده رويان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار موج، مراسم اختتاميه جشنواره بهار اتحاد ملي و انسجام اسلامي، با حضور دكتر محمد باقر خرمشاد معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم تحقيقات و فناوري، دكتر گورابي رئيس پژوهشكده رويان، دكتر پور علي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
دكتر پوعلي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي، در اين مراسم گفت: توسعه علمي كشور شرط بقاي كشور است، و شرط توسعه علمي كشور، به رسميت شناختن خلاقيتها و نوآوريها براي ظهور و بروز آن در عرصه اجرا و سياستگذاريهاست.
وي اظهار داشت: تنها با شعار و اظهار تمايل نميتوانيم شعار سال را رقم زنيم بلكه نيازمند آن هستيم تا سياستگذاريهاي مناسب و بستر لازم را براي عملي كردن اين شعار در دانشگاهها ايجاد كنيم.
وي تصريح كرد: مقام معظم رهبري از جها دانشگاهي انتظار دارد تا هر ساله بر اساس شعاري كه براي سال انتخاب ميشود، زمينههاي لازم علمي و فكري را در مسير آن شعار سامان دهي كند، به همين دليل جهاد دانشگاهي از تمامي امكانات لازم را براي فراهم سازي بستر لازم ظهور و بروز خلاقيت دانشجويان در تمامي رشتهها فراهم كند.
وي ابراز داشت: جشنواره بهار اين بستر را فراهم كرد تا دانشجويان با توجه به شعار سال كه اتحاد ملي و انسجام اسلامي بود، خلاقيتهاي خود را به منحصه حضور گذارند.
دكتر فاضلي رئيس جشنواره ملي بهار در ادامه برنامه، گزارشي از جشنواره بهاره ارائه داد و گفت: اين جشنواره در دو سطح اساتيد با موضوع مفاله نويسي، تدوين كتاب، ايده پردازي نو و در سطح دانشجويان با موضوع ادبي، هنري مقاله نويسي و ... برگزار شد، 5 هزار شركت كننده از بيش از 114 دانشگاه دولتي، آزاد، پيام نور و غيرانتفاعي در اين مسابقات شركت كردند.
وي اظهار داشت: بخش مسابقه كتابخواني، همزمان در 37 واحد دانشگاهي برگزارشد كه طي 3 مرحله داوري، 25 نفر برگزيده اين قسمت شد، در ساير رشتهها حداقل دو مرحله داوري داشته كه در مجموع 50 نفر برگزيده شدند.
همچنين دكتر خرمشاد، معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و تحقيقت و فناوري، در ادامه مراسم گفت: پژوهشكده رويان يك مثال كامل براي نوآوري و شكوفايي در عرصه علمي كشور است.
وي اظهارداشت: نوآوري در ايران در حين آنكه با مقاومت سنتي و ارزشهاي سنتي مواجه است، اما بحثي كاملاً آشنا براي ايرانيان است.
وي در پايان به برنامههاي معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و تحقيقات اشاره كرد و تصريح كرد: در سال نوآوري و شكوفايي، 5 برنامه در دستور كار ما قرار دارد، كه از آن دسته مي توان به تاسيس پژوهشكدههاي دانشجويي، تاسيس خانههاي فرهنگ مجازي، برگزاري كنفرانس بينالمللي توسعه اجتماعي، راهاندازي راديو دانشجو و تدوين مجموعه كتابهاي دانستنيهاي ايران اشاره كرد.
در پايان اين مراسم به برگزيدگان اولين جشنواره بهاره با موضوع اتحاد ملي و انسجام اسلامي هدايايي به رسم ياد بود اهدا شد، همچنين پوستر دومين جشنواره بهاره با موضوع نوآوري و شكوفايي رونمايي شد.
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]