تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827368332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کم‌رنگ شدن قرض‌الحسنه نشانه‌ای از بی‌اعتمادی مردم به بانک‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کم‌رنگ شدن قرض‌الحسنه نشانه‌ای از بی‌اعتمادی مردم به بانک‌ها
یک کارشناس اقتصادی بین‌الملل گفت: کم‌رنگ‌تر شدن قرض‌الحسنه در بین مردم نوعی بی‌اعتمادی بانک‌ها است.


دکتر غلامحسین طاهری کارشناس اقتصاد بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علت بالا رفتن سود بانکی را نبود مکانیزم جامع عنوان کرد و گفت: بانک‌های ایران به دلیل نبودن یک مکانیزم و نظارت جامع، هر یک ساز خود را کوک می‌کنند.


وی در ادامه عنوان داشت: علت دیگر بالا رفتن سود بانکی از نگاه بانکداران بدهی بانکی به بانک مرکزی و تأمین مالی عنوان می‌شود، این در حالی است که سیستم بانکی جهان از یک سیستم مکانیزم جامع برخوردار است.


این کارشناس اقتصاد بین‌الملل با بیان اینکه تحول اقتصادی تدوین شده است اما عملکرد بانک‌ها متفاوت است اظهار کرد: متأسفانه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات و سود بانکی و دیگر خدمات سیاست‌های خود را اجرایی می‌کنند و شاهد نوسانات سود سپرده هستیم.


طاهری اصلاح نهادی را مهم‌ترین تحول در امور بانکی برشمرد و تأکید کرد: اولویت بانک‌ها باید اجرای سیاست‌های پولی و ارزی از سوی بانک مرکزی باشند، اگر این امر تحقق پیدا کند قطعا شاهد رشد اقتصادی کشور خواهیم بود.


وی در ادامه اقتصاد ایران را بانک‌محور دانست و گفت: برای برون رفت از اقتصاد بانک محور کاری دشوار پیش رو داریم و اولین گام باید تدوین و میزان اختیارات بانک‌ها در اقتصاد کشور مورد بررسی و نظارت قرار بگیرد.


کارشناس اقتصاد بین‌الملل بنگاه‌داری را یکی از علت‌های تورم و رکود در کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: آمارهایی که مرکز آمار از تورم و رکود کشور اعلام می‌کند و رقم‌هایی که در کف بازار است، شاهد اختلاف رقم هستیم که بانک‌ها نیز بی‌تأثیر نیستند.


طاهری افزود: با تدوین لایحه‌ای که از سوی دولت و مجلس در  حال شکل‌گیری هست امیدواریم شاهد افت رکود و تورم در کشور باشیم و زمانی این سیاست‌ها قابل اجرایی است که کار گروهی از سوی دولت و مجلس شکل بگیرد.


وی ریشه عدم نقدینگی اقتصاد کشور را دست روی دست گذاشتن بانک‌ها دانست و گفت: بانک‌ها منتظرفردایی هستند که در آن  مطالعه نمی‌کنند و ریشه این امر در منافع محور بودن بانک‌ها و کناره‌گیری از مشتری‌مداری از سوی بانک‌ها است. در واقع بانک‌ها باید یکی از زنجیره‌های اقتصادی کشور باشند.


کارشناس اقتصاد بین‌الملل برگزاری بیش از 27 همایش بانکی در سال‌جاری را بی‌بهره‌ عنوان کرد و گفت: اکثر این همایش‌ها با یک محور بانکی برگزار می‌شود، نمی‌دانم که با برگزاری این گونه همایش‌ها بانک‌ها به دنبال چه هدفی هستند و اغلب موضوع این همایش‌ها کپی‌محور است.


طاهری یکی دیگر از مشکلات اقتصاد کشور را سود با بازدهی کم عنوان کرد و اظهار داشت: سیاست بانک‌های ایران بر پایه ریسک کم است و به دنبال سرمایه‌گذاری هستند که قدرت ریسک‌پذیری کم‌تری داشته باشند، این در حالی است که بانک‌های جهان میزان ریسک‌پذیری آنها تدوین شده و بر آن نظارت مستمر صورت می‌گیرد.


وی تخصصی نبودن هیأت مدیره بانک‌ها را از دیگر مشکلات اقتصاد کشور دانست و تأکید کرد: اگر هیأت مدیره بانک‌های کشور در تخصص خود انجام وظیفه نمی‌کنند و نمی‌گذارند فرد دیگری وارد دایره مدیریتی آنها بشود که این امر باعث رکود و تورم می‌شود زیرا طرز تفکر مدیریت کنونی،‌ تفکری خنثی و انفعالی است.


کارشناس اقتصاد بین‌الملل در تفسیر کم‌رنگ‌تر شدن قرض‌الحسنه در بین مردم را بی‌‌اعتمادی به بانک‌ها عنوان کرد و تأکید داشت: مردم نسبت به بانک‌ها بی‌اعتماد شدند و چرایی این مسئله به عملکرد مدیران بانک برمی‌گردد. مدیران در توزیع منابع روشن‌سازی نمی‌کنند و سیاست منافع محور را در پیشی گرفته‌اند.


طاهری ادامه داد: مسئولان بانکی باید در خرج کردن منابع بانکی به مردم گزارش ارائه کنند و در قبال سیاست‌های نادرست خود که شاهد اختلاس‌های کلان هستیم باید عذرخواهی کرده تا اعتماد مرد به بانک‌ها بازگردد.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

موسسه اعتباری عسکریه به سامانه وام ازدواج پیوست
هدایت سرمایه به سمت موسسات فاقد مجوز با تغییر نرخ سود
نفس بانک مرکزی برید





۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن