تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817070413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی ثباتی مربیان، بلای خانمانسوز فوتبال ما است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بی ثباتی مربیان، بلای خانمانسوز فوتبال ما است
مربی اسبق تراکتورسازی گفت: نداشتن ثبات مدیریت و عمر کم فوتبالی مربیان در تیم ها، بلایی است که از جذابیت فوتبال کاسته است.


به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید سالهای نه چندان دور کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سیاستی را که در فوتبال به کار می‌بستند چندان صحیح نبود و این سیاست این بود که یک مربی را به خدمت می‌گرفتند و به محض متحمل شدن اولین شکست بلافاصله از کارش برکنار شد و شاید عمر یک مربی چندان تداوم نمی‌یافت. گاها در یک فصل بیش از 10 - 15 مربی در یک تیم جابه جا شده که با یک باخت کنار گذاشته می‌شد. مربیان خارجی که با پول‌های هنگفت و فراوان می‌آمدند پس از کسب چند برد شیرین و بلافاصله یک باخت از گردونه مربیگری آن تیم خارج می‌شدند. اما اکنون با افزایش تجربه و به روز شدن علم فوتبال به این نتیجه رسیده‌اند که به هیچ وجه تغییر سرمربیان نمی‌تواند موثر و کارساز باشد بلکه روحیه و پیکره تیم را از بین می‌برد.
ولی حال این سیاست اشتباه و غلط مثل یک بیماری صعب‌العلاج به فوتبال سرایت پیدا کرده و اکنون فوتبال باشگاهی ما و عمر مربیان زحمت‌کش کشورمان از عمر گل هم کمتر شده است. واقعا باید گفت به کدامین گناه مربیان برکنار می‌شوند؟ مگر نه اینکه برد و باخت جزئی از ورزش است؟ همه ما می‌دانیم رسیدن به موفقیت آرزوی هر تیمی بوده اما می‌توان با مدیریت موفقیت را جاودانی کرد. چرا ما باید یک مربی را با کسب دو یا سه نتیجه از کار محروم کنیم. واقعا باید گفت چرا باید نتیجه گرایی زود گذر و آنی جزو اهداف مدیران و مربیان ما باشد که در این صورت بازیکن سازی کمتر و نتیجه خطرناک آن را مشاهده می‌کنیم. حضور کم تماشاگر، راکد بودن لیگ و هزاران نتایج خطرناک دیگر از پیامد وحشتناک عمر کم مربیان در کشورمان است. چرا ما همیشه آینده نگری را با سطحی نگری در تیم عوض کرده‌ایم؟ مگر نه اینکه هواداران هر سال انتظار دارند که تیم محبوبشان نتیجه لازم را کسب کند؟ متأسفانه نتیجه گرایی مدیران و مربیان فوتبال ما را تا قهقرای نابودی پیش برده است و نمی‌دانیم تا چه زمانی این روند ادامه می‌یابد.
مضرات عمر کم فوتبالی مربیان:عمر کم مربیگری در لیگ برتر کشورمان حتی به یک سال هم نمی‌رسد و برچیده می‌شوند زیرا ما آینده نگری را تبدیل به نتیجه گرایی و سطحی نگری کرده‌ایم.
وقتی یک مربی را تیم به خدمت می‌گیرد بطور حتم تا ترکیب هارمونی تیم را بدست آورد نیاز به زمان دارد و درحالی با برکناری زودهنگام مربیان، هم به شخصیت شغلی آنها بی‌احترامی شده و هم بازیکنان تا ورود مربی جدید سرگردان و بلاتکلیف هستند و شاید نتوانند تفکرات سرمربی جدید را پیاده کنند و همین امر دچار ضعف تیم می‌شود. اصطلاح معمول "شوک به تیم"شاید اصطلاح معروف شوک به تیم را از مدیران در نشست‌های خبری شنیده‌ایم اما نمی‌دانیم در واقع چه شوکی به تیم وارد شده است. همین که بعد از کسب نتایج ضعیف توسط مربی و برکناری وی، چند برد خفیف بدست آید آیا این شوک مثبت به تیم بوده است؟
نباید تفکرات نامعقول و سطحی نگر داشته باشیم، تفکراتی که نمی‌تواند موفقیت یک تیم را در دراز مدت به دنبال داشته باشد. سوابق بازیکنی کاظم محمودی

کاظم محمودی یکی از مربیان باسابقه و خوب فوتبال کشورمان بوده که در یک شهریور ماه 1352 هجری شمسی در شهر تبریز بدنیا آمد. وی 6 سال در تراکتورسازی توپ زد پس 3 سال به استقلال تهران رفت.
محمودی خدمت مقدس سربازی را در باشگاه فتح تهران گذراند همچنین وی دو سال در استقلال اهواز و 3 سال در صبا باطری به میدان رفت و حضور محمودی منجر به قهرمانی این تیم درجام حذفی شد.
وی عضو تیم ملی جوانان- امید و تیم ملی ارتش و بزرگسالان بوده است. سوابق مربیگریکاظم محمودی پس با خداحافظی از دنیای فوتبال به جمع مربیان کشورمان پیوست. وی 4 سال در تراکتورسازی تبریز مربی بود. 1 سال نیز در پارس همدان مربی گری کرد و به مدت نیم فصل در استیل آذین حضور داشت. وی مدرک مربی‌گری A آسیا را دارد و یک دوره پیشرفته مربی‌گری را در اتحادیه فوتبال برزیل گذرانده است.
کاظم محمودی مربی اسبق فوتبال کشورمان درخصوص اینکه چرا عمر مربی‌گری در ایران کم بود، اظهار کرد: من فکر نمی کنم عمر مربی‌گری در باشگاه مطابق برنامه ریزی مدیران که کوتاه مدت بوده تنظیم شده است و ما چون برنامه ریزی دراز مدت نداریم نه تنها به فکر آینده نیستیم بلکه هیچ وقت شاهد بازیکن سازی نخواهیم بود و به نتیجه گرایی و مصرف گرایی رو آورده‌ایم.وی در ادامه افزود: به نظر من مهمترین دلیل عمر کم مربیان نداشتن مدیریت در باشگاه‌ها و عمر کم مدیران بوده است، بطوریکه مدیران باشگاه‌ها یکساله عوض می‌شود.
محمودی ادامه داد: وقتی مدیر نتیجه گرا بوده خواهان نتیجه گرا بودن تیمش است و نمی‌تواند چند ساله تفکرات مدیریتی‌اش را پرورش دهد.
مربی فوتبال کشورمان گفت: روند تغییر مدیران افزایش هزینه‌ها را در پی داشته که معضل فروانی بوده است وقتی مربی عوض می‌شود بازیکن سالاری فراموش می‌شود. وی در مورد محاسن طولانی شدن عمر یک مربی در فوتبال گفت: یک مربی زمانی برای دراز مدت در تیمی فعالیت می‌کند سال اول نباید دنبال نتیجه باشد اما از سالهای بعد روانتر و اصولی‌تر تیم بازی می‌کند از جوان‌های مستعدتری استفاده می‌کنند و تیم‌هایی که مربی حفظ می‌کنند سال دوم بهتر از سال اول بازی می‌کنند و در واقع به هم متصل می‌شوند.

محمودی درخصوص چرخش فصل به فصل مربیان گفت: متأسفانه باید گفت حتی کمتر از یک فصل مربیان تغییر می‌کنند و یا 2 تا 3 مربی به راحتی جابه جا می‌شوند که به نظر من مدیر عاملان تیم‌ها تخصصی در فوتبال ندارند، در واقع مدیر هستند اما از مدیریت فوتبال چیزی نمی‌دانند زیرا مدیریت فوتبال متفاوت از سایر مدیریت ها بوده است.

مربی اسبق کشورمان درخصوص تیم‌های با ثبات در کشورمان گفت: سپاهان از تیم‌هایی بوده که زمان ساکت مدیرعامل سابق تا جام باشگاه‌های جهان پیش رفت و هم اکنون نیز یکی از تیم‌های خوب لیگ برتر است. تراکتورسازی نیز با ثبات مدیریتی که دارد و همچنین حفظ مربی، هرسال از صدرنشینان لیگ بوده و جزو یکی از تیم‌های فوتبال جام باشگاه‌های آسیا است.

وی در پاسخ به سوال عمر مربیان در ایران چند سال است؟! عنوان کرد: دست کم یک مربی 10 تا 15 سال می‌تواند مربی‌گری کند اما طول عمر مربی‌گری در یک تیم در کشورمان حداقل به یک یا چند ماه و حداکثر به یک یا یک و نیم فصل می‌رسد.

محمودی در پاسخ به سوال چرا ثبات در نیمکت مربیان وجود ندارد گفت: به نظر من عدم ثبات در مدیریت و نتیجه گرا بودن عامل اصلی عدم ثبات در نیمکت مربیان بوده است.

مربی اسبق فوتبال کشورمان با اشاره به دانش مربیان هم تصریح کرد: به نظر من مربی باید دانش فوتبالی داشته باشد و تمرین‌های فوتبال را به روز آموزش دهد و آنالیزهایش به روز و خوب باشد، اما در کنار این مدیریت کلان، همراه علم فوتبال می‌تواند عمر یک مربی و مدیریت در فوتبال را افزایش داده و به رونق فوتبال کمک شایانی کند.

وی در پایان یادآورشد: امیدوارم روزی برسد که مدیریت در فوتبال کشورمان براساس سیاست آینده نگری اداره گردد و به هیچ وجه سطحی نگری را در دستور کار خود قرار ندهند، زیرا نتیجه گرایی شاید زود هنگام موثر باشد اما آینده نگری موفقیت دائمی یک تیم را به همراه دارد.

و اما...
خلاصه اینکه این روزها نتیجه گرایی بلای جان تیم‌ها و آفت فوتبال شده است که امیدواریم ضمن تقویت عمر کاری مدیران و سیاست آینده نگری را لحاظ و مدنظر قرار دهند تا فوتبال ما از رکود و کسالت دور شود و تماشاگران زیادی به ورزشگاه‌ها بیایند.

انتهای پیام/


اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

محمودی: گسترش فولاد انتظارات را برآورده نکرد/ تراکتور متفاوتی را در ادامه خواهیم دید
محمودی: تراکتورسازی در دربی تبریز برای انتقام حاضر می شود
تراکتور شایسته قهرمانی بود/جذابیت لیگ چهاردهم زاییده تفکر خوب سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال است
حاج رضایی با موتور آمد، فنایی پیاده!





۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن